Оторизиран Доставчик за контактни лещи и разтвори; ЕИК: 204867508 /Понеделник - Петък 10:00 -17:00ч. / Tелефон за поръчки: 0878 198 448

Biofinity Energys (1 кут. х 3 лещи)

Безплатна доставка над 30 лв

Производител: CooperVision
Модел: Едномесечни лещи
Наличност: В наличност
49.98лв. без ДДС: 49.98лв.

Опции


* Брой:Количество Купи

Biofinity Energys®  

Благодарение на Biofinity Energys очите фокусират по-лесно при смяна на погледа между реалния и дигиталния свят. Biofinity Energys® са подходящи за всеки ползващ сферични контактни лещи – без допълнително преизчисляване на стойностите и без адаптация.

 

Милиони хора прекарват по няколко часа на ден, използвайки цифрови устройства. Това води до значително напрежение на очите. Компютърният визуален синдром, изразен в умора, сухота и зачервяване на очите, придобива мащабите на глобална епидемия. За да елиминира изброените по-горе нежелани ефекти, CooperVision разработи специален модел контактни лещи - Biofinity Energys. Какви са основните разлики между Biofinity Energys и други контактни лещи.

 

На първо място, при проектирането на оптичната зона - Digital Zone Optics, която позволява на потребителя свободно да премести погледа си от цифрово устройство в нормален режим, без допълнителна тежест за очите. В комбинация с технологията Aquaform, която задържа влагата в лещите през целия период на употреба, Biofinity Energys ще Ви позволи да се насладите на качествено зрение от сутрин до вечер и ако е необходимо, денонощно.

 

 

Водно съдържание: 48%
Технологичен процес: Чрез изливане 
Дизайн: Асферичен
Кислородна преносимост: Dk / т 160
Кислородна проникваемост: Dk 128
Дебелина в центъра: 0.08 мм
Дебелина на ръбовете: 0.07 мм
Оптична зона: 8.0 мм + Digital Zone Optics
Базисна кривина: 8.6 мм
Диаметър: 14.0 мм
Период на подмяна: ЕдномесечнаРежим на носене: Ежедневен или удължен до 30 дни непрекъснато носене

Филтри
МаркаBiofinity
МатериалСиликон хидрогел
Разфасовкакутия от 6 лещи
Срок на носенеедномесечни
Тип корекцияАсферични
-
2
Определено подкрепям мненията по-долу за новите лещи на Biofinity. Не усещам, че се различават с нещо. Когато разгледах подробно параметрите на едни и другите - ами то няма разлика хора, освен някаква за уж повече издръжливост пред комютър ама не усетих такова нещо.
-
3
Аз също реших да пробвам тези лещи. Мога да кажа, че нямат разлика с обикновените Biofinity лещи. Според мен това си е маркетинг трик на производителя за да продават същия продукт на по-дебела цена. Отново си минавам на биофинити.
-
3
Пробвах лещите с надеждата, че са много по-хубави от стандартните Biofinity. Е мога да потвърдя, че поне при мен няма ама абсолютна никаква разлика. Само дето струват повече :) . Поставям оценка среден, защото са хубави ама не се различават от другите по-евтини Biofinity.

Напишете мнение

Вашето име:


Вашият коментар:Забележка: HTML не се поддържа!

           
           
           


Въведете кода в полето отдолу: