Изчисти филтри
Избери по цена
Срок на носене
Тип корекция
Разфасовка
Материал
Съдържание
Изчисти филтри
Избери по цена
Материал
Разфасовка
Тип корекция
Срок на носене
Съдържание

Johnson and Johnson

Johnson&Johnson, празнуващи 125 години от огромния си успех на пазара, основават бранда за контактни лещи Acuvue през 1987. Те предлагат избор от еднодневни, двуседмични и месечни лещи. Освен тях, Lensmarket предлага също Торични и Мултифокални. Торичните лещи с комбинация от сфера и цилиндър се използват за корекция на астигматизъм. Мултифокалните лещи, с две отделни оптични корекции, са подходящи за хора с пресбиопия, които също имат нужда от корекция на миопия, хиперопия или астигматизъм. Лещите се предлагат в кутийки по 6 бр.

Показване:
Подреждане:
Нов стандарт за здравословно носене на контактни лещиСпециалистите от компанията Johnson & Johnson Представят на Вашето внимание еднодневни силикон-хидрогелни контактни лещи 1 Day Acuvue TruEye, които са предназначени за потребители със симптоми на късогледство и далекогледство.Лещи..
52.40лв. без ДДС: 52.40лв.
Лещите Acuvue 2 се характеризират с отлично качество на образа и високо ниво на комфорт за носещия. Голямата им кислородна пропускливост дава комфорт от момента на слагането. Високото съдържание на вода в контактните лещи Acuvue 2 предпазва очите от  бързо изсушаване и гарантира комфорт, дори л..
48.40лв. без ДДС: 48.40лв.
text_reviews
Acuvue Advance for Astigmatism са лещи, специално създадени за коригиране на асигматизъм. Материалът, от който са направени е силиконов хидрогел, покрит с вътрешен овлажняващ елемент, който действа отвътре навън. Acuvue Advance for Astigmatism предоставят увеличен приток на въздух към очите Ви, пра..
69.00лв. без ДДС: 69.00лв.
Acuvue Oasys контактни лещи с Hydraclear Plus са изключително удобни контактни лещи. Тези лещи са предназначени да пазят очите Ви влажни и комфортни през целия ден, използвайки Hydraclear Plus технология. Дори и при сухи условия, може да забравите, че носите изобщо лещи. Контактните лещи Acuvue Oasy..
48.80лв. без ДДС: 48.80лв.
text_reviews