Оторизиран Доставчик за контактни лещи и разтвори; ЕИК: 204867508 /Понеделник - Петък 10:00 -17:00ч. / Tелефон за поръчки: 0878 198 448

Proclear Multifocal Toric (3 лещи)

Proclear Multifocal Toric (3 лещи) Proclear Multifocal CooperVision

Безплатна доставка над 30 лв

Производител: CooperVision
Модел: Мултифокални торични лещи
Наличност: В наличност
155.00лв. без ДДС: 155.00лв.

Опции


* Брой:Количество Купи

Proclear Multifocal Toric на фирмата Cooper Vision са единствените лещи на пазара, създадени специално за пациенти, които страдат едновременно от астигматизъм и пресбиопия.

Уникалният дизайн на тези лещи съвместява патентованите технологии PC Technology и Balanced Progressive Technology на Cooper Vision, за да създаде уникална леща, която осигурява чисто, богато зрение, независимо дали гледате наблизо, на далече и всяко разстояние между тях. Мултифокалната тарична леща всъщност е комбинация от две различни лещи, които работят в хармония, за да осигурят кристално ясно зрение и коригират едновременно астигматизъм и пресбиопия.

Ако понякога чувствате сухота и напрежение в очите, решението може да се крие в Proclear. Много пациенти съобщават за значително подобряване на тези симптоми, след като са започнали да носят Proclear.

 

Добавки за близо: +1.00, +1.50, +2.00, +2.50, +3.00, +3.50, +4.00 (напишете добавката в Забележка)

 

Материал: Omafilcon A
Водно съдържание: 59%
Кислородна пропускливост: Варира според Dpt.
Диаметър: 14.40 мм
Базисна кривина: 8.40 и 8.80 мм
Режим на носене: Ежедневен
Период на подмяна: Едномесечен

-
5
Какъв е срокът им на годност? Възможно ли е да ми предложите едногодишни прогресивни/мултифокални лещи на прилича цена? Ако се наложи ще Ви изпратя рецептата,предписана ми от офталмолога. Благодаря предварително.
-
3
Каква е разликата между тези Proclear Multifocal Toric и Proclear Toric?
-
5
Здравейте Богдана, Разликата е, че Proclear Multifocal Toric са създадени за пациенти, които страдат едновременно от астигматизъм и пресбиопия. Докато PROCLEAR Toric са подходящи за пациенти с астигматизъм. И двата модела лещи са подходящи са хора с чувствителни очи, изпитващи симптоми на сухота или напрежение в очите. Водното им съдържание е 59%.

Напишете мнение

Вашето име:


Вашият коментар:Забележка: HTML не се поддържа!

           
           
           


Въведете кода в полето отдолу: