Оторизиран Доставчик за контактни лещи и разтвори; ЕИК: 204867508 /Понеделник - Петък 10:00 -17:00ч. / Tелефон за поръчки: 0878 198 448

Oftyll mono RGP 100 ml За твърди лещи

Out Of Stock Oftyll mono RGP 100 ml За твърди лещи Omisan

Безплатна доставка над 30 лв

Производител: Omisan
Модел: Разтвор за лещи
Наличност: Out Of Stock
12.80лв. без ДДС: 12.80лв.

Опции


* Брой:Количество Купи

Oftyll Mono RGP (Офтил Моно ЕрДжиПи) с хиалуронова киселина за твърди контактни лещи, притежава всички нужни качества, за да можем да го наречем един универсален разтвор, който дава на контактните лещи едновременно всичко нужно.  Oftyll Mono RGP е разтвор, който изплаква и премахва протеиновите наслагвания, почиства,  дезинфекцира, съхранява, хидратира и лубрикира контактните лещи. Подходящ е за по- чувствителни очи. Още едно предимство на Oftyll Mono RGP е, че тук е добавена и хиалуронова киселина, която успешно подобрява комфорта при употреба и носене на контактните лещи.

Какво представлява Хиалуроновата киселина? Хиалуроновата киселина е напълно биосъвместим полимер, който се приема положително от пациенти с по- чувствителни очи. Като един естествен компонент на стъкловидното тяло на окото и съединителната тъкан, хиалуронът напълно ефективно лубрикира очите и притежава същите характеристики и състав като на слъзния секрет. Друго предимство е, че Хиалуроновата киселина има завидната способност при нужда да променя вискозитета на слъзния филм като го стабилизира, благодарение на възможността да съединява водните молекули, по този начин се повишава комфортът при носене на контактните лещи през цялото време.

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Вашето име:


Вашият коментар:Забележка: HTML не се поддържа!

           
           
           


Въведете кода в полето отдолу: