В подкрепа на училище за деца с увредено зрение „Луи Брайл“

Публикувана от lensmarket kabakchiev 16/06/2017 8 Коментари

Когато си дете целия свят е пред теб, но когато не виждаш, той има други измерения. Да учиш е безценен дар, и всяко дете има право на образование.

В такива моменти е от изключително значение да има някой, който да ни подаде ръка и някой, който да ни покаже посоката.

Поради тази причина Lensmarket.bg реши да подпомогне ежедневието на деца в нужда.

И от сега нататък  1% от стойността на всяка поръчка ще бъде заделен в Коледен фонд, който ще отива за училище за деца с увредено зрение „ Луи Брайл” София.

 

 

Луи Брайл“  София е специално държавно училище, в което живеят и се  обучават слепи и слабовиждащи деца от цялата страна на възраст от 5 до 19 години.

Lensmarket.bg си поставя за цел да подобри средата на деца със зрителни проблеми.

Вярваме, че дори за миг да си представите какво е чувството да не виждате слънцето сутрин или лицето на любимия човек ще разберете, защо е толкова важно всички заедно да подадем ръка.

Ние вярваме, че една птичка пролет не прави, затова решихме през цялата година да заделяме от нашият оборот, за да подобрим средата в Луи Брайл.

Каузата цели да улесни техния бит, социализация и да направи ежедневието на децата по-лесно и пълноценно.

 

 

 

 

 

 

Как допринасяме за каузата ?

Не е нужно нищо повече от това което правите в сайта - купувате това, което Ви е необходимо от ​Lensmarket.bg​, а системата автоматично изчислява, каква сума ще бъде заделена във фонда. Нищо допълнително. Пазарувайки Вие помагате!

 

 

 

В края на годината общата сума от всички поръчки,  ще бъде преведена на училището.

Нека заедно докажем, че всички заедно можем много !

8 Коментари

Гена:
16/06/2017, 07:32:33 PM
Отговори

Бих искала да изкажа огромното си възхищение от това което правите. От 6 години съм Ви клиент и винаги съм била доволна от обслужване и цени. Но тук вече ме спечелихте завинаги. БРАВО !!!

Невена:
17/06/2017, 11:57:58 AM
Отговори

Супер инициатива ! Досега не съм виждала онлайн магазин да прави подобно нещо и приятно се изненадах, като завърших поръчката си. Поздравявам Ви !

П. Иванова:
08/07/2017, 01:58:55 PM
Отговори

Огромно Браво ! От скоро съм ваш клиент и то заради това което видях, че сте направили. До сега пазарувах от други онлайн магазини за лещи, но доколкото разбрах (лещи.бг и kontaknti-leshti.bg) са полски или чешки сайтове. И когато видя, че цените са сходни, то поне да отиват в българска фирма която има кауза. Поздравявам ви за тази инициатива.

Жоро:
08/07/2017, 02:08:11 PM
Отговори

Браво !!! Страхотна идея.

Иванина:
01/08/2017, 10:51:11 AM
Отговори

Бях много приятно изненадана , когато видях че дарявате сума. Супер сте!!!

Dobrinka:
11/10/2017, 11:14:45 PM
Отговори

Какво да кажем освен БРАВО ! Прочетох статията и във вестник Труд за вашата кауза. Страхотна инициатива и дано повече български фирми правят като вас. Аз лично се чувствам съпричастна, всеки път когато пазарувам от вас. Всеки иска само отстъпки, но трябва да се замисли и какво дава на обществото.

Павел Петров:
21/03/2019, 01:40:17 PM
Отговори

Браво, страхотни сте!

Делян Неделчев:
28/04/2020, 12:19:29 PM
Отговори

Добра идея за привличане на хора за социални каузи!

Текст на коментара