Меню
Количка

Разтвори за контактни лещи

Разтвори за контактни лещи. Комбинирани разтвори, почистващи и съхраняващи разтвори за меки и твърди лещи за очи. При нас ще откриете богат асортимент и ниски цени на всички доказали се производители на разтвори за контактни лещи. OPTI-FREE EXPRESS разтвор , Bio True разтвор , RENU MULTI PLUS разтвор , ALL IN ONE LIGHT разтвор , All In One Advance разтвор , AOSEPT Plus разтвор, Boston SIMPLUS разтвор за твърди лещи.

Марка: Avizor Модел: Разтвор за лещи
ALL CLEAN SOFT 100 мл е разтвор за всички видове  меки контактни лещи, включително и за новото поколение лещи, които са от силиконов хидрогел. Този разтвор е един от най- ефективните, той е многофункционален, тъй като предлага всичко в едно.  Предлага ефикасна дезинфекция и почистване. ..
8,95 лв.
Марка: Avizor Модел: Разтвор за лещи Avizor
ALL CLEAN SOFT е разтвор за всички видове  меки контактни лещи, включително и за новото поколение лещи, които са от силиконов хидрогел. Този разтвор е един от най- ефективните, той е многофункционален, тъй като предлага всичко в едно.  Предлага ефикасна дезинфекция и почистване. Елимини..
15,98 лв.
Марка: Zeiss Модел: Разтвор за лещи
Zeiss All-in-one Advance 100 мл e изключително съвместим и ефективен разтвор за перфектна грижа за всички видове меки контактни лещи, включително силиконови. Предназначен за почистване, съхранение и дезинфекция Съдържа активна съставка Actipro, подходяща за чувствителни очи В комплект с ко..
9,80 лв.
Марка: Zeiss Модел: Разтвор за меки лещи
Zeiss All-in-one Advance  e изключително съвместим и ефективен разтвор за перфектна грижа за всички видове меки контактни лещи, включително силиконови. Предназначен за почистване, съхранение и дезинфекция Съдържа активна съставка Actipro, подходяща за чувствителни очи В комплект с кон..
19,90 лв.
Марка: CooperVision Модел: Разтвор за лещи
All In One Light е Мултифункционален разтвор за чувствителни очи и меки контактни лещи.  Аll In One Light се препоръчва изключително при силикон-хидрогелни лещи и потребители с чувствителни очи. Аll In One Light притежава отлични антимикробна и почистваща ефективност,&..
18,98 лв.
All in One light (разтвор 360 ml) + 100мл Пакет
Изгоден пакет
Марка: CooperVision Модел: Разтвор за лещи
All In One Light е Мултифункционален разтвор за чувствителни очи и меки контактни лещи.  Аll In One Light се препоръчва изключително при силикон-хидрогелни лещи и потребители с чувствителни очи. Аll In One Light притежава отлични антимикробна и почистваща ефективност,&..
26,40 лв.
Марка: Omisan Модел: Капки за очи
Allergoftyll са натурални капки, предназначени специално за хората, страдащи от алергии. Независимо да ли става въпрос за алергия, причинена от домашни любимци, прах, полени или субстанции в козметичните продукти, този продукт осигурява облекчение на носещите контактни лещи. Изключително подходящи в..
14,00 лв.
Марка: Avizor Модел: Разтвор за лещи
Многофункционален разтвор Alvera 100 мл с Алое Вера (Avizor) - подходящ за всички видове меки контактни лещи. Разтворът Avizor Alvera 100 мл целенасочено се бори с отлагането на липиди в контактната леща, той не само почиства лещите от липиди, но също така намалява способността им ..
10,74 лв.
ALVERA Разтвор за Лещи с Алое Вера 350 мл + Подарък 60мл
Акция +Подарък -17 %
Марка: Avizor Модел: Разтвор за лещи
Многофункционален разтвор с Алое Вера 350 мл. Предназначен за лещи от силиконов хидрогел. Формулата му е направена така, че да защитава по най-естествен начин. ALVERA 350 мл с Алое Вера е специално проектиран и тестван за употреба с лещи от силиконов хидрогел. Именно от този тип лещи..
18,99 лв. 22,99 лв.
Марка: Avizor Модел: Разтвор за лещи
Многофункционален разтвор Alvera 60 мл с Алое Вера (Avizor) - подходящ за всички видове меки контактни лещи. Разтворът Avizor Alvera целенасочено се бори с отлагането на липиди в контактната леща, той не само почиства лещите от липиди, но също така намалява способността им да се пр..
7,80 лв.
Марка: Alcon Модел: Разтвор за твърди лещи
Мултифункционален разтвор за контактни лещи Aosept Plus е специално предназначен за почистване и съхранение на лещи.  Aosept Plus не съдържа консерванти, не дразни очите и е идеален за страдащите от алергии. Благодарение на уникалната си формула, Aosept Plus дезинфекцира всички видове контак..
28,80 лв.
Марка: Bausch + Lomb Модел: Разтвор за лещи
Разтвор за лещи ​Biotrue  100 ml е вдъхновен от физиологията на Вашите очи. Той не само почиства контактните лещи. Това е единственият разтвор, който съчетава в себе си новаторски достижения, вдъхновени от природата: Съдържа лубрикант, който присъства в естествена форма в о..
13,20 лв.
BioTrue 360ml + ПОДАРЪК 60 ml (за меки лещи)
Акция +Подарък -30 %
Марка: Bausch + Lomb Модел: Разтвор за лещи
Разтвора за лещи Biotrue™ е вдъхновен от физиологията на Вашите очи. Той не само почиства контактните лещи. Това е единственият разтвор, който съчетава в себе си новаторски достижения, вдъхновени от природата: Съдържа лубрикант, който присъства в естествена форма в окото Има ниво на pH, идентичн..
24,99 лв. 35,80 лв.
Biotrue 60 ml (разтвор за меки лещи)
Изчерпан
Марка: Bausch + Lomb Модел: Разтвор за лещи
Разтвора за лещи Biotrue™ е вдъхновен от физиологията на Вашите очи. Той не само почиства контактните лещи. Това е единственият разтвор, който съчетава в себе си новаторски достижения, вдъхновени от природата: Съдържа лубрикант, който присъства в естествена форма в окото Има ниво на pH, и..
14,00 лв.
Марка: Bausch + Lomb Модел: Капки за очи
BIOTRUE DROPS 30 бр. в Опаковка - овлажняващи капки за очи. Капките ще ви помогнат да се отървете от сухота в очите, зачервяване или дразнене.  BIOTRUE DROPS са уникални със своя напреднал състав. Те могат да се използват дори докато носите контактни лещи. Tези капки не съдържат никакви..
17,84 лв.
Марка: Bausch + Lomb Модел: Спрей за очи
BIOTRUE DROPS - овлажняващи капки за очи. Капките ще ви помогнат да се отървете от сухота в очите, зачервяване или дразнене.  BIOTRUE DROPS са уникални със своя напреднал състав. Те могат да се използват дори докато носите контактни лещи. Tези капки не съдържат никакви консерванти. С..
16,74 лв.
Марка: Bausch + Lomb Модел: Разтвор за твърди лещи
Разтвор за твърди контактни лещи Boston Advance Cleaner Bausch & Lomb. Използва се за почистване на твърди газопропускливи контактни лещи. Разтворът отстранява протеиновите и липидните отлагания, акумулирания филм и други замърсявания от повърхността на лещите. Ежедневното използване на..
16,00 лв.
Boston Conditioning Solution 120мл - Пакет
Акция Изгоден пакет -32 %
Марка: Bausch + Lomb Модел: Разтвор за твърди лещи
Boston Advance Comfort Formula е разтвор, разработен специално за твърди газопропускливи лещи (RGP) и твърди контактни лещи. Той съдържа патентована мултиполимерна система за повишен комфорт при носене, която се свързва с повърхността на лещата и създава своеобразна възглавничка около нея, която я з..
22,98 лв. 34,00 лв.
Марка: Bausch + Lomb Модел: Разтвор за твърди лещи
Разтвор за почистване и съхранение на твърди контактни лещи BOSTON® SIMPLUS™ Multi-Action Solution  Ясно зрение По-добър комфорт създава филм около лещите, който подобрява комфорта по време на носене Разтворът BOSTON® SIMPLUS™ , съдържа вградена съставка, почистваща протеиновите ..
17,00 лв.
Марка: Omisan Модел: Почистващи Капки
CLEAN Drops - почистващи капки за контактни лещи Капки за контактни лещи, които почистват лещите докато са в окото без необходимост да се свалят. Перфектен вариант за лещи с удължен срок на носене (над 8 часа) и с продължителен непрекъснат режим на носене (силиконов хидрогел). .embed-container {..
11,84 лв.
Easy Day Cleaner - почистващ и овлажняваш
Изчерпан
Марка: Omisan Модел: Easy Day Cleaner
Дайте на очите си свежест! Easy Day Cleaner Spray допринася за повторното овлажняване и почистване на всички видове контактни лещи. Идеален за превенция при чувство на сухота и за почистване на отлагания по лещите. Easy Day Cleaner Spray е приложим и при чувствителни очи. Може да се използва по вре..
16,86 лв.
Марка: Bausch + Lomb Модел: Разтвор за лещи
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ! Преди употреба, моля прочетете инструкциите за ползване! EasySept от производителя Bausch & Lomb е лесен за използване разтвор за съхранение и почистване на меки контактни лещи. Враг на бактериите, но нежен към очите Ви.  EasySept съдържа 3% Хидрогенен Пероксиден ..
28,00 лв.
Марка: Avizor Модел: Пероксиден разтвор за лещи
Пероксидна система за почистване с таблетки за всички видове контактни лещи. От 2021г. Avizor предлага нов модел на стария разтвор. Какво е новото? 3% разтвор на пероксид По-силни таблетки от стандартните EverClean Двуслойна таблетка По-дълбоко, по-интензивно Чисто По-добра дезинфек..
29,67 лв.
Модел: Разтвор за лещи
Многофункционалният разтвор за лещи Fusionsol 100 ml има доказано силен стабилизиращ ефект върху граничните повърхности между контактната леща, слъзния филм и роговичния епител. Така  слъзният филм се нормализира дълготрайно. Гарантира се и ефикасна защита на очната повърхност, ..
10,74 лв.
Модел: Разтвор за лещи
Многофункционалният разтвор Fusionsol 360 ml има доказано силен стабилизиращ ефект върху граничните повърхности между контактната леща, слъзния филм и роговичния епител. Така  слъзният филм се нормализира дълготрайно. Гарантира се и ефикасна защита на очната повърхност, благодар..
18,00 лв.
Марка: Avizor Модел: Разтвор за твърди лещи
 AVIZOR | AVIZOR GP CLEANER 30ML Система за поддръжка на газпропускливи и твърди контактни лещи (Почистващ разтвор) Когато става въпрос за твърди и газпропускливи лещи, ежедневното почистване е особено важно. Ако лещата е замърсена се намалява зрителната острота. Също така това мо..
13,24 лв.
Марка: Avizor Модел: Разтвор за твърди лещи
GP Conditioner Система за поддръжка на твърди и газпропускливи контактни лещи След като контактните лещи са почистени с разтворът AVIZOR GP CLEANER, те трябва да бъдат изплакнати и накиснати в съхраняващ разтвор - Avizor GP Conditioner.  GP Conditioner е овлажняващ разтвор, който пок..
13,94 лв.
Марка: Avizor Модел: Разтвор за твърди лещи
Многофункционален разтвор за твърди лещи за очи  GP Multi дава Всичко в едно специално създаден за твърди и газпропускливи контактни лещи. Един от главните проблеми, идващи от носенето на контактни лещи е тяхното поддържане чисти. Какво дава GP Multi: ·    &..
18,90 лв.
Марка: Eye Optic Клокотница Модел: Разтвор за лещи
Разтворите не съдържат контейнерче за лещи! Hexalens MultipleEffect Technology Комбиниран разтвор за почистване, дезинфекция, съхранение и промиване на меки контактни лещи. С изцяло обновената си формула Soft clear разтворът гарантира отличен антибактериален и антимикробен ефект и силна..
12,34 лв.
Hy-Care 360ml (с хиалуронова киселина)
Акция -26 %
Марка: CooperVision Модел: Разтвор за лещи
Hy - Care 360ml е мултифукционален разтвор за контактни лещи ново поколение, съдържащ хиалуронова киселина е в нова опаковка.  Разтворът Hy - Care 360ml е ефективен разтвор, съвместим с всичко видове меки контактни лещи, включително тези от силиконов хидрогел. Добавените овлажняващи аге..
16,24 лв. 22,00 лв.
Марка: Eye Optic Клокотница Модел: Разтвор за лещи
Разтворите не съдържат контейнерче за лещи! Kristalens MultipleEffect Technology е комбиниран разтвор за почистване, дезинфекция, съхранение и промиване, специално създаден за Вашите твърди лещи. Многокомпонентната комбинация от съставки, осигурява отлична защита на лещите и очите от бактери..
12,54 лв.
Марка: Avizor Модел: Капки за очи
Капки Lacrifresh с алое вера, 10мл Идеалните капки за раздразнени очи, в следствие на продължително носене на контактни лещи, неблагоприятни въздействия на околната среда, хлорирана вода и други дразнещи агенти. Подобряват зрителния комфорт, носенето на лещите и тяхното поставяне. Без консе..
18,74 лв.
Марка: Avizor Модел: Капки за очи
Овлажняващи капки за очи с почистващо действие 15 ml. Идеалната сълза за всички потребители на контактни лещи. Почиства и овлажнява. Поддържа и запазва контактните лещи чисти, като не е необходимо да се свалят. Тези капки овлажняват и почистват всички видове контактни лещи. Подходящи са при пр..
11,84 лв.
Марка: Avizor Модел: Капки за очи
LACRIFRESH COMFORT Овлажняващи капки за очи Благодарение на лубриканта, който е в състава на тези капки, те успокояват и веднага освежават очите Ви за незабавен комфорт.     Препоръчват се за всички, които са със здрави очи, но понякога са изложени на по-специални условия. Т..
11,94 лв.
LACRIFRESH MOISTURE  (монодози)
Изчерпан
Марка: Avizor Модел: Капки за очи
Овлажняващи капки за очи с хиалуронова киселина 0.1% Налични във флакон от 15 мл. и монодози без консерванти. Разтвор предназначен за хора, които имат симптомите на очна сухота, дразнене, умора и напрежение. Благодарение на хиалуронова киселина  дават дълготраен комфорт.   Н..
19,90 лв.
Марка: Avizor Модел: Капки за очи
Овлажняващи капки за очи с хиалуронова киселина 0.1% Налични във флакон от 15 мл. и монодози без консерванти. Разтвор предназначен за хора, които имат симптомите на очна сухота, дразнене, умора и напрежение. Благодарение на хиалуронова киселина  дават дълготраен комфорт. Направен по..
12,94 лв.
Марка: Avizor Модел: Капки за очи
Овлажняващи капки за очи с хиалуронова киселина 0.2% 20 х 0.4 ml монодози За пациенти, които страдат от очна сухота. За хора с леки или умерени случаи на сухота в очите, като осигурява облекчение от симптомите им.             Ка..
22,00 лв.
Марка: Avizor Модел: Капки за очи
Овлажняващи капки за очи с хиалуронова киселина 0.30% 20 броя х 0.4 ml монодози Капките са предназначени за облекчаване на симптомите на хора, които страдат от умерена до тежка сухота в очите. Намаляват усещането на парене, умора, дразнене и други симптоми, които са предизвикани от вън..
24,00 лв.
Марка: Eye Optic Клокотница Модел: Капки за очи
Lacrima Artificialae се използва при сухота в очите, която се появява при носене на контактни лещи, при продължителна работа с компютър, от климатичните инсталации, замърсяване на околната среда /прах, цигарен дим/, при зрителна умора. В тези случаи се препоръчва използването на изкуствената съ..
7,54 лв.
Марка: Omisan Модел: Капки за очи
OFTYLL Calendula - капки за очи с екстракт от невен Подпомагат и стимулират възпроизвеждането на епитела, който е изключително важен за роговицата на окото. Подходящи при случаи на неприятно усещане в очите или усещане за сухота, при уморени или зачервени очи. Подходящи за ежедневна употреба. Изк..
12,46 лв.
Марка: Omisan Модел: Разтвор за лещи
OFTYLL Mono Green 100ml - натурален мултифункционален разтвор " всичко в едно" Единственият натурален биосъвместим разтвор на българския пазар за цялостно поддържане на контактни лещи. Разтворът OFTYLL Mono Green 100ml Всичко в едно - дезинфекциране, почистване, овлажняване, промиване и съхраняв..
9,00 лв.
Марка: Omisan Модел: Разтвор за лещи
Omisan е италианска компания. Успешно разработва и представя своите натурални продукти от края на осемдесетте години. С изключително внимание се прилагат изискванията към продуктите, предназначени за грижа за очите и контактните лещи, влагайки естествени, натурални съставки. Това отличава продуктите..
16,99 лв.
Марка: Omisan Модел: Разтвор за лещи
Omisan е италианска компания. Успешно разработва и представя своите натурални продукти от края на осемдесетте години. С изключително внимание се прилагат изискванията към продуктите, предназначени за грижа за очите и контактните лещи, влагайки естествени, натурални съставки. Това отличава продуктите..
19,99 лв.
Oftyll mono RGP 100 ml За твърди лещи
Изчерпан
Марка: Omisan Модел: Разтвор за лещи
Oftyll Mono RGP (Офтил Моно ЕрДжиПи) с хиалуронова киселина за твърди контактни лещи, притежава всички нужни качества, за да можем да го наречем един универсален разтвор, който дава на контактните лещи едновременно всичко нужно.  Oftyll Mono RGP е разтвор, който изплаква и премахва протеиновите..
12,80 лв.
Oftyll MonoPink 360ml (за жени)
Изчерпан
Марка: Omisan Модел: Разтвор за лещи
Oftyll MonoPink 360ml “Всичко в едно“ е изотоничен, дезинфекциращ, почистващ, изплакващ и съхраняващ разтвор, подходящ за всички видове контактни лещи. Създаден е специално за жени. Благодарение на деликатната си формула и силно овлажняващо действие, той е изключително подходящ както за ежедневна..
22,00 лв.
Oftyll Pink Drops 15ml (капки за очи за жени)
Изчерпан
Марка: Omisan Модел: Капки за очи
Специално разработени за: Жени от всички възрасти. Благодарение на деликатната си формула това са най-подходящите капки за очи за ежедневна употреба. Особено при специални случаи - бременност, менопауза, месечен цикъл, при които настъпват хормонални промени. Промяната в хормоните може да доведе до..
14,80 лв.
Марка: Omisan Модел: Капки за очи
OFTYLLA Camomilla Капки за очи с екстракт от лайка и слез   Екстрактът от лайка ефикасно успокоява зачервени и уморени очи, а екстрактът от слез елиминира усещането за сухота и чуждо тяло в окото. Подходящи за пациенти, ползващи контактни лещи. Препоръчват се при ветровите и слънчево вре..
12,46 лв.
Марка: Alcon Модел: Разтвор за лещи
OPTI-FREE EXPRESS е многофункционален разтвор, който осигурява истински комфорт. С този разтвор вашите лещи са добре почистени и комфортни до края на деня. С разтвора OPTI-FREE EXPRESS можете да забравите за сухотата, сърбежа и умората и да се наслаждавате на пълен комфорт. Пр..
9,80 лв.
Марка: Alcon Модел: Разтвор за лещи
OPTI-FREE EXPRESS е многофункционален разтвор, който осигурява истински комфорт. С този разтвор вашите лещи са добре почистени и комфортни до края на деня. С разтвора OPTI-FREE EXPRESS можете да забравите за сухотата, сърбежа и умората и да се наслаждавате на пълен комфорт. Пр..
17,98 лв.
Opti - free PureMoist 300ml + 60ml Подарък
Акция +Подарък -19 %
Марка: Alcon Модел: Разтвор за лещи
Opti-free PureMoist е най-новото попълнение в разтворите Opti-free, осигуряващо овлажняване на лещите от  сутрин до вечер. Opti-free PureMoist е уникален разтвор за меки контактни лещи, тъй като съдържа патентования овлажняващ агент HydraGlyde  Moisture Matrix, който: •   &..
25,99 лв. 32,00 лв.
OPTIONS Multi 360 ml (за меки лещи)
Изчерпан
Марка: CooperVision Модел: Разтвор за лещи
OPTIONS Multi 360 ml   Всичко в едно - дезинфекциране, почистване, овлажняване, промиване и съхраняване на всички видове меки контактни лещи. Изключително ефективна дезинфекция и почистване.  Дезинфекционният цикъл е завършен до 4 часа  Широк спектър на действие срещу бак..
16,90 лв.
Модел: Капки за очи
Ote Natural са природни капки за очи, съдържащи хиалуронова киселина. Това прави този продукт идеален за потребители със симптоми, които са причинени от компютри, суха, запрашена среда или вятър. Тъй като този хиалуронът не съдържа консервант,  Ote Natural не пречат на зрението след накапван..
21,00 лв.
Модел: Капки за очи
Ote Vitamin са хидратиращи и подхранващи капки. Тези капки са подходящи при:  сухота, парене и напрежение в  очите. Защитават окото срещу дразнене и умора. Основна съставка на капките е провитамин В5. Подходящи за хора, носещи контактни лещи. Активни съставки: ХИДРАФЛЕКС, Провитам..
13,00 лв.
Марка: Eye Optic Клокотница Модел: Разтвор за лещи
Независимо от наличието на комбинирани разтвори за дезинфекция, съхранение и почистване на меки контактни лещи, PUROhydrogel е незаменим при използването на лещи, предназначени за носене повече от един месец. Препаратът представлява стерилен изотоничен разтвор, който премахва с лекота наслоените по ..
7,80 лв.
Марка: Eye Optic Клокотница Модел: Разтвор за твърди лещи
Независимо от наличието на комбинирани разтвори за дезинфекция, съхранение и почистване на твърди контактни лещи. PUROplast служи за по-дълбоко почистване на твърдите лещи и е необходим за постигане на оптимален комфорт , тъй като премахва с лекота наслоените по лещите при ежедневна употреба протеин..
7,80 лв.
Марка: Bausch + Lomb Модел: Разтвор за лещи
ReNu MultiPlus 100 ml  е комбиниран разтвор за меки контактни лещи на Bausch & Lomb Ненадмината и категорично доказана във времето дезинфекционна активност, надвишаваща ISO / FDA критериите С вградена съставка за почистване на протеините /HYDRANATE/  - отпада необходимостта от д..
11,80 лв.
Марка: Bausch + Lomb Модел: Разтвор за лещи
Сега – в нова прозрачна бутилка с индикатор за презареждане!ReNu MultiPlus 360 ml  е комбиниран разтвор за меки контактни лещи на Bausch & Lomb Ненадмината и категорично доказана във времето дезинфекционна активност, надвишаваща ISO / FDA критериите С вградена съставка за почистване ..
15,98 лв.
ReNu MultiPlus 60 ml
Акция -27 %
Марка: Bausch + Lomb Модел: Разтвор за лещи
Сега – в нова прозрачна бутилка с индикатор за презареждане! Разфасовката на разтворът ReNu MultiPlus 60 ml е изключително подходяща и при пътуване, благодарение на малкият си обем.ReNu MultiPlus 60 ml  е комбиниран разтвор за меки контактни лещи на Bausch & Lomb Ненадмината..
4,75 лв. 6,49 лв.
Saline Физиологичен разтвор (350ml)
Акция -17 %
Марка: Avizor Модел: Разтвор за лещи
SALINE е физиологичен разтвор за измиване и съхранение на контактни лещи. Подходящ за меки и твърди лещи. Този физиологичен разтвор, може да бъде използван и с ензимни таблетки за допълнително почистване на лещите. SALINE може да бъде сравнен със състава на сълзата. Усетете комфорта, когато ползв..
9,99 лв. 12,00 лв.
Марка: Bausch + Lomb Модел: Капки за очи
Уникалните предимства на Sensitive EyesLens Lubricant изкуствени сълзи на Bausch + Lomb: Решение за хора с оплаквания от сухота по време на носене на контактни лещи (накапва се директно в окото с леща при поява на дразнене) Стерилен буфериран овлажняващ разтвор, който подобрява комфорта по време ..
11,42 лв.
Показани са от 1 до 60 от 71 резултата (2 страници)