Cantor+Nissel

Cantor+Nissel е компания основана  в  Великобритания и е една от първите  в производството на меки и твърди контактни лещи в света. Cantor+Nissel е с изключително реноме в много държави по света, спечелено с  качеството на продуктите които фирмата предлага.

Показване:
Подреждане:
 ChromaGen е уникален продукт, създаден да помогне на хора, страдащи от пълна цветна слепота и дислексия.ChromaGen е система от цветни филтри, която включва контактни лещи и очила. Техните хаплоскопични филтри действат като променят дължината на вълните на всеки цвят, приеман от едното ..
450.00лв. без ДДС: 450.00лв.
Equinox (2 лещи) Out Of Stock
Equinox 55 % -тримесечна контактна леща само с черен контур за подчертаване на окото на Cantor+ Nissel , Великобритания. Лещите Equinox имат силно изразен тъмен контур. Подходящи са за подчертаване естествената красота на очите.  ..
78.00лв. без ДДС: 78.00лв.
text_reviews
Мека контактна леща за ежедневно носене,  с висока кислородна пропускливост.Hydrolens 60% ви дава следните предимства:Изключителен комфорт през целия ден Двойно заоблена задна повърхност Нейонизиран материал, отблъскващ отлаганията Асферична зона Широк диапазон от диоптри И..
65.00лв. без ДДС: 65.00лв.
text_reviews
 Cantor + Nissel е компания основана в Великобритания и е една от първите в производството на меки и твърди контактни лещи в света.  Cantor + Nissel е с изключително реноме в много държави по света, спечелено с качеството на продуктите които фирмата предлага.Представяме Ви:Hydr..
65.00лв. без ДДС: 65.00лв.
Keratoconus  са твърди контактни лещи за корекция на кератоконус, изработени от материали, които позволяват на очите да дишат. Изработени са от твърда пластмаса и трудно се надраскват. Напластяването на протеинови депозити е значително по-малко от това при меките контактни лещи.Keratoconus ..
85.00лв. без ДДС: 85.00лв.
text_reviews
NEW BELLINА 3 in 1 (2 лещи) Out Of Stock
NEW BELLINА ('3 в 1 'за дискретна промяна) на Cantor + Nissel, ВеликобританияПроизводителят Cantor & Nissel е използвал неоспоримия си опит в ръчно оцветените и протезни контактни лещи, за да разработи двата невероятни дизайна на козметични лещи Fabula и Bellina . Козметичните лещи Fabula и ..
78.00лв. без ДДС: 78.00лв.
text_reviews
New Fabula 2 in 1 (2 лещи) Out Of Stock
NEW FABULA ( '2 в 1' за драстична промяна ) на Cantor+ Nissel, Великобритания.Серия от 6 чудесни цвята за постигане на ослепителен погледПроизводителят Cantor & Nissel е използвал неоспоримия си опит в ръчно оцветените и протезни контактни лещи, за да разработи двата невероятни дизайна н..
78.00лв. без ДДС: 78.00лв.
text_reviews
При поръчка напишете Вашите Dk (кислородна пропускливост), радиус, диаметър и диоптър в секция Забележка (появява се при завършване на поръчката). Oxyflex 4F са твърди контактни лещи, изработени от материали, които позволяват на очите да дишат. Изработени са от твърда пластмаса и трудно се ..
80.00лв. без ДДС: 80.00лв.
X-Chrom леща за далтонизъм -4%
НОВО ! Изпробвайте лещата X-Chrom в нашия офис магазин! За записване на час за проба, обадете се на тел. 0878198448, 02 845 06 11X-Chrom е годишна мека контактна леща с високо съдържание на вода (74%) за корекция на далтонизма.Цветната слепота е състояние, което се характеризира с невъз..
380.00лв. 365.00лв. без ДДС: 365.00лв.
text_reviews