Оторизиран доставчик на контактни лещи /Работно време: Понеделник - Петък 09:00 -17:00ч. / Tелефон за поръчки: 0878 198 448

Hexalens 250 ml (за меки лещи)

Hexalens 250ml 250 ml - 360 ml Eye Optic Клокотница

Безплатна доставка над 30 лв

Производител: Eye Optic Клокотница
Модел: Разтвор за лещи
Наличност: В наличност
12.34лв. без ДДС: 12.34лв.

Опции


* Брой:


Количество Купи

Разтворите не съдържат контейнерче за лещи!

Hexalens MultipleEffect Technology Комбиниран разтвор за почистване, дезинфекция, съхранение и промиване на меки контактни лещи. С изцяло обновената си формула Soft clear разтворът гарантира отличен антибактериален и антимикробен ефект и силна дезинфекцираща способност, както и чудесна поносимост на окото при хора, склонни към алергии.

Hexalens притежава уникална многокомпонентна комбинация от активни съставки, създаваща сигурен дезинфекционен ефект, съчетан с миещо и почистващо действие. Овлажняващото действие на разтвора създава комфорт при носене на лещите и гарантира здравето на вашите очи. Към всеки разтвор Hexalens получавате и подарък контейнер за лещи.

За още по-добро почистване на лещите периодично, след два-три дни, върху лещата се нанасят 1-2 капки от разтвора и с внимателни движения на палеца и показалеца лещата се почиства в течение на 30 секунди, след което се промива с разтвора и се поставя в контейнера за съхранение.

Производител: Eye Optic and correction - България, София, ул. Клокотница 22

-
4
Здравейте, съвместим ли е разтвора с лещите Purevision 2 на B&L ?

Напишете мнение

Вашето име:


Вашият коментар:Забележка: HTML не се поддържа!

           
           
           


Въведете кода в полето отдолу: