Меню
Количка

Dailies AquaComfort Plus Toric (30 лещи)

Dailies AquaComfort Plus Toric (30 лещи)

Материал: Nelfilcon A
Водно съдържание: 69%
Кислородна преносимост: 26 Dk/t
Базисна кривина: 8.80 мм
Диаметър: 14.40 мм
Режим на носене: Ежедневен
Период на подмяна: Еднодневна

Dailies AquaComfort Plus Toric (30 лещи)
  • Наличност: в наличност
  • Модел: Торични лещи
72,00 лв.

Възможни варианти

Dailies AquaComfort Plus Toric са еднодневни контактни лещи за корекция на астигматизъм. Подходящи са за тези, които имат нужда от лесни за поддръжка контактни лещи, осигуряващи ясно зрение и продължителен комфорт.

Произведени от Alcon (познати също като Ciba Vision), Dailies AquaComfort Plus Toric обединява две технологии: овлажняваща при мигане и технология Lightstream, осигуряваща комфортно носене.

Технологията за овлажняване при примигване гарантира, че очите Ви ще поддържат високо ниво на влажност дори след дълги часове носене. Lightstream дизайнът на повърхността на лещата допринася за лесното боравене и комфорт.

Ако ежедневната поддръжка на контактните лещи с разтвори и почистване не е подходящ вариант за Вас, Dailies AquaComfort Plus Toric са идеалното решение. Еднодневните лещи спестяват не само време, но и пари – не е нужно да плащате допълнително за разтвор за контактни лещи и контейнер. Просто слагате лещите сутринта, а вечерта ги изхвърляте.

Dailies AquaComfort Plus Toric са подходящи за хора с активен начин на живот, които искат да се възползват от удобството на контактните лещи без това да отнема много време и пари.

 

Филтри
Марка Dailies Alcon
Материал Силикон хидрогел
Разфасовка кутия от 30 лещи
Срок на носене дневни
Тип корекция Торични (за астигматизъм)

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър