Меню
Количка

За твърди лещи

Открийте богат асортимент и ниски цени на всички доказали се производители на разтвори за твърди контактни лещи. 

Марка: Alcon Модел: Разтвор за твърди лещи
Мултифункционален разтвор за контактни лещи Aosept Plus е специално предназначен за почистване и съхранение на лещи.  Aosept Plus не съдържа консерванти, не дразни очите и е идеален за страдащите от алергии. Благодарение на уникалната си формула, Aosept Plus дезинфекцира всички видове контак..
28,80 лв.
Марка: Bausch + Lomb Модел: Разтвор за твърди лещи
Разтвор за твърди контактни лещи Boston Advance Cleaner Bausch & Lomb. Използва се за почистване на твърди газопропускливи контактни лещи. Разтворът отстранява протеиновите и липидните отлагания, акумулирания филм и други замърсявания от повърхността на лещите. Ежедневното използване на..
16,00 лв.
Boston Conditioning Solution 120мл - Пакет
Акция Изгоден пакет -32 %
Марка: Bausch + Lomb Модел: Разтвор за твърди лещи
Boston Advance Comfort Formula е разтвор, разработен специално за твърди газопропускливи лещи (RGP) и твърди контактни лещи. Той съдържа патентована мултиполимерна система за повишен комфорт при носене, която се свързва с повърхността на лещата и създава своеобразна възглавничка около нея, която я з..
22,98 лв. 34,00 лв.
Марка: Bausch + Lomb Модел: Разтвор за твърди лещи
Разтвор за почистване и съхранение на твърди контактни лещи BOSTON® SIMPLUS™ Multi-Action Solution  Ясно зрение По-добър комфорт създава филм около лещите, който подобрява комфорта по време на носене Разтворът BOSTON® SIMPLUS™ , съдържа вградена съставка, почистваща протеиновите ..
17,00 лв.
Марка: Avizor Модел: Разтвор за твърди лещи
 AVIZOR | AVIZOR GP CLEANER 30ML Система за поддръжка на газпропускливи и твърди контактни лещи (Почистващ разтвор) Когато става въпрос за твърди и газпропускливи лещи, ежедневното почистване е особено важно. Ако лещата е замърсена се намалява зрителната острота. Също така това мо..
13,24 лв.
Марка: Avizor Модел: Разтвор за твърди лещи
GP Conditioner Система за поддръжка на твърди и газпропускливи контактни лещи След като контактните лещи са почистени с разтворът AVIZOR GP CLEANER, те трябва да бъдат изплакнати и накиснати в съхраняващ разтвор - Avizor GP Conditioner.  GP Conditioner е овлажняващ разтвор, който пок..
13,94 лв.
Марка: Avizor Модел: Разтвор за твърди лещи
Многофункционален разтвор за твърди лещи за очи  GP Multi дава Всичко в едно специално създаден за твърди и газпропускливи контактни лещи. Един от главните проблеми, идващи от носенето на контактни лещи е тяхното поддържане чисти. Какво дава GP Multi: ·    &..
18,90 лв.
Марка: Eye Optic Клокотница Модел: Разтвор за лещи
Разтворите не съдържат контейнерче за лещи! Kristalens MultipleEffect Technology е комбиниран разтвор за почистване, дезинфекция, съхранение и промиване, специално създаден за Вашите твърди лещи. Многокомпонентната комбинация от съставки, осигурява отлична защита на лещите и очите от бактери..
12,54 лв.
Oftyll mono RGP 100 ml За твърди лещи
Изчерпан
Марка: Omisan Модел: Разтвор за лещи
Oftyll Mono RGP (Офтил Моно ЕрДжиПи) с хиалуронова киселина за твърди контактни лещи, притежава всички нужни качества, за да можем да го наречем един универсален разтвор, който дава на контактните лещи едновременно всичко нужно.  Oftyll Mono RGP е разтвор, който изплаква и премахва протеиновите..
12,80 лв.
Марка: Eye Optic Клокотница Модел: Разтвор за твърди лещи
Независимо от наличието на комбинирани разтвори за дезинфекция, съхранение и почистване на твърди контактни лещи. PUROplast служи за по-дълбоко почистване на твърдите лещи и е необходим за постигане на оптимален комфорт , тъй като премахва с лекота наслоените по лещите при ежедневна употреба протеин..
7,80 лв.
Saline Физиологичен разтвор (350ml)
Акция -17 %
Марка: Avizor Модел: Разтвор за лещи
SALINE е физиологичен разтвор за измиване и съхранение на контактни лещи. Подходящ за меки и твърди лещи. Този физиологичен разтвор, може да бъде използван и с ензимни таблетки за допълнително почистване на лещите. SALINE може да бъде сравнен със състава на сълзата. Усетете комфорта, когато ползв..
9,99 лв. 12,00 лв.
Показани са от 1 до 11 от 11 резултата (1 страници)