Меню
Количка

EasySept 360ml Пероксиден разтвор

EasySept 360ml Пероксиден разтвор
EasySept 360ml Пероксиден разтвор
  • Наличност: в наличност
  • Модел: Разтвор за лещи
28,00 лв.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ! Преди употреба, моля прочетете инструкциите за ползване!

EasySept от производителя Bausch & Lomb е лесен за използване разтвор за съхранение и почистване на меки контактни лещи. Враг на бактериите, но нежен към очите Ви. 

EasySept съдържа 3% Хидрогенен Пероксиден разтвор, който работи в комбинация с неутрализиращия диск в специалния контейнер. Реакцията между тях превръща силния пероксиден разтвор в полезен за очите солен разтвор без консерванти. По този начин се постигат високи нива на дезинфекция по начин, който запазва очното здраве. Само след 6 часа в разтвора, контактните Ви лещи ще бъдат напълно изчистени от микроорганизми и протеинови депозити, готови за носене.
Лесен и изключително ефективен срещу всички очни вируси, разтворът EasySept работи с всички видове меки контактни лещи, дори тези от силиконов хидрогел. EasySept е подходящ и за хора с чувствителни очи, както и всички, които не могат да използват разтвори с консерванти.

Внимание:

НЕ НАКАПВАЙТЕ ОТ РАЗТВОРА ДИРЕКТНО В ОЧИТЕ
ИЗПОЛЗВАЙТЕ САМО СПЕЦИАЛНИЯ КОНТЕЙНЕР С НЕУТРАЛИЗИРАЩ ДИСК EasySept
НЕ СЛАГАЙТЕ ЛЕЩИТЕ В ОЧИТЕ СИ ПРЕДИ ДА СА МИНАЛИ 6 ЧАСА!!! АКО НЕУТРАЛИЗИРАН РАЗТВОР ПОПАДНЕ В ОЧИТЕ ВИ, НЕЗАБАВНО ОТСТРАНЕТЕ ЛЕЩАТА И НАПЛИСКАЙТЕ ОЧИТЕ СИ С ВОДА ИЛИ ФИЗИОЛОГИЧЕН РАЗТВОР
НЕ ПРОМИВАЙТЕ ЛЕЩИТЕ С EasySept ПРЕДИ ДА ГИ СЛОЖИТЕ В ОЧИТЕ СИ

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър