Оторизиран Доставчик за контактни лещи и разтвори; ЕИК: 204867508 /Понеделник - Петък 10:00 -17:00ч. / Tелефон за поръчки: 0878 198 448
Свръзани продукти:

Kristalens 250ml (за твърди лещи)

Безплатна доставка над 30 лв

Производител: Eye Optic Клокотница
Модел: Разтвор за лещи
Наличност: В наличност
12.54лв. без ДДС: 12.54лв.

Опции


* Брой:


Количество Купи

Разтворите не съдържат контейнерче за лещи!

Kristalens MultipleEffect Technology е комбиниран разтвор за почистване, дезинфекция, съхранение и промиване, специално създаден за Вашите твърди лещи. Многокомпонентната комбинация от съставки, осигурява отлична защита на лещите и очите от бактерии и микроби, както и чудесен комфорт при носене, съчетан със силно миещо и почистващо действие,гарантирано от новата формула на Kristalens X-Clear. Разтворът премахва наслоените по лещите при ежедневна употреба протеини, липиди и други отлагания,което го прави чудесен избор при новите твърди газпропускливи лещи.

Подходящ е и за пациенти с чувствителни очи,като запазва pH на окото и допринася за естественото овлажняване на окото през целия ден. Към всеки разтвор Kristalens.

За още по-добро почистване на лещите периодично, след два-три дни, върху лещата се нанасят 1-2 капки от разтвора и с внимателни движения на палеца и показалеца лещата се почиства в течение на 30 секунди, след което се промива с разтвора и се поставя в контейнера за съхранение.

 

Производител: Eye Optic and correction - България, София, ул. Клокотница 22

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Вашето име:


Вашият коментар:Забележка: HTML не се поддържа!

           
           
           


Въведете кода в полето отдолу: