Меню
Количка

Zeiss Contact Day 30

Едномесечните контактни лещи на Zeiss - Contact Day 30 се предлагат в три варианта. Дали ще изберете Compatic, Spheric или Silicon-hydrogel, комфортът на носене на лещите е гарантиран! 

Марка: Zeiss Модел: Едномесечни лещи
Свържи се с Air силиконов хидрогел са двойноизвити едномесечни контактни лещи от силикон хидрогел с асферичен дизайн на периферията.  Те притежават: Идеален БАЛАНС между влажност и кислородна преносимост за продължително носене Бърза адаптация поради иновативния дизайн на п..
15,74 лв.
Марка: Zeiss Модел: Едномесечни лещи
Zeiss 30 Days Spheric се характеризира с комфорт и отлична зрителна острота в продължение на 30 дни , от ранна сутрин до късна вечер. Zeiss 30 Days Spheric са едномесечни сферични контактни лещи с асферичен дизайн на периферията за кристално ясно зрение по цялата повърхност на лещата. Zeiss..
11,80 лв.
Марка: Zeiss Модел: Едномесечни лещи
Двойноизвити сферични едномесечни контактни лещи с асферичен дизайн на периферията. Произведени от иновативен биосъвместим материал. Подходящи за чувствителни и сухи очи Изключително нисък коефициент на изсушаване на очите Йоногенно неутрален материал за минимално натрупване на протеинови ..
14,80 лв.
Показани са от 1 до 3 от 3 резултата (1 страници)