Промо код за първа поръчка
Доставка

Adore Multipurpose solution 360 ml (за меки лещи)

Out Of Stock
Бърза поръчка

Поръчайте този продукт само като попълните телефона и имейла си. Ние ще се свържем с вас!Купи сега

Безплатна доставка над 30 лв

Производител: Eyemed Technologies
Модел: Разтвор за меки лещи
Наличност: Out Of Stock
21.94лв. без ДДС: 21.94лв.

Опции


* Брой:


Количество Купи

Adore Multipurpose solution - мултифункционален разтвор за лещи от Eyemed Technologies - Италия. Почиства, промива, дезинфекцира, овлажнява и съхранява всички видове меки лещи.

 Инструкции за употреба:

Измийте добре ръцете си. Свалете едната контактна леща и я сложете в дланта си. Облейте я с разтвора, докато се намокри добре. Разтъркайте я нежно с пръст за няколко секунди. С цел пълното премахване на всички отлагания, изплакнете лещата с още разтвор. Поставете я в съответното ляво или дясно гнездо на контейнера, предварително напълнено с разтвор Adore Multipurpose solution. Внимателно и сигурно затворете с капачето, като се уверите, че лещата е напълно потопена в разтвора. Повторете същата процедура с другата леща. Оставете лещите да престоят в разтвора най-малко 4 часа или за цялата нощ. Преди да поставите лещите в очите си ги изплакнете с разтвор.

 Указания:

Не пипайте отвора на бутилката, за да не се замърси разтвора. Не използвайте, ако първичната опаковка е нарушена. В случай, че лещите са оставени за съхранение в контейнера в един и същ разтвор за повече от 7 дни, повторете процедурата по почистване на лещите и гнездата на контейнера със свеж разтвор Adore Multipurpose solution. Подменяйте контейнера за съхранение на лещите веднъж месечно с цел избягване риска от замърсяване. Не оставяйте контейнера отворен, докато дезинфекцирате лещите. винаги изхвърляйте останалия в контейнера разтвор, след като извадите контактните лещи.

Контейнерът трябва да се сменя редовно, поради хигиенни причини. Сменяйте контейнера най-малко веднъж на 3 месеца. Това е и срокът, в който можете да ползвате разтвора. Ако го използвате повече време, здравето на очите ви е изложено на риск.

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Вашето име:


Вашият коментар:Забележка: HTML не се поддържа!

           
           
           


Въведете кода в полето отдолу: