Johnson and Johnson

Johnson&Johnson, празнуващи 125 години от огромния си успех на пазара, основават бранда за контактни лещи Acuvue през 1987. Те предлагат избор от еднодневни, двуседмични и месечни лещи. Освен тях, Lensmarket предлага също Торични и Мултифокални. Торичните лещи с комбинация от сфера и цилиндър се използват за корекция на астигматизъм. Мултифокалните лещи, с две отделни оптични корекции, са подходящи за хора с пресбиопия, които също имат нужда от корекция на миопия, хиперопия или астигматизъм. Лещите се предлагат в кутийки по 6 бр.

Показване:
Подреждане:
1 DAY ACUVUE MOIST UV (30 лещи) Out Of Stock
 1 DAY ACUVUE MOIST са ежедневни лещи, специално разработени за сухи очи.Те съдържат специално изработен хидратиращ агент, който задържа влажността в очите. В резултат на това, 1 DAY ACUVUE MOIST са подходящи за хора със сухи очи или за екстремни условия.Лещите предоставят комфорт при н..
48.00лв. без ДДС: 48.00лв.
text_reviews
1-DAY ACUVUE TruEye UV (30 лещи) Ново
Нов стандарт за здравословно носене на контактни лещиСпециалистите от компанията Johnson & Johnson Представят на Вашето внимание еднодневни силикон-хидрогелни контактни лещи 1 Day Acuvue TruEye, които са предназначени за потребители със симптоми на късогледство и далекогледство.Ле..
52.40лв. без ДДС: 52.40лв.
Лещите Acuvue 2 се характеризират с отлично качество на образа и високо ниво на комфорт за носещия. Голямата им кислородна пропускливост дава комфорт от момента на слагането. Високото съдържание на вода в контактните лещи Acuvue 2 предпазва очите от  бързо изсушаване и гарантира комфорт, дори л..
48.40лв. без ДДС: 48.40лв.
text_reviews
Acuvue Advance for Astigmatism са лещи, специално създадени за коригиране на асигматизъм. Материалът, от който са направени е силиконов хидрогел, покрит с вътрешен овлажняващ елемент, който действа отвътре навън. Acuvue Advance for Astigmatism предоставят увеличен приток на въздух към очите Ви, пра..
69.00лв. без ДДС: 69.00лв.
Acuvue Oasys контактни лещи с Hydraclear Plus са изключително удобни контактни лещи. Тези лещи са предназначени да пазят очите Ви влажни и комфортни през целия ден, използвайки Hydraclear Plus технология. Дори и при сухи условия, може да забравите, че носите изобщо лещи. Контактните лещи Acuvue Oasy..
48.80лв. без ДДС: 48.80лв.
text_reviews