Меню
Количка

ReNu MultiPlus 360 ml

ReNu MultiPlus 360 ml
ReNu MultiPlus 360 ml
  • Наличност: в наличност
  • Модел: Разтвор за лещи
15,98 лв.

Сега – в нова прозрачна бутилка с индикатор за презареждане!
ReNu MultiPlus 360 ml  е комбиниран разтвор за меки контактни лещи на Bausch & Lomb
Ненадмината и категорично доказана във времето дезинфекционна активност, надвишаваща ISO / FDA критериите
С вградена съставка за почистване на протеините /HYDRANATE/  - отпада необходимостта от допълнително ензимно почистване при ежедневно използване на разтвора съвместим с всички видове меки контактни лещи, включително и с тези от силиконов хидрогел ReNu MultiPlus 360 ml  най-тестваният разтвор за лещи в света
 
Разтвор за меки лещи ReNu MultiPlus 360 ml  представлява уникална комбинация от компоненти, създаваща чувство за свежест:

  • Dymed - агент с изключително силна дезинфекционна активност, която ефективно унищожава микроорганизмите от повърхността на контактните лещи.
  • Дезинфекционната активност на ReNu MultiPlus 360 ml  е доказана и при екстремни условия, надвишаващи съвременните критерии за допускане на такъв продукт на пазара. Това го превръща в най-тествания и най-проверен разтвор за меки контактни лещи в света.
  • Poloxamine – отстранява липидните и други отлагания от повърхността на лещите за по-добро зрени - осигурява продължително овлажняване на лещите за отличен комфорт до края на ден.
  • Hydranate – ежедневно отстранява протеиновите отлагания, натрупващи се върху лещите по време на престоя им в окото.

Разтворът за лещи ReNu MultiPlus 360 ml се предлага в нов прозрачен флакон с червена индикаторна линия, която Ви подсеща, че разтворът е на привършване и е време да закупите нова опаковка. ReNu MultiPlus 360 ml овлажнява и почиства контактните лещи толкова добре, че се чувствате така, сякаш носите нов чифт лещи всеки ден.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър