Меню
Количка

Cantor+Nissel

Cantor+Nissel е компания основана  в  Великобритания и е една от първите  в производството на меки и твърди контактни лещи в света. Cantor+Nissel е с изключително реноме в много държави по света, спечелено с  качеството на продуктите които фирмата предлага.

Марка: Cantor+Nissel Модел: Леща за далтонизъм
  ChromaGen е уникален продукт, създаден да помогне на хора, страдащи от пълна цветна слепота и дислексия. ChromaGen е система от цветни филтри, която включва контактни лещи и очила. Техните хаплоскопични филтри действат като променят дължината на вълните на всеки цвят, приеман от едното ..
450,00 лв.
Марка: Cantor+Nissel Модел: Едногодишни лещи
Мека контактна леща за ежедневно носене,  с висока кислородна пропускливост. Hydrolens 60% ви дава следните предимства: Изключителен комфорт през целия ден Двойно заоблена задна повърхност Нейонизиран материал, отблъскващ отлаганията Асферична зона Широк диапазон от диоптри И..
75,00 лв.
Марка: Cantor+Nissel Модел: Едногодишни лещи
Cantor + Nissel е компания основана в Великобритания и е една от първите в производството на меки и твърди контактни лещи в света.  Cantor + Nissel е с изключително реноме в много държави по света, спечелено с качеството на продуктите които фирмата предлага. Представяме Ви: Hydrolens E 67..
75,00 лв.
Keratoconus (1 леща) Cantor+Nissel
Акция -16 %
Марка: Cantor+Nissel Модел: Твърди лещи
Keratoconus  са твърди контактни лещи за корекция на кератоконус, изработени от материали, които позволяват на очите да дишат. Изработени са от твърда пластмаса и трудно се надраскват. Напластяването на протеинови депозити е значително по-малко от това при меките контактни лещи. Keratoconus ..
80,00 лв. 95,00 лв.
Oxyflex 4F (1 леща)
Акция -16 %
Марка: Cantor+Nissel Модел: Твърди лещи
Oxyflex 4F са твърди контактни лещи, изработени от материали, които позволяват на очите да дишат. Изработени са от твърда пластмаса и трудно се надраскват. Напластяването на протеинови депозити е значително по-малко от това при меките контактни лещи. Ofyflex 4F запазват формата си при мигане, так..
84,00 лв. 100,00 лв.
X-Chrom леща за далтонизъм X-Chrom леща за далтонизъм
Акция -8 %
Марка: Cantor+Nissel Модел: Леща за далтонизъм
НОВО ! Изпробвайте лещата X-Chrom в нашия офис магазин! За записване на час за проба, обадете се на тел. 0878198448, 02 845 06 11 X-Chrom е годишна мека контактна леща с високо съдържание на вода (74%) за корекция на далтонизма. Цветната слепота е състояние, което се характеризира с невъз..
385,00 лв. 420,00 лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)