Оторизиран Доставчик за контактни лещи и разтвори; ЕИК: 204867508 /Понеделник - Петък 10:00 -17:00ч. / Tелефон за поръчки: 0878 198 448

Desio Coffee Collection (2 лещи)

Безплатна доставка над 30 лв

Модел: Цветни лещи
Наличност: В наличност
84.00лв. без ДДС: 84.00лв.

Опции


* Брой:


Количество Купи

Desio представя нова гама от цветни контактни лещи, четири нюанса за него и нея. Te предизвикват истории за далечни и екзотични земи. 
Espresso, Cappuccino, Cherry Coffee и Black Coffee. Нюансите на колекцията ''Кафе'' дават на окото естествена чувственост, която се проявява чрез смели и екзотични нюанси. Ако не опитаме всички тях наистина би било грях !

Налични на склад: Без Диоптър от всички цветове. Със заявка: Диоптри от 0.00D до -6.00D и срок за доставка 20 дни. Лещите се заявяват в кутийка по 2 бр. от един диоптър. 

Материал: Polymacon
Водно съдържание: 38%
Базисна кривина: 8.7 mm
Диаметър: 14.5 mm
Период на подмяна: 3 месеца

-
5
Поръчах си cherry coffee и съм много приятно изненадана. Изключително естествен и атрактивен цвят. За първи път нося лещи, които напълно се сливат и подчертават естествено окото.
-
4
Здравейте, кои цветни лещи бихте ми препоръчали, тези на Desio Coffee Collection или на ADORE DARE?
-
5
Здравейте Симона, и двата модела лещи са висококачествени и с отлични характеристики. Desio са с италиански дизайн, който умело е съчетан със земни и морски нюанси, създавайки лещи, пасващи на индивидуалността на всеки, който ги носи. Adore предлагат изключително стилна колекция от козметични цветни лещи. И двата модела дават дълготраен комфорт на носене и стоят естествено.
-
5
Здравейте Виктор, тези цветни лещи са подходящи както за жени, така и за мъже :)
-
5
Тези лещи стават ли и за мъже? Благодаря предварително.

Напишете мнение

Вашето име:


Вашият коментар:Забележка: HTML не се поддържа!

           
           
           


Въведете кода в полето отдолу: