Biotrue One Day UV (30 лещи) + 5 Подарък

-19%

Безплатна доставка над 30 лв

Производител: Bausch + Lomb
Модел: Еднодневни лещи
Наличност: В наличност
Ограничена оферта, Изтича скоро:
62.00лв. 49.99лв. без ДДС: 49.99лв.

Опции


* Брой:Количество Купи

Biotrue One Day е уникален продукт, произведен от Bausch+Lomb. Тези еднодневни контактни лещи са направени от иновативен материал, вдъхновен от физиологията на очите – HyperGel™. Той комбинира най-добрите функции на класическия хидрогелен материал и силикон-хидрогела.

Biotrue One Day са създадени да осигуряват най-високото качество на образа, с което зрението Ви става кристално ясно, дори при слаба светлина. Водното съдържания на материала, от който са направени лещите Biotrue ONE Day, е почти идентично с това на роговицата на окото, като по този начин се осигурява по-добър комфорт на носене. Материалът пропуска голямо количество кислород до роговицата без да са добавени силикони в лещата.

Един от аспектите на „био“ философията, който е използван за създаването на Biotrue ONE Day, е фактът, че външната повърхност на лещата е изработена така, че да имитира естествените сълзи на очите. В резултат можете да се радвате на комфорт и достатъчна влажност на очите през целия ден, а в допълнение – постоянна корекция на зрението! Всеки ден с нов чифт контактни лещи!

Материал: Nesofilcon A
Водно съдържание: 78%
Кислородна пропускливост: Dk/t: 42
Базисна кривина: 8.6 mm
Диаметър: 14.2 mm
Период на подмяна: един ден
UV филтър:ДА
Производител: BAUSCH+LOMB

-
5
Доволна ! Чудесно се чувствам с тях ?
-
5
Преди няколко месеца ми препоръчаха тези лещи и сега очите ми се чувстват добре с тях. Специални благодарности на екипа на Lensmarket и по-специално на Деси Анкова.

Напишете мнение

Вашето име:


Вашият коментар:Забележка: HTML не се поддържа!

           
           
           


Въведете кода в полето отдолу: