Оторизиран Доставчик за контактни лещи и разтвори; ЕИК: 204867508 /Понеделник - Петък 10:00 -17:00ч. / Tелефон за поръчки: 0878 198 448

PureVision Multi-Focal (1 леща)

Безплатна доставка над 30 лв

Производител: Bausch + Lomb
Модел: Мултифокални лещи
Наличност: В наличност
29.32лв. без ДДС: 29.32лв.

Опции


* Брой:Количество Купи

PureVision Multi-Focal - силиконови мултифокални контактни лещи Bausch & Lomb

С контактните лещи PureVision Multi-Focal можете да виждате кристално ясно на всички разстояния – на близо, на далече и в междинната зона.

Ако в определен етап от живота си установите, че имате проблем при четене на близки разстояния, не се тревожете. Най-вероятно се касае за пресбиопия – естествено състояние, което настъпва след 40-годишна възраст. Дължи се на естествен процес на стареене на лещата на окото, при който тя загубва своята еластичност. За окото става трудно или невъзможно да фокусира предмети на различни разстояния. Способността за бърза смяна на фокуса също се влошава.

Това, че имате пресбиопия не означава, че задължително трябва да си купите очила за четене.

Лещите PureVision Multi-Focal на Bausch & Lomb имат уникален дизайн. Той позволява лесно преминаване през всички точки на фокусиране, като съществено подобрява близкото виждане, а също така и виждането на далечни и междинни разстояния, създавайки комфортни условия за окото през целия ден.

PureVision® Multi-Focal притежават всички предимства на семейството контактни лещи PureVision®:

HD VISION - Кристално ясно зрение на всяко разстояние (на близо, на далече и в междинната зона - напр. при работа с компютър), дори и при условия на понижена осветеност. Това се дължи на отличителния за лещите PureVision асферичен дизайн, който коригира характерното за повечето очи вродено несъвършенство, наречено положителна сферична аберация.
Достъп на много повече кислород до роговицата на окото в сравнение с традиционните хидрогелни материали (вкл. и тези с най-високо водно съдържание). Това гарантира здравословна употреба и дава на пациента възможност да избере заедно с очния специалист най-подходящия режим за носене: 

  • сваляне всяка вечер
  • преспиване с лещи от време на време
  • продължително носене без сваляне до 30 дни

Постоянен комфорт, дължащ се на устойчивостта на материала към изсъхване и на намалената склонност към задържане на отлагания по лещената повърхност. Причина за това е специалната обработка на повърхността, нар. Performa – патентована технология на Bausch & Lomb.

Комбинацията от уникалния силикон-хидрогелен материал и патентования процес на обработка на повърхността създава леща, отговаряща точно на нуждите на пресбиопичните очи!

PureVision® Multi-Focal - единствените мултифокални лещи, одобрени от Американската асоциация за храни и лекарства за едномесечно непрекъснато носене!

Материал: Balafilcon A (силиконов хидрогел)
Водно съдържание: 36%
Кислородна пропускливост: Dk/t: 112
Базисна кривина: 8.6 mm
Диаметър: 14 mm
Режим на носене: ежедневно поставяне, удължено носене (1-7 дни) или продължително непрекъснато носене до 30 дни
Период на подмяна: един месец
Производител: BAUSCH+LOMB , USA

Филтри
МаркаPure Vision
МатериалСиликон хидрогел
Разфасовкапо 1 брой
Срок на носенеедномесечни
Тип корекцияМултифокални (за пресбиопия)
-
5
Здравейте, За да се установи диоптърът и добавката за мултифкоални лещи трябва да Ви бъде направен специален преглед за такива лещи. Посъветвайте се с Вашия очен лекар или се обадете на нашия телефон 0878 198 448, за да Ви насочим към специалист, който да извърши прегледа.
-
5
Kakva e tazi dobavka ne moga da q namerq v receptata?
-
5
Много хубави лещи, забравих какво е да сменяш очила постоянно!

Напишете мнение

Вашето име:


Вашият коментар:Забележка: HTML не се поддържа!

           
           
           


Въведете кода в полето отдолу: