Оторизиран Доставчик за контактни лещи и разтвори; ЕИК: 204867508 /Понеделник - Петък 10:00 -17:00ч. / Tелефон за поръчки: 0878 198 448

Proclear Multifocal

Proclear Multifocal

Proclear Multifocal са едномесечни мултифокални контактни лещи. Изключително подходящи са за хора, страдащи от сухи очи. Производител: CooperVision

Показване:
Подреждане по:
PROCLEAR  MULTIFOCAL 62%-едномесечна мултифокална контактна леща на CooperVision,САЩИновативна PC Technology™­ за несравним комфорт и изключителна устойчивост срещу дехидратация. Balanced Progressive™­ Technology дизайн, осигуряващ оптимално зрениена всички разстояния. ..
59.00лв. без ДДС: 59.00лв.
Proclear 1 Day Multifocal осигуряват отлично зрение на всички разстояния. Тези контактни лещи са чудесен избор ако усещате сухота в очите, причинена от възрастта.С PC Технологията на изработка,  материалът на всяка леща Proclear привлича водата и задържа влагата. По този начин можете да се ..
98.00лв. без ДДС: 98.00лв.
text_reviews
Proclear 1 Day Multifocal осигуряват отлично зрение на всички разстояния. Тези контактни лещи са чудесен избор ако усещате сухота в очите, причинена от възрастта. С PC Технологията на изработка,  материалът на всяка леща Proclear привлича водата и задържа влагата. По този начин можете да се рад..
18.90лв. без ДДС: 18.90лв.
PROCLEAR EP - начална пресбиопия (1 леща) Out Of Stock
Трудно ли ви е да фокусирате предмети, особено такива, които са на близо, или да четете книга? Над 40-45 години ли сте? Ако е така, значи изпитвате първите симптоми на пресбиопия. Това е често срещано състояние при хора в тази възрастова група. Вътрешната леща на окото се износва и това води до нама..
14.00лв. без ДДС: 14.00лв.
Proclear Multifocal Toric на фирмата Cooper Vision са единствените лещи на пазара, създадени специално за пациенти, които страдат едновременно от астигматизъм и пресбиопия.Уникалният дизайн на тези лещи съвместява патентованите технологии PC Technology и Balanced Progressive Technology на Cooper..
155.00лв. без ДДС: 155.00лв.
text_reviews
Контактните лещи Proclear Multifocal XR са произведени от фирмата Cooper Vision и са едномесечни.Тези контактни лещи са предназначени за две често срещани състояния, характерни за хората в напреднала възраст - пресбиопия и сухи очи.Proclear Multifocal XR едновременно фокусират светлината от ..
118.00лв. без ДДС: 118.00лв.
text_reviews