Изчисти филтри
Избери по цена
Производител

За твърди лещи

За твърди лещи

Открийте богат асортимент и ниски цени на всички доказали се производители на разтвори за твърди контактни лещи. 

Показване:
Подреждане по:
All in One light 380ml Out Of Stock
Разтвор за лещи All in One lightПочиства, дезинфекцира, съхранява, овлажнява, изплаква, отстранява отлаганията Отговаря на стандарт ISO 14729 за самостоятелна дезинфекция Изключителна антимикробна активност Липса на странични реакции Повишава комфорта при носене на лещите Предп..
17.00лв. без ДДС: 17.00лв.
AOSEPT PLUS 360ML (ПЕРОКСИДЕН) Out Of Stock
Мултифункционален разтвор за контактни лещи Aosept Plus е специално предназначен за почистване и съхранение на лещи. Aosept Plus не съдържа консерванти, не дразни очите и е идеален за страдащите от алергии. Благодарение на уникалната си формула, Aosept Plus дезинфекцира всички видове контак..
27.00лв. без ДДС: 27.00лв.
Разтвор за твърди контактни лещи Boston Advance Cleaner Bausch & Lomb.Използва се за почистване на твърди газопропускливи контактни лещи.Разтворът отстранява протеиновите и липидните отлагания, акумулирания филм и други замърсявания от повърхността на лещите.Ежедневното използване на..
16.00лв. без ДДС: 16.00лв.
Boston Advance Comfort Formula е разтвор, разработен специално за твърди газопропускливи лещи (RGP) и твърди контактни лещи. Той съдържа патентована мултиполимерна система за повишен комфорт при носене, която се свързва с повърхността на лещата и създава своеобразна възглавничка около нея, която я з..
17.00лв. без ДДС: 17.00лв.
Разтвор за почистване и съхранение на твърди контактни лещи BOSTON® SIMPLUS™ Multi-Action Solution Ясно зрение По-добър комфорт създава филм около лещите, който подобрява комфорта по време на носенеРазтворът BOSTON® SIMPLUS™ , съдържа вградена съставка, почистваща протеиновите ..
17.00лв. без ДДС: 17.00лв.
text_reviews
Delta GP 60 + 10ml (за твърди лещи) Out Of Stock
DELTA GP - Система за поддръжка на твърди контактни лещиСистемата за поддръжка на твърди контактни лещи Delta GP се състои от почистващ разтвор Delta Cleaner, разтвор за съхранение Delta Plus и контейнер.Delta Cleaner почистващ разтворПочистващите качества на Delta Cleaner са гаранция за..
11.00лв. без ДДС: 11.00лв.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ! Преди употреба, моля прочетете инструкциите за ползване!EasySept от производителя Bausch & Lomb е лесен за използване разтвор за съхранение и почистване на меки контактни лещи. Враг на бактериите, но нежен към очите Ви. EasySept съдържа 3% Хидрогенен Пероксиден ..
28.00лв. без ДДС: 28.00лв.
 AVIZOR | AVIZOR GP CLEANER 30ML Система за поддръжка на газпропускливи и твърди контактни лещи (Почистващ разтвор)Когато става въпрос за твърди и газпропускливи лещи, ежедневното почистване е особено важно. Ако лещата е замърсена се намалява зрителната острота. Също така това мо..
11.90лв. без ДДС: 11.90лв.
GP Conditioner Система за поддръжка на твърди и газпропускливи контактни лещиСлед като контактните лещи са почистени с разтворът AVIZOR GP CLEANER, те трябва да бъдат изплакнати и накиснати в съхраняващ разтвор - Avizor GP Conditioner. GP Conditioner е овлажняващ разтвор, който пок..
13.94лв. без ДДС: 13.94лв.
Многофункционален разтвор за твърди лещи за очи GP Multi дава Всичко в едно специално създаден за твърди и газпропускливи контактни лещи.Един от главните проблеми, идващи от носенето на контактни лещи е тяхното поддържане чисти.Какво дава GP Multi:·    &..
18.90лв. без ДДС: 18.90лв.
Kristalens MultipleEffect Technology е комбиниран разтвор за почистване, дезинфекция, съхранение и промиване, специално създаден за Вашите твърди лещи. Многокомпонентната комбинация от съставки, осигурява отлична защита на лещите и очите от бактерии и микроби, както и чудесен комфорт при носене, съч..
12.54лв. без ДДС: 12.54лв.
Oftyll Mono RGP (Офтил Моно ЕрДжиПи) с хиалуронова киселина за твърди контактни лещи, притежава всички нужни качества, за да можем да го наречем един универсален разтвор, който дава на контактните лещи едновременно всичко нужно.  Oftyll Mono RGP е разтвор, който изплаква и премахва протеиновите..
12.80лв. без ДДС: 12.80лв.
Независимо от наличието на комбинирани разтвори за дезинфекция, съхранение и почистване на твърди контактни лещи. PUROplast служи за по-дълбоко почистване на твърдите лещи и е необходим за постигане на оптимален комфорт , тъй като премахва с лекота наслоените по лещите при ежедневна употреба протеин..
7.80лв. без ДДС: 7.80лв.
SALINE е физиологичен разтвор за измиване и съхранение на контактни лещи. Подходящ за меки и твърди лещи.Този физиологичен разтвор, може да бъде използван и с ензимни таблетки за допълнително почистване на лещите. SALINE може да бъде сравнен със състава на сълзата. Усетете комфорта, когато ползв..
12.00лв. без ДДС: 12.00лв.