Изчисти филтри
Избери по цена
Изчисти филтри
Избери по цена

Cantor+Nissel

Cantor+Nissel е компания основана  в  Великобритания и е една от първите  в производството на меки и твърди контактни лещи в света. Cantor+Nissel е с изключително реноме в много държави по света, спечелено с  качеството на продуктите които фирмата предлага.

Показване:
Подреждане:
 ChromaGen е уникален продукт, създаден да помогне на хора, страдащи от пълна цветна слепота и дислексия.ChromaGen е система от цветни филтри, която включва контактни лещи и очила. Техните хаплоскопични филтри действат като променят дължината на вълните на всеки цвят, приеман от едното ..
450.00лв. без ДДС: 450.00лв.
Мека контактна леща за ежедневно носене,  с висока кислородна пропускливост.Hydrolens 60% ви дава следните предимства:Изключителен комфорт през целия ден Двойно заоблена задна повърхност Нейонизиран материал, отблъскващ отлаганията Асферична зона Широк диапазон от диоптри И..
75.00лв. без ДДС: 75.00лв.
text_reviews
Cantor + Nissel е компания основана в Великобритания и е една от първите в производството на меки и твърди контактни лещи в света.  Cantor + Nissel е с изключително реноме в много държави по света, спечелено с качеството на продуктите които фирмата предлага.Представяме Ви:Hydrolens E 67..
75.00лв. без ДДС: 75.00лв.
Keratoconus (1 леща) Cantor+Nissel Промо
Keratoconus  са твърди контактни лещи за корекция на кератоконус, изработени от материали, които позволяват на очите да дишат. Изработени са от твърда пластмаса и трудно се надраскват. Напластяването на протеинови депозити е значително по-малко от това при меките контактни лещи.Keratoconus ..
95.00лв. 80.00лв. без ДДС: 80.00лв.
text_reviews
Oxyflex 4F (1 леща) Промо
Oxyflex 4F са твърди контактни лещи, изработени от материали, които позволяват на очите да дишат. Изработени са от твърда пластмаса и трудно се надраскват. Напластяването на протеинови депозити е значително по-малко от това при меките контактни лещи.Ofyflex 4F запазват формата си при мигане, так..
100.00лв. 84.00лв. без ДДС: 84.00лв.
X-Chrom леща за далтонизъм Промо
НОВО ! Изпробвайте лещата X-Chrom в нашия офис магазин! За записване на час за проба, обадете се на тел. 0878198448, 02 845 06 11X-Chrom е годишна мека контактна леща с високо съдържание на вода (74%) за корекция на далтонизма.Цветната слепота е състояние, което се характеризира с невъз..
420.00лв. 385.00лв. без ДДС: 385.00лв.
text_reviews