Оторизиран Доставчик за контактни лещи и разтвори; ЕИК: 204867508 /Понеделник - Петък 10:00 -17:00ч. / Tелефон за поръчки: 0878 198 448
Изчисти филтри
Избери по цена
Производител
Срок на носене
Тип корекция
Разфасовка
Материал
Марка
Съдържание

Мултифокални контактни лещи

Мултифокални контактни лещи

Мултифокални контактни лещи. Този вид контактни лещи за очи се използват за корекция на пресбиопия. Съществуват два различни вида мултифокални лещи.Бифокални които са обикновени лещи с по-малък сегмент, което позволява на пациента да фокусира обектите на близо. Този вид лещи има две различни предписания в рецептата: горната част е за далечно виждане и по-долният сегмент за близко виждане.Прогресивни които са разработени така, че фокусните разстояния за всяка пресечна точка, където линията на очите при гледане се събира с повърхността на лещата, съответства на дистанцията до точката на фиксиране на обекта. Вижте нашите предложения и атрактивни цени на най-утвърдените марки Мултифокални лещи за очи.

Показване:
Подреждане по:
Представяме Ви контакнти лещи AIR OPTIX AQUA MULTIFOCAL: Независимо дали ще четете, шофирате или работите с компютър, можете да се насладите на отчетлива и ясна визия с мултифокални контактни лещи   AIR OPTIXAQUA MULTIFOCAL, дори ако наближавате  40 или повече години. Те са проектиран..
59.50лв. без ДДС: 59.50лв.
text_reviews
Контактните лещи Biofinity Multifocal са една стъпка напред в технологията на контактните лещи, която трябва да изпитате, за да повярвате. Biofinity Multifocal са изработени чрез Aquaform Comfort Science технологията. Това е уникален  овлажняващ материал. През тези силикон-хидрогелни л..
74.50лв. без ДДС: 74.50лв.
text_reviews
 Едномесечните мултифокални лещи Clariti Multifocal 56% предоставят отлично зрение на далече и близо, както и плавно преливане между диоптрите за тези разстояния.Това ги прави идеални, ако имате нужда от корекция на пресбиопия и използвате месечни лещи. Асферичната задна повърхност прав..
63.85лв. без ДДС: 63.85лв.
text_reviews
Писнало ли Ви е от очилата за четене? Искате ли да се възползвате от удобството на контактните лещи? Тогава Dailies AquaComfort Plus Multifocal от Alcon са точно за Вас!За хората над 40-50 години дългогледството, познато още като пресбиопия, е често срещан проблем. Очилата за четене (или т.нар. ..
79.00лв. без ДДС: 79.00лв.
text_reviews
Miru 1 month Multifocal е мултифокална контактна леща за коригиране на пресбиопия. При производството на мултифокалните лещи Miru, Японската фирма Menicon е използвала специална патентована технология MeniSilk & Nanogloss, която описваме по-подробно по-долу.С помоща на технологията MeniSilk ..
21.00лв. без ДДС: 21.00лв.
text_reviews
PROCLEAR  MULTIFOCAL 62%-едномесечна мултифокална контактна леща на CooperVision,САЩИновативна PC Technology™­ за несравним комфорт и изключителна устойчивост срещу дехидратация. Balanced Progressive™­ Technology дизайн, осигуряващ оптимално зрениена всички разстояния. ..
59.00лв. без ДДС: 59.00лв.
Proclear 1 Day Multifocal осигуряват отлично зрение на всички разстояния. Тези контактни лещи са чудесен избор ако усещате сухота в очите, причинена от възрастта.С PC Технологията на изработка,  материалът на всяка леща Proclear привлича водата и задържа влагата. По този начин можете да се ..
98.00лв. без ДДС: 98.00лв.
text_reviews
Proclear 1 Day Multifocal осигуряват отлично зрение на всички разстояния. Тези контактни лещи са чудесен избор ако усещате сухота в очите, причинена от възрастта. С PC Технологията на изработка,  материалът на всяка леща Proclear привлича водата и задържа влагата. По този начин можете да се рад..
18.90лв. без ДДС: 18.90лв.
PROCLEAR EP - начална пресбиопия (1 леща) Out Of Stock
Трудно ли ви е да фокусирате предмети, особено такива, които са на близо, или да четете книга? Над 40-45 години ли сте? Ако е така, значи изпитвате първите симптоми на пресбиопия. Това е често срещано състояние при хора в тази възрастова група. Вътрешната леща на окото се износва и това води до нама..
14.00лв. без ДДС: 14.00лв.
Proclear Multifocal Toric на фирмата Cooper Vision са единствените лещи на пазара, създадени специално за пациенти, които страдат едновременно от астигматизъм и пресбиопия.Уникалният дизайн на тези лещи съвместява патентованите технологии PC Technology и Balanced Progressive Technology на Cooper..
155.00лв. без ДДС: 155.00лв.
text_reviews
Контактните лещи Proclear Multifocal XR са произведени от фирмата Cooper Vision и са едномесечни.Тези контактни лещи са предназначени за две често срещани състояния, характерни за хората в напреднала възраст - пресбиопия и сухи очи.Proclear Multifocal XR едновременно фокусират светлината от ..
118.00лв. без ДДС: 118.00лв.
text_reviews
Новите мултифокални лещи PureVision 2HD for Presbyopia Ви дават яснота там, където е нужно – в реалния свят, използвайки нова генерация 3-зонен прогресивен дизайн. Тези едномесечни лещи са създадени за по-добро зрение на близо, без това да пречи на зрението надалече.Около централната част на лещ..
29.32лв. без ДДС: 29.32лв.
PureVision Multi-Focal - силиконови мултифокални контактни лещи Bausch & LombС контактните лещи PureVision Multi-Focal можете да виждате кристално ясно на всички разстояния – на близо, на далече и в междинната зона.Ако в определен етап от живота си установите, че имате проблем при четене..
29.32лв. без ДДС: 29.32лв.
text_reviews