Меню
Количка

60 ml - 120 ml

Разтворите за контактни лещи в разфасовка 60 мл до 120 мл са подходящи за пътувания. Малки и удобни, те могат да бъдат транспортирани и в самолет. 

Марка: Avizor Модел: Разтвор за лещи
ALL CLEAN SOFT 100 мл е разтвор за всички видове  меки контактни лещи, включително и за новото поколение лещи, които са от силиконов хидрогел. Този разтвор е един от най- ефективните, той е многофункционален, тъй като предлага всичко в едно.  Предлага ефикасна дезинфекция и почистване. ..
8,95 лв.
Марка: Zeiss Модел: Разтвор за лещи
Zeiss All-in-one Advance 100 мл e изключително съвместим и ефективен разтвор за перфектна грижа за всички видове меки контактни лещи, включително силиконови. Предназначен за почистване, съхранение и дезинфекция Съдържа активна съставка Actipro, подходяща за чувствителни очи В комплект с ко..
9,80 лв.
Марка: Avizor Модел: Разтвор за лещи
Многофункционален разтвор Alvera 100 мл с Алое Вера (Avizor) - подходящ за всички видове меки контактни лещи. Разтворът Avizor Alvera 100 мл целенасочено се бори с отлагането на липиди в контактната леща, той не само почиства лещите от липиди, но също така намалява способността им ..
10,74 лв.
Марка: Avizor Модел: Разтвор за лещи
Многофункционален разтвор Alvera 60 мл с Алое Вера (Avizor) - подходящ за всички видове меки контактни лещи. Разтворът Avizor Alvera целенасочено се бори с отлагането на липиди в контактната леща, той не само почиства лещите от липиди, но също така намалява способността им да се пр..
7,80 лв.
Марка: Bausch + Lomb Модел: Разтвор за лещи
Разтвор за лещи ​Biotrue  100 ml е вдъхновен от физиологията на Вашите очи. Той не само почиства контактните лещи. Това е единственият разтвор, който съчетава в себе си новаторски достижения, вдъхновени от природата: Съдържа лубрикант, който присъства в естествена форма в о..
13,20 лв.
Biotrue 60 ml (разтвор за меки лещи)
Изчерпан
Марка: Bausch + Lomb Модел: Разтвор за лещи
Разтвора за лещи Biotrue™ е вдъхновен от физиологията на Вашите очи. Той не само почиства контактните лещи. Това е единственият разтвор, който съчетава в себе си новаторски достижения, вдъхновени от природата: Съдържа лубрикант, който присъства в естествена форма в окото Има ниво на pH, и..
14,00 лв.
Модел: Разтвор за лещи
Многофункционалният разтвор за лещи Fusionsol 100 ml има доказано силен стабилизиращ ефект върху граничните повърхности между контактната леща, слъзния филм и роговичния епител. Така  слъзният филм се нормализира дълготрайно. Гарантира се и ефикасна защита на очната повърхност, ..
10,74 лв.
Марка: Omisan Модел: Разтвор за лещи
OFTYLL Mono Green 100ml - натурален мултифункционален разтвор " всичко в едно" Единственият натурален биосъвместим разтвор на българския пазар за цялостно поддържане на контактни лещи. Разтворът OFTYLL Mono Green 100ml Всичко в едно - дезинфекциране, почистване, овлажняване, промиване и съхраняв..
9,00 лв.
Марка: Alcon Модел: Разтвор за лещи
OPTI-FREE EXPRESS е многофункционален разтвор, който осигурява истински комфорт. С този разтвор вашите лещи са добре почистени и комфортни до края на деня. С разтвора OPTI-FREE EXPRESS можете да забравите за сухотата, сърбежа и умората и да се наслаждавате на пълен комфорт. Пр..
9,80 лв.
Марка: Bausch + Lomb Модел: Разтвор за лещи
ReNu MultiPlus 100 ml  е комбиниран разтвор за меки контактни лещи на Bausch & Lomb Ненадмината и категорично доказана във времето дезинфекционна активност, надвишаваща ISO / FDA критериите С вградена съставка за почистване на протеините /HYDRANATE/  - отпада необходимостта от д..
11,80 лв.
ReNu MultiPlus 60 ml
Акция -27 %
Марка: Bausch + Lomb Модел: Разтвор за лещи
Сега – в нова прозрачна бутилка с индикатор за презареждане! Разфасовката на разтворът ReNu MultiPlus 60 ml е изключително подходяща и при пътуване, благодарение на малкият си обем.ReNu MultiPlus 60 ml  е комбиниран разтвор за меки контактни лещи на Bausch & Lomb Ненадмината..
4,75 лв. 6,49 лв.
Марка: Avizor Модел: Разтвор за лещи
Какво Ви дава този разтвор? Преди всичко удобство и чувствителност. Препоръчва се при по-чувствителни очи. Разтвора AVIZOR UNICA SENSITIVE е създаден по формула, която да дава допълнителен комфорт за чувствителни пациенти. Тук е направена отлична комбинация между хиалуроновата киселина, която ..
10,99 лв.
Показани са от 1 до 12 от 12 резултата (1 страници)