Меню
Количка

250 ml - 360 ml

Огромно разнообразие от големи разфасовки разтвор за контактни лещи - от 250 мл до 360 мл. Купете Вашия любим разтвор от Lensmarket.bg!

Марка: Avizor Модел: Разтвор за лещи Avizor
ALL CLEAN SOFT е разтвор за всички видове  меки контактни лещи, включително и за новото поколение лещи, които са от силиконов хидрогел. Този разтвор е един от най- ефективните, той е многофункционален, тъй като предлага всичко в едно.  Предлага ефикасна дезинфекция и почистване. Елимини..
15,98 лв.
Марка: Zeiss Модел: Разтвор за меки лещи
Zeiss All-in-one Advance  e изключително съвместим и ефективен разтвор за перфектна грижа за всички видове меки контактни лещи, включително силиконови. Предназначен за почистване, съхранение и дезинфекция Съдържа активна съставка Actipro, подходяща за чувствителни очи В комплект с кон..
19,90 лв.
Марка: CooperVision Модел: Разтвор за лещи
All In One Light е Мултифункционален разтвор за чувствителни очи и меки контактни лещи.  Аll In One Light се препоръчва изключително при силикон-хидрогелни лещи и потребители с чувствителни очи. Аll In One Light притежава отлични антимикробна и почистваща ефективност,&..
18,98 лв.
All in One light (разтвор 360 ml) + 100мл Пакет
Изгоден пакет
Марка: CooperVision Модел: Разтвор за лещи
All In One Light е Мултифункционален разтвор за чувствителни очи и меки контактни лещи.  Аll In One Light се препоръчва изключително при силикон-хидрогелни лещи и потребители с чувствителни очи. Аll In One Light притежава отлични антимикробна и почистваща ефективност,&..
26,40 лв.
ALVERA Разтвор за Лещи с Алое Вера 350 мл + Подарък 60мл
Акция +Подарък -17 %
Марка: Avizor Модел: Разтвор за лещи
Многофункционален разтвор с Алое Вера 350 мл. Предназначен за лещи от силиконов хидрогел. Формулата му е направена така, че да защитава по най-естествен начин. ALVERA 350 мл с Алое Вера е специално проектиран и тестван за употреба с лещи от силиконов хидрогел. Именно от този тип лещи..
18,99 лв. 22,99 лв.
Марка: Alcon Модел: Разтвор за твърди лещи
Мултифункционален разтвор за контактни лещи Aosept Plus е специално предназначен за почистване и съхранение на лещи.  Aosept Plus не съдържа консерванти, не дразни очите и е идеален за страдащите от алергии. Благодарение на уникалната си формула, Aosept Plus дезинфекцира всички видове контак..
28,80 лв.
BioTrue 360ml + ПОДАРЪК 60 ml (за меки лещи)
Акция +Подарък -30 %
Марка: Bausch + Lomb Модел: Разтвор за лещи
Разтвора за лещи Biotrue™ е вдъхновен от физиологията на Вашите очи. Той не само почиства контактните лещи. Това е единственият разтвор, който съчетава в себе си новаторски достижения, вдъхновени от природата: Съдържа лубрикант, който присъства в естествена форма в окото Има ниво на pH, идентичн..
24,99 лв. 35,80 лв.
Марка: Bausch + Lomb Модел: Разтвор за лещи
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ! Преди употреба, моля прочетете инструкциите за ползване! EasySept от производителя Bausch & Lomb е лесен за използване разтвор за съхранение и почистване на меки контактни лещи. Враг на бактериите, но нежен към очите Ви.  EasySept съдържа 3% Хидрогенен Пероксиден ..
28,00 лв.
Марка: Avizor Модел: Пероксиден разтвор за лещи
Пероксидна система за почистване с таблетки за всички видове контактни лещи. От 2021г. Avizor предлага нов модел на стария разтвор. Какво е новото? 3% разтвор на пероксид По-силни таблетки от стандартните EverClean Двуслойна таблетка По-дълбоко, по-интензивно Чисто По-добра дезинфек..
29,67 лв.
Модел: Разтвор за лещи
Многофункционалният разтвор Fusionsol 360 ml има доказано силен стабилизиращ ефект върху граничните повърхности между контактната леща, слъзния филм и роговичния епител. Така  слъзният филм се нормализира дълготрайно. Гарантира се и ефикасна защита на очната повърхност, благодар..
18,00 лв.
Марка: Eye Optic Клокотница Модел: Разтвор за лещи
Разтворите не съдържат контейнерче за лещи! Hexalens MultipleEffect Technology Комбиниран разтвор за почистване, дезинфекция, съхранение и промиване на меки контактни лещи. С изцяло обновената си формула Soft clear разтворът гарантира отличен антибактериален и антимикробен ефект и силна..
12,34 лв.
Hy-Care 360ml (с хиалуронова киселина)
Акция -26 %
Марка: CooperVision Модел: Разтвор за лещи
Hy - Care 360ml е мултифукционален разтвор за контактни лещи ново поколение, съдържащ хиалуронова киселина е в нова опаковка.  Разтворът Hy - Care 360ml е ефективен разтвор, съвместим с всичко видове меки контактни лещи, включително тези от силиконов хидрогел. Добавените овлажняващи аге..
16,24 лв. 22,00 лв.
Марка: Omisan Модел: Разтвор за лещи
Omisan е италианска компания. Успешно разработва и представя своите натурални продукти от края на осемдесетте години. С изключително внимание се прилагат изискванията към продуктите, предназначени за грижа за очите и контактните лещи, влагайки естествени, натурални съставки. Това отличава продуктите..
16,99 лв.
Oftyll MonoPink 360ml (за жени)
Изчерпан
Марка: Omisan Модел: Разтвор за лещи
Oftyll MonoPink 360ml “Всичко в едно“ е изотоничен, дезинфекциращ, почистващ, изплакващ и съхраняващ разтвор, подходящ за всички видове контактни лещи. Създаден е специално за жени. Благодарение на деликатната си формула и силно овлажняващо действие, той е изключително подходящ както за ежедневна..
22,00 лв.
Марка: Alcon Модел: Разтвор за лещи
OPTI-FREE EXPRESS е многофункционален разтвор, който осигурява истински комфорт. С този разтвор вашите лещи са добре почистени и комфортни до края на деня. С разтвора OPTI-FREE EXPRESS можете да забравите за сухотата, сърбежа и умората и да се наслаждавате на пълен комфорт. Пр..
17,98 лв.
Opti - free PureMoist 300ml + 60ml Подарък
Акция +Подарък -19 %
Марка: Alcon Модел: Разтвор за лещи
Opti-free PureMoist е най-новото попълнение в разтворите Opti-free, осигуряващо овлажняване на лещите от  сутрин до вечер. Opti-free PureMoist е уникален разтвор за меки контактни лещи, тъй като съдържа патентования овлажняващ агент HydraGlyde  Moisture Matrix, който: •   &..
25,99 лв. 32,00 лв.
OPTIONS Multi 360 ml (за меки лещи)
Изчерпан
Марка: CooperVision Модел: Разтвор за лещи
OPTIONS Multi 360 ml   Всичко в едно - дезинфекциране, почистване, овлажняване, промиване и съхраняване на всички видове меки контактни лещи. Изключително ефективна дезинфекция и почистване.  Дезинфекционният цикъл е завършен до 4 часа  Широк спектър на действие срещу бак..
16,90 лв.
Марка: Bausch + Lomb Модел: Разтвор за лещи
Сега – в нова прозрачна бутилка с индикатор за презареждане!ReNu MultiPlus 360 ml  е комбиниран разтвор за меки контактни лещи на Bausch & Lomb Ненадмината и категорично доказана във времето дезинфекционна активност, надвишаваща ISO / FDA критериите С вградена съставка за почистване ..
15,98 лв.
Saline Физиологичен разтвор (350ml)
Акция -17 %
Марка: Avizor Модел: Разтвор за лещи
SALINE е физиологичен разтвор за измиване и съхранение на контактни лещи. Подходящ за меки и твърди лещи. Този физиологичен разтвор, може да бъде използван и с ензимни таблетки за допълнително почистване на лещите. SALINE може да бъде сравнен със състава на сълзата. Усетете комфорта, когато ползв..
9,99 лв. 12,00 лв.
Марка: Eye Optic Клокотница Модел: Разтвор за лещи
Разтворите Не съдържат контейнерче за лещи! Solex Lux MultipleEffect Technology e комбиниран разтвор за дезинфекция, съхранение и промиване на контактни лещи.С новата си олекотена и нежна към окото формула Clear Eye той гарантира изключителен комфорт при силно чувствителни очи, като поддържа..
12,74 лв.
Марка: Avizor Модел: Разтвор за лещи
Какво Ви дава този разтвор? Преди всичко удобство и чувствителност. Препоръчва се при по-чувствителни очи. Разтвора AVIZOR UNICA SENSITIVE е създаден по формула, която да дава допълнителен комфорт за чувствителни пациенти. Тук е направена отлична комбинация между хиалуроновата киселина, която ..
17,98 лв.
Марка: Eye Optic Клокотница Модел: Разтвор за лещи
Разтворите не съдържат контейнерче за лещи! Univers MultipleEffect Technology многофунционален биосъвместим комбиниран разтвор, подходящ както за меки, така и за твърди контактни лещи. С новата си формула Uni Clear Univers гарантира много високо качество на почистване, изключително ефективно..
12,44 лв.
Показани са от 1 до 22 от 22 резултата (1 страници)