Bausch + Lomb

Американската компания Bausch + Lomb (Bausch & Lomb) е лидер в производството на контактни лещи, разтвори за лещи, капки за очи, фармацевтични продукти, както и продукти свързани с витреоретинална хирургия. Компанията постоянно подобрява качеството на своите продукти, чрез използването на иновативни технологии. Bausch + Lomb се грижи за очното здраве на своите потребители и връща радостта от качественото зрение.  Купувайки контактни лещи Bausch + Lomb, Вие винаги можете да разчитате на най-високото качество и комфорт за вашите очи.  Започвайки своя път с малък магазин, компанията Bausch + Lomb се превърна в една от най-големите корпорации с годишен оборот от милиарди долари и персонал в десетки клонове в целия свят. 

Показване:
Подреждане:
PureVisionНово поколение Контактни Лещи От силиконов хидрогел, специално разработени, за да осигурят здраве за очите, изключителен комфорт и качество на зрението Ви. Независимо от характера на зрителния Ви проблем, PureVision ™ Ви предлага идеален баланс между безопасност, постоянен комфорт и о..
11.99лв. без ДДС: 11.99лв.
text_reviews
Bausch+Lomb ULTRA (1 леща) Ново
Контактните лещи, които слагат край на дискомфорта при месечните контактни лещи.Последните изследвания показват, че носещите контактни лещи прекарват все повече време на цифрови устройства, което води до по-голям процент недоволн потребители на контактните лещи. Затова Bausch + Lomb създадоха ко..
19.50лв. без ДДС: 19.50лв.
text_reviews
Biotrue 120 ml Разтвор за меки лещи -47%
*Картите за отстъпка и промо кодовете не важат за продукти в промоция!​Biotrue ™ е вдъхновен от физиологията на Вашите очи. Той не само почиства контактните лещи. Това е единственият разтвор, който съчетава в себе си новаторски достижения, вдъхновени от природата:Съдържа лубрикант, ко..
19.00лв. 9.99лв. без ДДС: 9.99лв.
BioTrue 360ml + ПОДАРЪК 60 ml (за меки лещи) -25%
*Картите за отстъпка и промо кодовете не важат за продукти в промоция!Разтвора за лещи Biotrue™ е вдъхновен от физиологията на Вашите очи. Той не само почиства контактните лещи. Това е единственият разтвор, който съчетава в себе си новаторски достижения, вдъхновени от природата:Съдържа лубри..
35.80лв. 26.80лв. без ДДС: 26.80лв.
text_reviews
Разтвора за лещи Biotrue™ е вдъхновен от физиологията на Вашите очи. Той не само почиства контактните лещи. Това е единственият разтвор, който съчетава в себе си новаторски достижения, вдъхновени от природата:Съдържа лубрикант, който присъства в естествена форма в окото Има ниво на pH, идентичн..
9.00лв. без ДДС: 9.00лв.
Biotrue drops Овлажняващи Kапки Ново
«BIOTRUE DROPS» - овлажняващи капки за очи. Капките ще ви помогнат да се отървете от сухота в очите, зачервяване или дразнене. «BIOTRUE DROPS» са уникални със своя напреднал състав. Те могат да се използват дори докато носите контактни лещи. Тези капки не съдържат никакви консерван..
16.99лв. без ДДС: 16.99лв.
Biotrue One Day е уникален продукт, произведен от Bausch+Lomb. Тези еднодневни контактни лещи са направени от иновативен материал, вдъхновен от физиологията на очите – HyperGel™. Той комбинира най-добрите функции на класическия хидрогелен материал и силикон-хидрогела.Biotrue One Day са създадени..
52.00лв. без ДДС: 52.00лв.
text_reviews
Biotrue One Day е уникален продукт, произведен от Bausch+Lomb. Тези еднодневни контактни лещи са направени от иновативен материал, вдъхновен от физиологията на очите – HyperGel™. Той комбинира най-добрите функции на класическия хидрогелен материал и силикон-хидрогела.Biotrue One Day са създадени..
12.00лв. без ДДС: 12.00лв.
text_reviews
Разтвор за твърди контактни лещи Boston Advance Cleaner Bausch & Lomb.Използва се за почистване на твърди газопропускливи контактни лещи.Разтворът отстранява протеиновите и липидните отлагания, акумулирания филм и други замърсявания от повърхността на лещите.Ежедневното използване на..
16.00лв. без ДДС: 16.00лв.
Boston Advance Comfort Formula е разтвор, разработен специално за твърди газопропускливи лещи (RGP) и твърди контактни лещи. Той съдържа патентована мултиполимерна система за повишен комфорт при носене, която се свързва с повърхността на лещата и създава своеобразна възглавничка около нея, която я з..
17.00лв. без ДДС: 17.00лв.
Разтвор за почистване и съхранение на твърди контактни лещи BOSTON® SIMPLUS™ Multi-Action Solution Ясно зрение По-добър комфорт създава филм около лещите, който подобрява комфорта по време на носенеРазтворът BOSTON® SIMPLUS™ , съдържа вградена съставка, почистваща протеиновите ..
17.00лв. без ДДС: 17.00лв.
text_reviews
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ! Преди употреба, моля прочетете инструкциите за ползване!EasySept от производителя Bausch & Lomb е лесен за използване разтвор за съхранение и почистване на меки контактни лещи. Враг на бактериите, но нежен към очите Ви. EasySept съдържа 3% Хидрогенен Пероксиден ..
28.00лв. без ДДС: 28.00лв.
Контактните лещи Optima FW са с ниско водно съдържание, но то има своите предимства, защото не изисква от очите обилна слъзна секреция. При тези лещи чувството на сухота е изключително рядко явление. Ето защо Optima FW са особено подходящи в условия на сух и горещ климат; при работа на компютър; при..
12.50лв. без ДДС: 12.50лв.
text_reviews
Контактните лещи Optima FW са с ниско водно съдържание, но то има своите предимства, защото не изисква от очите обилна слъзна секреция.При тези лещи чувството на сухота е изключително рядко явление. Ето защо Optima FW са особено подходящи в условия на сух и горещ климат; при работа на компютър; ..
38.00лв. без ДДС: 38.00лв.
text_reviews
PureVision Ново поколение Контактни Лещи От силиконов хидрогел, специално разработени, за да осигурят здраве за очите, изключителен комфорт и качество на зрението Ви. Независимо от характера на зрителния Ви проблем, PureVision ™ Ви предлага идеален баланс между безопасност, постоянен комфорт и отл..
38.00лв. без ДДС: 38.00лв.
text_reviews
Контактни лещи Pure Vision 2 HD |Bausch&Lomb| за астигматизъм - Представяме ви ново поколение торични лещи, създадени да бъдат в синхрон с всяко ваше движение.   Самоцентриращ дизайн - осигурява изключителна стабилност за кристално ясно зрение през целия ден.Оптика с висока резолюция ..
89.00лв. без ДДС: 89.00лв.
text_reviews
Новите мултифокални лещи PureVision 2HD for Presbyopia Ви дават яснота там, където е нужно – в реалния свят, използвайки нова генерация 3-зонен прогресивен дизайн. Тези едномесечни лещи са създадени за по-добро зрение на близо, без това да пречи на зрението надалече. Около централната част на лещите..
29.90лв. без ДДС: 29.90лв.
Вижте света, в High Definition.PureVision 2 диоптрични контактни лещи с High Definition ™ Оптика. Лещи, които ви позволяват да виждате вашия свят с висока резолюция. Искате ли по-ясни визии, особено при слаба светлина? PureVision2 на HD контактни лещи са проектирани да намалят ореоли и отблясъц..
12.99лв. без ДДС: 12.99лв.
text_reviews
Вижте света, в High Definition.PureVision 2 диоптрични контактни лещи с High Definition ™ Оптика. Лещи, които ви позволяват да виждате вашия свят с висока резолюция. Искате ли по-ясни визии, особено при слаба светлина? PureVision2 на HD контактни лещи са проектирани да намалят ореоли и отблясъц..
39.90лв. без ДДС: 39.90лв.
text_reviews
PureVision Multi-Focal - силиконови мултифокални контактни лещи Bausch & LombС контактните лещи PureVision Multi-Focal можете да виждате кристално ясно на всички разстояния – на близо, на далече и в междинната зона.Ако в определен етап от живота си установите, че имате проблем при четене..
23.80лв. без ДДС: 23.80лв.
text_reviews
PureVision Toric Bausch + Lomb - торични меки силиконови лещиPureVision Toric са част от новото поколение контактни лещи от силиконов хидрогел на Bausch & Lomb. Те съчетават предимствата на уникалния силикон-хидрогелен материал с най-успешния в света Lo-Torque дизайн на диоптрични лещи за ас..
84.90лв. без ДДС: 84.90лв.
text_reviews
Едногодишните контактни лещи имат по-добри оптични качества. Quantum 1 и 2 са лесни за употреба и с подходяща поддръжка животът им може да достигне до 12 месеца.Quantum 1 и 2 имат висок коефициент на кислородна пропускливост, позволявайки на очите ви да „дишат“. Тези лещи са устойчиви към натруп..
99.00лв. без ДДС: 99.00лв.
Сега – в нова прозрачна бутилка с индикатор за презареждане! ReNu® MultiPlus е комбиниран разтвор за меки контактни лещи на Bausch & Lomb: Ненадмината и категорично доказана във времето дезинфекционна активност, надвишаваща ISO / FDA критериите  С вградена съставка за почистване на проте..
15.98лв. без ДДС: 15.98лв.
text_reviews
Сега – в нова прозрачна бутилка с индикатор за презареждане! ReNu® MultiPlus е комбиниран разтвор за меки контактни лещи на Bausch & Lomb: Ненадмината и категорично доказана във времето дезинфекционна активност, надвишаваща ISO / FDA критериите  С вградена съставка за почистване на протеини..
6.99лв. без ДДС: 6.99лв.
text_reviews
Уникалните предимства на Sensitive EyesLens Lubricant изкуствени сълзи на Bausch + Lomb:Решение за хора с оплаквания от сухота по време на носене на контактни лещи (накапва се директно в окото с леща при поява на дразнене) Стерилен буфериран овлажняващ разтвор, който подобрява комфорта по време ..
11.00лв. без ДДС: 11.00лв.
text_reviews
Меките контактни лещи - SofLens 59 Bausch & Lomb са идеални за тези, които купуват своите първи диоптрични лещи, защото осигуряват: Изключителен комфорт по време на носене Оптимална оптична стабилност, гарантираща постоянно ясно зрение Максимално удобство при поставяне и сваляне, дори и за на..
8.00лв. без ДДС: 8.00лв.
text_reviews
Еднодневните контактни лещи SofLens Daily Disposable ви осигуряват: ЯСНО ЗРЕНИЕ И КОМФОРТ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ДЕН Материалът на контактните лещи и модерният им дизайн ви осигуряват дълготраен влажняващ ефект през целия ден.Вие ще се чувствате изключително удобнодокато носите лещите, дори и в края на де..
45.00лв. без ДДС: 45.00лв.
text_reviews
Еднодневните контактни лещи SofLens Daily Disposable ви осигуряват: ЯСНО ЗРЕНИЕ И КОМФОРТ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ДЕН Материалът на контактните лещи и модерният им дизайн ви осигуряват дълготраен влажняващ ефект през целия ден.Вие ще се чувствате изключително удобнодокато носите лещите, дори и в ..
9.00лв. без ДДС: 9.00лв.
text_reviews
SOFLENS NATURAL COLORS NEW (2 лещи) + Подарък Renu 60ml -21%
*Картите за отстъпка и промо кодовете не важат за продукти в промоция!​Сега да смените цвета на очите си е толкова лесно, с цветните лещи SofLens Natural Colors.Десет цвята, сред които със сигурност ще намерите този, с който да се чувствате неотразими!Новото поколение цветни лещи Sof..
57.00лв. 45.00лв. без ДДС: 45.00лв.
text_reviews
ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА!Моля, свържете се с нас, за да проверим дали избраният цвят и диоптър е наличен.тел. 02 845 06 11  GSM : 0878 198 448 Сега да смените цвета на очите си е толкова лесно, с цветните лещи SofLens Natural Colors. Осем цвята, сред които със..
48.00лв. без ДДС: 48.00лв.
text_reviews
Представяме Ви: SofLens Toric на Bausch & Lomb - едномесечни меки торични лещи. Изработени са от традиционен хидрогелен материал с 66% водно съдържание. Успехът им се дължи на специфичния им дизайн, гарантиращ ротационна стабилност и комфорт през целия ден. Създадени да прилягат на уникалната..
128.00лв. без ДДС: 128.00лв.
text_reviews