Пълна промяна с Цветни Лещи

Публикувана от Яна Блехова 31/07/2018 0 Коментари

Мечтаете ли да промените външния си вид?


Може ли светличката красавица Енджи Касабие да стане хубавата черноока Джорджина Родригес? Или обратното.

 

 

Ясно е, че най-фотогеничните очи са тъмните - маслиновите. 
Да, разбира се! Фризьорите и стилистите променят цвета на косата и грима. А очите? Възможно ли е да променят своят цвят?
Да! С помощта на цветните контактни лещи, лесно и успешно ще смените цвета на своите очи. 
Има различни видове цветни лещи, не само като цвят. Разбира се има сини, кафяви, зелени, обаче има лилави и други. Има и цветни контактни лещи с различен период на подмяна. Елате да си поговорим, да се ориентирате по-добре. Мечтата ви е много близо до осъществяване!
Цветни контактни лещи може да намерите с диоптър и без диоптър. Лещите без диоптър или план, понякога се наричат козметични.

 

Възможности за оцветяване
Контактните лещи са оцветени по различни начини, в зависимост от вашето желание. Основното е само добавяне на сила, или да кажем впечатление, което прави вашия натурален цвят на очите. Въпреки, че само подчертава вашият цвят, ефектът може да е много забележителен. Лещата има само един цвят. Например лещи ZEISS 30 DAY COLOURS UV предлагат три варианта на такава технология.
За основната промяна на вашият цвят на очите са подготвени лещи, които всъщност имат три различни цвята. Основният цвят по средата е този, който избирате. След това е тъмното ограничение от външният край на основния цвят. С помощта на него очите стават супер привлекателни. Създават впечатление, че са много здрави. Вътрешното кръгче, обикновено е кафяво. Помага на очите да имат дълбочина, да не са плоски като очите на манекен. Различните фирми предлагат различни тонове.
Синьото не е само синьо, нали? Нашите клиенти имат добри резултати например с EXPRESSIONS COLORS. Промяната от  кафяви очи на сини, или обратното, не е никакъв проблем. Резултатът е толкова натурален, че дори никой няма да разбере, че носите лещи.


И на края нещо много специално! Ако търсите нещо лудо, наистина изключително необикновено, съществуват лещи на име CRAZY. С тях може да се престорите на котка, змия, или кой знае какво. Приятно забавление!

 

Видове лещи
Обикновено цветните контактни лещи са с месечен период на подмяна. Тези забавни CRAZY лещи имат срок една година, или три месеца. Зависи от продукта. Нашият магазин предлага и еднодневни FRESHLOOK ONE DAY, идеални за съвсем безопасно, периодично използване.
Цветът обикновено е поставен върху контактната леща. Това може да дразни по-чувствителните очи. Обаче при AIR OPTIX COLORS цвета е вграден вътре в материята, така че да нямате неприятно усещане. Не е ли това чудо на технологията?

С цветните контактни лещи ще преживеете нещо много радостно и вълнуващо. Разгледайте нашите промоции. Позволете си да ви се случи нещо невероятно.

Текст на коментара