Оторизиран Доставчик за контактни лещи и разтвори; ЕИК: 204867508 /Понеделник - Петък 10:00 -17:00ч. / Tелефон за поръчки: 0878 198 448

X-Chrom леща за далтонизъм

Промо X-Chrom (за далтонизъм) Лещи за далтонизъм Cantor+Nissel

Безплатна доставка над 30 лв

Производител: Cantor+Nissel
Модел: Леща за далтонизъм
Наличност: В наличност
380.00лв. 365.00лв. без ДДС: 365.00лв.

Опции


* Брой:


Количество Купи

НОВО ! Изпробвайте лещата X-Chrom в нашия офис магазин! За записване на час за проба, обадете се на тел. 0878198448, 02 845 06 11

X-Chrom е годишна мека контактна леща с високо съдържание на вода (74%) за корекция на далтонизма.

Цветната слепота е състояние, което се характеризира с невъзможност да се разграничат определени цветове. Причината за това е неправилна работа на конусовидните фоторецептори, улавящи трите цвята (червено, зелено и синьо).

Контактната леща X-Chrom коригира най-често срещаната форма на цветна слепота - тази за червено и зелено. Червената зеница на X-Chrom променя възприятието за нюансите, като увеличава тяхната яркост. Увеличава се чувствително възможността за разграничаване на цветовете.

Носенето на контактна леща X-Chrom на недоминантното око позволява да се извършват безпрепятствено ежедневни дейности и да се упражняват професии, при които е задължително нормално цветно зрение.

Важно: Необходимо е да се определи радиус, диаметър и диоптър (ако има) на окото, както и кое е недоминантното око, което ще проверим, когато си запишете час. 

Този продукт е със специална заявка и изисква 50% авансово плащане. (не може да се комбинара с допълнителни остъпки) 

Запишете час на тел. 0878 198 448, 02 845 06 11 и изпробвайте лещата X-Chrom в нашият офис-магазин ! (теста е с продължителност около 40мин.)

Цената за проба и тест с Ишихара тест = 25лв 

 

Материал: Filcon II 2
Радиус/ Диаметър: Неограничени
Размер зеница: 5 mm
Кислородна пропускливост: Dk: 34
Диоптричен диапазон: от +30.00D до -30.00D / 0.25D стъпка 
Период на подмяна: 1 година

-
5
Доволен съм. Работи лещата. Имах нужда от няколко дни да свикна, защото малко ми дразнеше и виждах по-замъглено, но ми обясниха, че понякога това е нормално в началото и ще отмине. Благодаря на екипа Ленсмаркет.
-
5
Успях да си взема изпита за далтонизъм сега вече мога да си упражнявам професии които изискват да имаш нормално цветно зрение, благодаря много на ленсмаркет не вярвах че има подобна леща за решение на проблема :)
-
5
Наскоро закупихме. Минахме теста в офиса на Ленсмаркет на един монитор. Всичко беше перфектно и сме доволни от отношението и от продукта. Потвърждаваме че работи
-
5
Благодаря на екипа за търпението. Лещата работи, минах си теста за Ишихара
-
5
Преди да я сложа познах само 1 число от теста на ишихара. След като ми я сложиха , познах всички. Гарантирано действа

Напишете мнение

Вашето име:


Вашият коментар:Забележка: HTML не се поддържа!

           
           
           


Въведете кода в полето отдолу: