Оторизиран Доставчик за контактни лещи и разтвори; ЕИК: 204867508 /Понеделник - Петък 10:00 -17:00ч. / Tелефон за поръчки: 0878 198 448
Изчисти филтри
Избери по цена
Производител

За твърди лещи

За твърди лещи

Открийте богат асортимент и ниски цени на всички доказали се производители на разтвори за твърди контактни лещи. 

Показване:
Подреждане по:
Мултифункционален разтвор за контактни лещи Aosept Plus е специално предназначен за почистване и съхранение на лещи. Aosept Plus не съдържа консерванти, не дразни очите и е идеален за страдащите от алергии. Благодарение на уникалната си формула, Aosept Plus дезинфекцира всички видове контак..
28.80лв. без ДДС: 28.80лв.
Разтвор за твърди контактни лещи Boston Advance Cleaner Bausch & Lomb.Използва се за почистване на твърди газопропускливи контактни лещи.Разтворът отстранява протеиновите и липидните отлагания, акумулирания филм и други замърсявания от повърхността на лещите.Ежедневното използване на..
16.00лв. без ДДС: 16.00лв.
text_reviews
Boston Conditioning Solution 120мл (за твърди лещи) промо
Boston Advance Comfort Formula е разтвор, разработен специално за твърди газопропускливи лещи (RGP) и твърди контактни лещи. Той съдържа патентована мултиполимерна система за повишен комфорт при носене, която се свързва с повърхността на лещата и създава своеобразна възглавничка около нея, която я з..
17.00лв. 14.74лв. без ДДС: 14.74лв.
text_reviews
Разтвор за почистване и съхранение на твърди контактни лещи BOSTON® SIMPLUS™ Multi-Action Solution Ясно зрение По-добър комфорт създава филм около лещите, който подобрява комфорта по време на носенеРазтворът BOSTON® SIMPLUS™ , съдържа вградена съставка, почистваща протеиновите ..
17.00лв. без ДДС: 17.00лв.
text_reviews
 AVIZOR | AVIZOR GP CLEANER 30ML Система за поддръжка на газпропускливи и твърди контактни лещи (Почистващ разтвор)Когато става въпрос за твърди и газпропускливи лещи, ежедневното почистване е особено важно. Ако лещата е замърсена се намалява зрителната острота. Също така това мо..
11.90лв. без ДДС: 11.90лв.
GP Conditioner Система за поддръжка на твърди и газпропускливи контактни лещиСлед като контактните лещи са почистени с разтворът AVIZOR GP CLEANER, те трябва да бъдат изплакнати и накиснати в съхраняващ разтвор - Avizor GP Conditioner. GP Conditioner е овлажняващ разтвор, който пок..
13.94лв. без ДДС: 13.94лв.
Многофункционален разтвор за твърди лещи за очи GP Multi дава Всичко в едно специално създаден за твърди и газпропускливи контактни лещи.Един от главните проблеми, идващи от носенето на контактни лещи е тяхното поддържане чисти.Какво дава GP Multi:·    &..
18.90лв. без ДДС: 18.90лв.
Разтворите не съдържат контейнерче за лещи!Kristalens MultipleEffect Technology е комбиниран разтвор за почистване, дезинфекция, съхранение и промиване, специално създаден за Вашите твърди лещи. Многокомпонентната комбинация от съставки, осигурява отлична защита на лещите и очите от бактери..
12.54лв. без ДДС: 12.54лв.
Oftyll mono RGP 100 ml За твърди лещи Out Of Stock
Oftyll Mono RGP (Офтил Моно ЕрДжиПи) с хиалуронова киселина за твърди контактни лещи, притежава всички нужни качества, за да можем да го наречем един универсален разтвор, който дава на контактните лещи едновременно всичко нужно.  Oftyll Mono RGP е разтвор, който изплаква и премахва протеиновите..
12.80лв. без ДДС: 12.80лв.
Независимо от наличието на комбинирани разтвори за дезинфекция, съхранение и почистване на твърди контактни лещи. PUROplast служи за по-дълбоко почистване на твърдите лещи и е необходим за постигане на оптимален комфорт , тъй като премахва с лекота наслоените по лещите при ежедневна употреба протеин..
7.80лв. без ДДС: 7.80лв.
Saline Физиологичен разтвор (350ml) промо
SALINE е физиологичен разтвор за измиване и съхранение на контактни лещи. Подходящ за меки и твърди лещи.Този физиологичен разтвор, може да бъде използван и с ензимни таблетки за допълнително почистване на лещите. SALINE може да бъде сравнен със състава на сълзата. Усетете комфорта, когато ползв..
12.00лв. 9.99лв. без ДДС: 9.99лв.