Оторизиран Доставчик за контактни лещи и разтвори; ЕИК: 204867508 /Понеделник - Петък 10:00 -17:00ч. / Tелефон за поръчки: 0878 198 448

Optic - Клокотница

Optic - Клокотница

Шестмесечните контактни лещи на "Eye Optic Клокотница" са чудесен вариант за пациентите, които предпочитат лещи за продължително носене. Предлагат се с водно съдържание 55% или 58%.

Показване:
Подреждане по:
Удобни за манипулиране лещи. Изключително комфортни в резултат на тънкият им и прецизен ръб. Подходящи са за удължен режим на дневно носене,поради прецизността на изработване. Имат UV защита. За пациенти с чувствителни очи, изпитващи симптоми на сухота или напрежение в очите. Лесно поставяне и сваля..
19.80лв. без ДДС: 19.80лв.
text_reviews
Лещите са произведени от полимер с високо водно съдържание и ниска степен на отлагане на протеини, което осигурява отличен комфорт и ясно зрение при удължен режим на носене.Имат UV защита. Подходящи за пациенти с чувствителни очи. Редуцират напрежението в очите при продължителна работа с компют..
20.00лв. без ДДС: 20.00лв.
text_reviews
Soflecon Color - шестмесечни (2 лещи) Out Of Stock
Първите български цветни лещи ! Новото поколение шестмесечни цветни лещи Soflecon Color придават нов цвят на очите Ви и комфортно носене през целия ден.Soflecon Color се предлагат с или без Диоптър.Разнообразието от 8 цвята включва светли и тъмни тонове на синьо, зелено и кафяво + сиво ..
50.00лв. без ДДС: 50.00лв.
text_reviews