Оторизиран Доставчик за контактни лещи и разтвори; ЕИК: 204867508 /Понеделник - Петък 10:00 -17:00ч. / Tелефон за поръчки: 0878 198 448
Свръзани продукти:

Biofinity Multifocal (3 лещи)

Безплатна доставка над 30 лв

Производител: CooperVision
Модел: Мултифокални лещи
Наличност: В наличност
74.50лв. без ДДС: 74.50лв.

Опции


* Брой:Количество Купи
Изгоден пакет:
+
Цена на комплект: 92.49лв.
Вие спестявате 2.00лв.!

Купи

Контактните лещи Biofinity Multifocal са една стъпка напред в технологията на контактните лещи, която трябва да изпитате, за да повярвате. 

Biofinity Multifocal са изработени чрез Aquaform Comfort Science технологията. Това е уникален  овлажняващ материал. През тези силикон-хидрогелни лещи преминава голямо количество кислород, позволяващо очите ви да останат чисти, бели и здрави.


Balanced Progressive технологията на CooperVision помага за създаването на ново поколение силиконов хидрогел, осигуряващ най-добро качество на зрението, както за близко, така и за далечно разстояние.

Biofinity Мултифокални лещи предлагат два различни оптични дизайна, така че лещите да съответстват на вашия начин на живот. D или Доминантният оптичен дизайн подобрява зрението на далечни разстояния, докато N или Недоминантният оптичен дизайн, дава на носещия по-добро възприемане на обекти, които са близо. 

Контактните лещи Biofinity Multifocal осигуряват комфорт през целия период на носене, заради добавените овлажняващи агенти на повърхността. Нищо не застава между вас и комфортното, здравословно усещане от носенето на контактни лещи. Освен това, самоовлажняващият се материал на Biofinity задържа водата в лещата, правейки я мека, влажна и резистентна на дехидратация и протеинови отлагания.

Мултифокалните Контактни Лещи Biofinity Multifocal могат да се носят до шест нощи и седем дни без да се свалят!

Филтри
МаркаBiofinity
МатериалСиликон хидрогел
Разфасовкакутия от 3 лещи
Срок на носенеедномесечни
Тип корекцияМултифокални (за пресбиопия)
-
5
Привет Светлозар, Тези лещи са едномесечни.
-
0
Какъв е периода за носене на тези лещи? 1, 3 или 6 месеца?
-
4
Много са удобни и практични, тъй като имат възможност да не се свалят няколко дни и при по - дълги пътувания са идеален избор. Благодаря за съвета Ви Ленсмаркет.

Напишете мнение

Вашето име:


Вашият коментар:Забележка: HTML не се поддържа!

           
           
           


Въведете кода в полето отдолу: