Оторизиран Доставчик за контактни лещи и разтвори; ЕИК: 204867508 /Понеделник - Петък 10:00 -17:00ч. / Tелефон за поръчки: 0878 198 448
Свръзани продукти:

Miru 1 Day Menicon (30 лещи)

Безплатна доставка над 30 лв

Производител: Menicon- Miru
Модел: Еднодневни лещи
Наличност: В наличност
52.00лв. без ДДС: 52.00лв.

Опции


* Брой:Количество Купи

Първите лещи, съществуващи в съвършено друго измерение " – именно така описват своите нови разработки експертите от Японската фирма за контактни лещи Menicon. Компанията е добре позната и се е доказала на световният пазар. Нейните служители провеждат задълбочени изследвания в областта на производството на силикон-хидрогелни средства за корекция на зрението.

Опаковката на контактните лещи Miru 1 day е компактна и удобна: височината й не превишава 1 мм. Поради това може лесно да се носи в чантата или джоба. Освен това, блистера е оформен така, че потребителят може точно да определи ориентацията на лещата. Нищо чудно, че компанията е носител на множество награди за креативен дизайн.

Лещите Míru 1 Day, са предназначени за еднодневно носене. Няма нужда да купувате разтвори за лещи и контейнери. Това значително улеснява процеса на използване. Тези дневни лещи се произвеждат на база Hioxifilcon А - уникален полимер с множество свободни радикали, активно привличащи водните молекули. При създаването на лещата е използвана иновативна технология на центробежно леене и полимеризация CENTRAFORM. Това позволява да се поддържа естествения баланс на слъзната течност, което гарантира оптимална хидратация през целия период на ползване.

Във високото качество на лещите са се убедили хиляди потребители от целия свят и са оставяли добри мнения за тях . Те отбелязват: комфорт, безопасност и качествена корекция на зрението.

Материал: Hioxifilcon A 

Водно съдържание: 57 %
Кислородна преносимост: Dk/t: 19
Базисна кривина: 8.6 mm
Диаметър: 14.2 mm
Период на подмяна: Всеки ден
Дизайн: Асферичен

Производител: Menicon - Япония

Филтри
МатериалСиликон хидрогел
Разфасовкакутия от 30 лещи
Срок на носенедневни
Тип корекцияАсферични
-
5
Нося контактни лещи от повече от 25 години. От скоро ползвам 1-дневни. Пробвах няколко модела, но този модел е най-доброто, което мога да дам като грижа за очите си. Изключително комфортни, не се усещат въобще и до късно вечер нямам какъвто и да е дискомфорт. Кутийката, която влиза в комплекта, е уникална и удобна за път. Препоръчвам горещо.

Напишете мнение

Вашето име:


Вашият коментар:Забележка: HTML не се поддържа!

           
           
           


Въведете кода в полето отдолу: