PureVision 2 HD (1 леща)

Безплатна доставка над 30 лв

Производител: Bausch + Lomb
Модел: Едномесечни лещи
Наличност: В наличност
12.99лв. без ДДС: 12.99лв.

Опции


* Брой:

Количество Купи

Вижте света, в High Definition.

PureVision 2 диоптрични контактни лещи с High Definition ™ Оптика. Лещи, които ви позволяват да виждате вашия свят с висока резолюция.
Искате ли по-ясни визии, особено при слаба светлина? PureVision2 на HD контактни лещи са проектирани да намалят ореоли и отблясъци, като в същото време ви дава здравето и комфорта, от което се нуждаете. 
Контактните лещи коригират зрението, но при определени условия с тях не виждаме толкова добре, колкот ни се иска. Понякога се получават проблеми като:
 

  • недобър контраст и неясен образ в киното;
  • отблясъци и ореоли при нощно шофиране;
  • замъглени образи при слаба светлина

 
Контактните лещи PureVision 2 на Bausch + Lomb имат уникален по рода си асферичен дизайн, благодарение на който отблясъците и ореолите се свеждат до минимум. С тях можете да се радвате на кристално ясно зрение дори при слаба светлина. И това не е единственото им предимство! Контактните лещи PureVision 2 HD осигуряват така необходимите на Вашите очи здраве и комфорт.

Материал: Balafilcon A (силиконов хидрогел)

Водно съдържание: 36%
Кислородна пропускливост: Dk/t: 130
Базисна кривина: 8.6mm
Диаметър: 14.00 mm
Режим на носене: ежедневно поставяне, удължено носене (1-7 дни) или непрекъснато носене до 30 дни.
Период на подмяна: един месец
Особени приложения: терапевтична употреба
Производител: BAUSCH + LOMB

-
5
На скоро ми предписаха рецепта за контактни лещи, до сега не съм носил. Спрях се на този модел. Интересува ме дали е нужно и разтвора към тях да бъде на същият производител или може и друг да ползвам?
-
5
Здравейте Олег, лещите са с доста добри параметри, надяваме се, че ще останете доволен от комфорта и зрението, които дават. Не е задължително да се използва същият разтвор от даденият производител. Важно е да следите дали е за меки контактни лещи или за твърди. За този модел Ви е нужен разтвор за МЕКИ лещи.
-
5
Здравейте, диаметъра, който е посочен има ли възможност да е по-голям? Благодаря Ви предварително.
-
5
Здравейте Симка, това е стандартен размер на диаметъра, който се предлага от производителя. Ако Ви е нужен точен, можете да разгледате другите ни модели контактни лещи. Има с по-голям диаметър.
-
5
Носех и двата пюрвижъна - не намерих особена разлика в комфорта, а ми казваха че и по-дълго трябва да ги нося, същото си е. Сега съм с Биофинити и нямам забележки

Напишете мнение

Вашето име:


Вашият коментар:Забележка: HTML не се поддържа!

           
           
           


Въведете кода в полето отдолу: