Изчисти филтри
Избери по цена
Производител

60 ml - 120 ml

60 ml - 120 ml

Разтворите за контактни лещи в разфасовка 60 мл до 120 мл са подходящи за пътувания. Малки и удобни, те могат да бъдат транспортирани и в самолет. 

Показване:
Подреждане по:
Adore Multipurpose solution 100 ml (за меки лещи) Out Of Stock
Adore Multipurpose solution - мултифункционален разтвор за лещи от Eyemed Technologies - Италия. Почиства, промива, дезинфекцира, овлажнява и съхранява всички видове меки лещи. Инструкции за употреба:Измийте добре ръцете си. Свалете едната контактна леща и я сложете в дланта си. Облейте..
11.94лв. без ДДС: 11.94лв.
ALL CLEAN SOFT е разтвор за всички видове  меки контактни лещи, включително и за новото поколение лещи, които са от силиконов хидрогел. Този разтвор е един от най- ефективните, той е многофункционален, тъй като предлага всичко в едно. Предлага ефикасна дезинфекция и почистване. Елимини..
6.99лв. без ДДС: 6.99лв.
Zeiss All-in-one Advance 360ml e изключително съвместим и ефективен разтвор за перфектна грижа за всички видове меки контактни лещи, включително силиконови.Предназначен за почистване, съхранение и дезинфекция Съдържа активна съставка Actipro, подходяща за чувствителни очи В комплект с кон..
9.80лв. без ДДС: 9.80лв.
Многофункционален разтвор Alvera с Алое Вера (Avizor) - подходящ за всички видове меки контактни лещи.Разтворът Avizor Alvera целенасочено се бори с отлагането на липиди в контактната леща, той не само почиства лещите от липиди, но също така намалява способността им да се придържат към..
11.80лв. без ДДС: 11.80лв.
Многофункционален разтвор Alvera с Алое Вера (Avizor) - подходящ за всички видове меки контактни лещи.Разтворът Avizor Alvera целенасочено се бори с отлагането на липиди в контактната леща, той не само почиства лещите от липиди, но също така намалява способността им да се придържат към..
7.80лв. без ДДС: 7.80лв.
​Biotrue ™ е вдъхновен от физиологията на Вашите очи. Той не само почиства контактните лещи. Това е единственият разтвор, който съчетава в себе си новаторски достижения, вдъхновени от природата:Съдържа лубрикант, който присъства в естествена форма в окото Има ниво на рН, идентично със съста..
12.99лв. без ДДС: 12.99лв.
Разтвора за лещи Biotrue™ е вдъхновен от физиологията на Вашите очи. Той не само почиства контактните лещи. Това е единственият разтвор, който съчетава в себе си новаторски достижения, вдъхновени от природата:Съдържа лубрикант, който присъства в естествена форма в окото Има ниво на pH, идентичн..
9.00лв. без ДДС: 9.00лв.
Complete RevitaLens 120 ml Out Of Stock
COMPLETE  RevitaLens - е многофункционален разтвор от ново поколение за почистване и съхранение на всички видове контактни лещи. Той има стабилна антимикробна активност а качеството на почистване е същото както след използването на пероксидните системи.Благодарение на оригиналната си формул..
13.80лв. без ДДС: 13.80лв.
CyClean 100ml Out Of Stock
Разтвора CyClean - гарантира изключително удобство по време на носене на лещите и води до повишаване броя на доволните клиенти и намаляване броя на пациентите, които се отказват от по-нататъшно носене на лещите.Идеален за чувствителни очи.CyClean постигате по голям комфорт и сигурн..
9.90лв. без ДДС: 9.90лв.
Fusionsol 100 ml + хиалуронова киселина (за меки лещи) Ново
Многофункционалният разтвор Fusionsol има доказано силен стабилизиращ ефект върху граничните повърхности между контактната леща, слъзния филм и роговичния епител. Така  слъзният филм се нормализира дълготрайно. Гарантира се и ефикасна защита на очната повърхност, благодарение на уник..
10.74лв. без ДДС: 10.74лв.
OFTYLL Mono Green 100ml - натурален мултифункционален разтвор " всичко в едно" Единственият натурален биосъвместим разтвор на българския пазар за цялостно поддържане на контактни лещи.Всичко в едно - дезинфекциране, почистване, овлажняване, промиване и съхраняване на всички видове контактни лещ..
9.00лв. без ДДС: 9.00лв.
Oftyll MonoPink 100ml (за жени) Out Of Stock
Oftyll MonoPink 360ml “Всичко в едно“ е изотоничен, дезинфекциращ, почистващ, изплакващ и съхраняващ разтвор, подходящ за всички видове контактни лещи.Създаден е специално за жени. Благодарение на деликатната си формула и силно овлажняващо действие, той е изключително подходящ както за ежедневна..
13.00лв. без ДДС: 13.00лв.
OPTI-FREE EXPRESS е многофункционален разтвор, който осигурява истински комфорт. С този разтвор вашите лещи са добре почистени и комфортни до края на деня.С разтвора OPTI-FREE EXPRESS можете да забравите за сухотата, сърбежа и умората и да се наслаждавате на пълен комфорт. Пр..
9.80лв. без ДДС: 9.80лв.
Разтвор за контактни лещи OPTIONS Multi 100mlВсичко в едно - дезинфекциране, почистване, овлажняване, промиване и съхраняване на всички видове меки контактни лещи.Изключително ефективна дезинфекция и почистване. Дезинфекционният цикъл е завършен до 4 часаШирок спектър на действ..
11.00лв. без ДДС: 11.00лв.
Сега – в нова прозрачна бутилка с индикатор за презареждане! ReNu® MultiPlus е комбиниран разтвор за меки контактни лещи на Bausch & Lomb: Ненадмината и категорично доказана във времето дезинфекционна активност, надвишаваща ISO / FDA критериите  С вградена съставка за почистване на протеини..
4.99лв. без ДДС: 4.99лв.
text_reviews
Synergi 60ml (за меки лещи) Out Of Stock
Разтвор за лещи Synergi  60ml + контейнерSynergi е многофункционален разтвор за контактни лещи без консерванти с тройно действащ Oxipoltm  за почистване на всички видове меки контактни лещи. Oxipoltm е комбинация от почистващи, дезинфекциращи и лубрикиращи съставки. Дезинфекциращите..
9.00лв. без ДДС: 9.00лв.
Какво Ви дава този разтвор?Преди всичко удобство и чувствителност. Препоръчва се при по-чувствителни очи.Разтвора AVIZOR UNICA SENSITIVE е създаден по формула, която да дава допълнителен комфорт за чувствителни пациенти. Тук е направена отлична комбинация между хиалуроновата киселина, която ..
10.99лв. без ДДС: 10.99лв.