Оторизиран доставчик на контактни лещи /Работно време: Понеделник - Петък 09:00 -17:00ч. / Tелефон за поръчки: 0878 198 448

EasySept 120 ml Пероксиден разтвор

EasySept 120ml Пероксиден Разтвор за Лещи | Lensmarket.bg

Безплатна доставка над 30 лв

Производител: Bausch + Lomb
Модел: Разтвор за лещи
Наличност: В наличност
15.38лв. без ДДС: 15.38лв.

Опции


* Брой:


Количество Купи

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ! Преди употреба, моля прочетете инструкциите за ползване!

EasySept от производителя Bausch & Lomb е лесен за използване разтвор за съхранение и почистване на меки контактни лещи. Враг на бактериите, но нежен към очите Ви. 

EasySept съдържа 3% Хидрогенен Пероксиден разтвор, който работи в комбинация с неутрализиращия диск в специалния контейнер. Реакцията между тях превръща силния пероксиден разтвор в полезен за очите солен разтвор без консерванти. По този начин се постигат високи нива на дезинфекция по начин, който запазва очното здраве. Само след 6 часа в разтвора, контактните Ви лещи ще бъдат напълно изчистени от микроорганизми и протеинови депозити, готови за носене.
Лесен и изключително ефективен срещу всички очни вируси, разтворът EasySept работи с всички видове меки контактни лещи, дори тези от силиконов хидрогел. EasySept е подходящ и за хора с чувствителни очи, както и всички, които не могат да използват разтвори с консерванти.

Внимание:

НЕ НАКАПВАЙТЕ ОТ РАЗТВОРА ДИРЕКТНО В ОЧИТЕ
ИЗПОЛЗВАЙТЕ САМО СПЕЦИАЛНИЯ КОНТЕЙНЕР С НЕУТРАЛИЗИРАЩ ДИСК EasySept
НЕ СЛАГАЙТЕ ЛЕЩИТЕ В ОЧИТЕ СИ ПРЕДИ ДА СА МИНАЛИ 6 ЧАСА!!! АКО НЕУТРАЛИЗИРАН РАЗТВОР ПОПАДНЕ В ОЧИТЕ ВИ, НЕЗАБАВНО ОТСТРАНЕТЕ ЛЕЩАТА И НАПЛИСКАЙТЕ ОЧИТЕ СИ С ВОДА ИЛИ ФИЗИОЛОГИЧЕН РАЗТВОР
НЕ ПРОМИВАЙТЕ ЛЕЩИТЕ С EasySept ПРЕДИ ДА ГИ СЛОЖИТЕ В ОЧИТЕ СИ

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Вашето име:


Вашият коментар:Забележка: HTML не се поддържа!

           
           
           


Въведете кода в полето отдолу: