Изчисти филтри
Избери по цена
Срок на носене
Тип корекция
Разфасовка
Материал
Изчисти филтри
Избери по цена
Материал
Разфасовка
Тип корекция
Срок на носене

Eye Optic Клокотница

„Eye optic and correction” е единственият производител в България на меки и твърди контактни лещи и разтвори за тях. Фирмата е с близо 50 годишен опит на пазара, като постоянно насочва вниманието си към информиране за развитието в областта на очната оптика и офталмологията. Гаранция за качеството на продуктите е внедрената СУК съгласно  ISO 9001:2008, ISO 13485:2003 и директива 93/42/ЕЕС/2007/47/EO.

Показване:
Подреждане:
Comfort O2 Клокотница ( 1 леща) Промо
Тези лещи осигуряват отличен комфорт при носене, благодарение на високата кислородопреносимост и наличие на предна хидрофилна повърхност на лещата. Имат много добра омокряемост, благодарение на която са устойчиви на липопротеинови отлагания. Подходящи са за продължително носене.*Важно За поръчк..
125.00лв. 115.00лв. без ДДС: 115.00лв.
text_reviews
CONTAPERM UV (1 леща) Промо
Газопроницаемите лещи CONTAPERM и CONTAPERM UV са по-еластични и имат висока пропускливост на кислород. Те могат да коригират няколко диоптъра роговичен астигматизъм. При необходимост могат да бъдат изработени лещи за пациенти с кератоконус  или след хирургическа интервенция на роговицата,..
64.00лв. 54.00лв. без ДДС: 54.00лв.
text_reviews
Ежедневни годишни лещи. Устойчиви и стабилни. Осигуряват добра подвижност върху окото.Гарантират ясно зрение във всякакви условия.Коригират астигматизъм до 1.00 D. Лесно се поставят и свалят.Тези качества на лещите осигуряват максимална зрителна  острота,  надеждност и  си..
20.00лв. без ДДС: 20.00лв.
text_reviews
 Ежедневни годишни лещи. Поддържат по-висока кислородна преносимост до окото. Притежават UV защита. Устойчиви и стабилни. Удобни и лесни за манипулиране. Подходящи за пациенти, търсещи най-добрата комбинация от ежедневен комфорт, лесно напасване и качество на лещите.Цена за ди..
22.00лв. без ДДС: 22.00лв.
text_reviews
Удобни за манипулиране лещи. Изключително комфортни в резултат на тънкият им и прецизен ръб. Подходящи са за удължен режим на дневно носене,поради прецизността на изработване. Имат UV защита. За пациенти с чувствителни очи, изпитващи симптоми на сухота или напрежение в очите. Лесно поставяне и сваля..
19.80лв. без ДДС: 19.80лв.
text_reviews
Лещите са произведени от полимер с високо водно съдържание и ниска степен на отлагане на протеини, което осигурява отличен комфорт и ясно зрение при удължен режим на носене.Имат UV защита. Подходящи за пациенти с чувствителни очи. Редуцират напрежението в очите при продължителна работа с компют..
20.00лв. без ДДС: 20.00лв.
text_reviews
Високото водно съдържание на този вид контактни лещи осигурява висока кислородна преносимост и позволява удължено носене или продължително непрекъснато носене до 7 дни. Осигуряват отличен комфорт и перфектна зрителна острота. Те могат да се използват и като терапевтични лещи. Подходящи за пациенти с..
23.50лв. без ДДС: 23.50лв.
text_reviews
Разтворите не съдържат контейнерче за лещи!Hexalens MultipleEffect Technology Комбиниран разтвор за почистване, дезинфекция, съхранение и промиване на меки контактни лещи. С изцяло обновената си формула Soft clear разтворът гарантира отличен антибактериален и антимикробен ефект и силна..
12.34лв. без ДДС: 12.34лв.
text_reviews
Hibrid FS Клокотница (1 леща) Промо
Радикално нова разработка на материали за твърди газпропускливи лещи. Уникалната технология "Fluid surface" позволява хидратиране на граничната повърхност на лещата, като се образува граничен хидрофилм, който способства за повишаване на кислородопреносимостта и регулярното снабдяван..
128.00лв. 118.00лв. без ДДС: 118.00лв.
Разтворите не съдържат контейнерче за лещи!Kristalens MultipleEffect Technology е комбиниран разтвор за почистване, дезинфекция, съхранение и промиване, специално създаден за Вашите твърди лещи. Многокомпонентната комбинация от съставки, осигурява отлична защита на лещите и очите от бактери..
12.54лв. без ДДС: 12.54лв.
Lacrima Artificialae се използва при сухота в очите, която се появява при носене на контактни лещи, при продължителна работа с компютър, от климатичните инсталации, замърсяване на околната среда /прах, цигарен дим/, при зрителна умора.В тези случаи се препоръчва използването на изкуствената съ..
7.54лв. без ДДС: 7.54лв.
text_reviews
Optimum Comfort Extra Extreme (1 леща) Промо
Този тип лещи притежават висока степен на кислородна преносимост, което осигурява отличен комфорт при носене, благодарение на регулярното снабдяване на роговицата с кислород. Лещите се характеризират с добра омокряемост, устойчивост на липопротеинови отлагания, механична и оптична стабилност.  ..
120.00лв. 110.00лв. без ДДС: 110.00лв.
PMMA UV  Клокотница (1 леща) Промо
MMA и PMMA UV са твърди газнепропускливите контактни лещи.При тях снабндяването на роговицата с кислород става основни чрез слъзообмена.Този тип контактни лещи имат отлични оптични качества, не са токсични, коригират висок астигматизъм. Предлагат се във вариант със или без UV защита.Цени..
48.00лв. 38.00лв. без ДДС: 38.00лв.
text_reviews
Независимо от наличието на комбинирани разтвори за дезинфекция, съхранение и почистване на меки контактни лещи, PUROhydrogel е незаменим при използването на лещи, предназначени за носене повече от един месец. Препаратът представлява стерилен изотоничен разтвор, който премахва с лекота наслоените по ..
7.80лв. без ДДС: 7.80лв.
Независимо от наличието на комбинирани разтвори за дезинфекция, съхранение и почистване на твърди контактни лещи. PUROplast служи за по-дълбоко почистване на твърдите лещи и е необходим за постигане на оптимален комфорт , тъй като премахва с лекота наслоените по лещите при ежедневна употреба протеин..
7.80лв. без ДДС: 7.80лв.
Soflecon Color - шестмесечни (2 лещи) Out Of Stock
Първите български цветни лещи ! Новото поколение шестмесечни цветни лещи Soflecon Color придават нов цвят на очите Ви и комфортно носене през целия ден.Soflecon Color се предлагат с или без Диоптър.Разнообразието от 8 цвята включва светли и тъмни тонове на синьо, зелено и кафяво + сиво ..
50.00лв. без ДДС: 50.00лв.
text_reviews
Разтворите Не съдържат контейнерче за лещи!Solex Lux MultipleEffect Technology e комбиниран разтвор за дезинфекция, съхранение и промиване на контактни лещи.С новата си олекотена и нежна към окото формула Clear Eye той гарантира изключителен комфорт при силно чувствителни очи, като поддържа..
12.74лв. без ДДС: 12.74лв.
Разтворите не съдържат контейнерче за лещи!Univers MultipleEffect Technology многофунционален биосъвместим комбиниран разтвор, подходящ както за меки, така и за твърди контактни лещи. С новата си формула Uni Clear Univers гарантира много високо качество на почистване, изключително ефективно..
12.44лв. без ДДС: 12.44лв.