Lensmarket.bg в помощ на деца с увредено зрение

Публикувана от Яна Блехова 05/11/2018 1 Коментари

През изминалата седмица, неслучайно, точно в Деня на народните будители 1-ви ноември, изпълнителният директор на нашия онлайн магазин Любомир Кабакчиев поднесе дарение на СОУ „Луи Брайл“, резултат на едногодишната кампания на онлайн магазин Lensmarket.bg и нашите клиенти.

 

Минаха 8 години от създаването на Lensmarket.bg. За това време привлякохме лоялни клиенти, които ни се доверяват и ни следват във всяко ново начинание. Ето защо решихме да излезем от рамките на бизнеса и ЗАЕДНО да започнем една социално отговорна кампания в полза на обществото.

Едно от най-важните места за едно дете в неговото детството е площадката, където играе, смее се и е чисто и просто дете. И точно там, като начало, се насочват нашите всеобщи усилия и кауза. И това училище има нужда от по-добра материална база и подпомагане, а както ни сподели директорът на училището, г-жа Елка Белокапова, изграждането на специализирана площадка ще донесе много радост и забавление на децата.

Каузата на Lensmarket.bg и клиентите ни -  да сме насреща за хората с проблеми със зрението. Решихме да организираме даряването на процент от сумата на всяка поръчка, именно защото нашите клиенти могат да припознаят инициативата на кампанията като своя и да допринесат със своята съпричастност.

 

 

 

Тук идва моментът да благодарим на нашите клиенти – от името на екипа на Lensmarket.bg, директора на СОУ ‚Луи Брайл“ и малките ученици там.

Кампанията продължава! 1% от всяка ваша поръчка отива във фонд за дарение. Можете да видите сумата, която ще дарим, когато добавите продукти в количката. Надяваме се все повече хора да се включат, да оставят своя отпечатък и да бъдат горди с постигнатите резултати, защото доброто може да гради и да създава само още повече добро!

 Публикувано във факти.бг: "Lensmarket.bg подпомага изграждането на специална детска площадка" - прочетете цялата статия на медийния сайт тук >> http://bit.ly/2Dhpgh8

 

1 Коментари

Гергана Вълева:
08/09/2019, 02:47:18 PM
Отговори

Страхотна инициатива. Поздравления за това което правите!

Текст на коментара