Меню
Количка

Мултифокални контактни лещи

Мултифокални контактни лещи. Този вид контактни лещи за очи се използват за корекция на пресбиопия. Съществуват два различни вида мултифокални лещи.Бифокални които са обикновени лещи с по-малък сегмент, което позволява на пациента да фокусира обектите на близо. Този вид лещи има две различни предписания в рецептата: горната част е за далечно виждане и по-долният сегмент за близко виждане.Прогресивни които са разработени така, че фокусните разстояния за всяка пресечна точка, където линията на очите при гледане се събира с повърхността на лещата, съответства на дистанцията до точката на фиксиране на обекта. Вижте нашите предложения и атрактивни цени на най-утвърдените марки Мултифокални лещи за очи.

Марка: Alcon Модел: Мултифокални лещи
Представяме Ви контакнти лещи AIR OPTIX AQUA MULTIFOCAL: Независимо дали ще четете, шофирате или работите с компютър, можете да се насладите на отчетлива и ясна визия с мултифокални контактни лещи   AIR OPTIXAQUA MULTIFOCAL, дори ако наближавате  40 или повече години. Те са проектиран..
59,50 лв.
Марка: CooperVision Модел: Мултифокални лещи
Контактните лещи Biofinity Multifocal са една стъпка напред в технологията на контактните лещи, която трябва да изпитате, за да повярвате.  Biofinity Multifocal са изработени чрез Aquaform Comfort Science технологията. Това е уникален  овлажняващ материал. През тези силикон-хидрогелни л..
74,50 лв.
Марка: CooperVision Модел: Мултифокални лещи
  Едномесечните мултифокални лещи Clariti Multifocal 56% предоставят отлично зрение на далече и близо, както и плавно преливане между диоптрите за тези разстояния. Това ги прави идеални, ако имате нужда от корекция на пресбиопия и използвате месечни лещи. Асферичната задна повърхност прав..
63,85 лв.
Марка: Alcon Модел: Мултифокални лещи
Писнало ли Ви е от очилата за четене? Искате ли да се възползвате от удобството на контактните лещи? Тогава Dailies AquaComfort Plus Multifocal от Alcon са точно за Вас! За хората над 40-50 години дългогледството, познато още като пресбиопия, е често срещан проблем. Очилата за четене (или т.нар. ..
79,00 лв.
Марка: Menicon- Miru Модел: Мултифокални лещи
Miru 1 month Multifocal е мултифокална контактна леща за коригиране на пресбиопия. При производството на мултифокалните лещи Miru, Японската фирма Menicon е използвала специална патентована технология MeniSilk & Nanogloss, която описваме по-подробно по-долу. С помоща на технологията MeniSilk ..
21,00 лв.
Марка: CooperVision Модел: Мултифокални лещи
PROCLEAR  MULTIFOCAL 62%-едномесечна мултифокална контактна леща на CooperVision,САЩ Иновативна PC Technology™­ за несравним комфорт и изключителна устойчивост срещу дехидратация. Balanced Progressive™­ Technology дизайн, осигуряващ оптимално зрение на всички разстояния.   ..
59,00 лв.
Марка: CooperVision Модел: Мултифокални лещи
Proclear 1 Day Multifocal осигуряват отлично зрение на всички разстояния. Тези контактни лещи са чудесен избор ако усещате сухота в очите, причинена от възрастта. С PC Технологията на изработка,  материалът на всяка леща Proclear привлича водата и задържа влагата. По този начин можете да се ..
98,00 лв.
Марка: CooperVision Модел: Мултифокални лещи
Proclear 1 Day Multifocal осигуряват отлично зрение на всички разстояния. Тези контактни лещи са чудесен избор ако усещате сухота в очите, причинена от възрастта. С PC Технологията на изработка,  материалът на всяка леща Proclear привлича водата и задържа влагата. По този начин можете да се рад..
18,90 лв.
PROCLEAR EP - начална пресбиопия (1 леща)
Изчерпан
Марка: CooperVision Модел: Мултифокални лещи
Трудно ли ви е да фокусирате предмети, особено такива, които са на близо, или да четете книга? Над 40-45 години ли сте? Ако е така, значи изпитвате първите симптоми на пресбиопия. Това е често срещано състояние при хора в тази възрастова група. Вътрешната леща на окото се износва и това води до нама..
14,00 лв.
Марка: CooperVision Модел: Мултифокални торични лещи
Proclear Multifocal Toric на фирмата Cooper Vision са единствените лещи на пазара, създадени специално за пациенти, които страдат едновременно от астигматизъм и пресбиопия. Уникалният дизайн на тези лещи съвместява патентованите технологии PC Technology и Balanced Progressive Technology на Cooper..
155,00 лв.
Марка: CooperVision Модел: Мултифокални лещи
Контактните лещи Proclear Multifocal XR са произведени от фирмата Cooper Vision и са едномесечни. Тези контактни лещи са предназначени за две често срещани състояния, характерни за хората в напреднала възраст - пресбиопия и сухи очи. Proclear Multifocal XR едновременно фокусират светлината от ..
118,00 лв.
Марка: Bausch + Lomb Модел: Мултифокални лещи
Новите мултифокални лещи PureVision 2HD for Presbyopia Ви дават яснота там, където е нужно – в реалния свят, използвайки нова генерация 3-зонен прогресивен дизайн. Тези едномесечни лещи са създадени за по-добро зрение на близо, без това да пречи на зрението надалече. Около централната част на лещ..
29,32 лв.
Марка: Bausch + Lomb Модел: Мултифокални лещи
PureVision Multi-Focal - силиконови мултифокални контактни лещи Bausch & Lomb С контактните лещи PureVision Multi-Focal можете да виждате кристално ясно на всички разстояния – на близо, на далече и в междинната зона. Ако в определен етап от живота си установите, че имате проблем при четене..
29,32 лв.
Показани са от 1 до 13 от 13 резултата (1 страници)