Изчисти филтри
Избери по цена
Срок на носене
Тип корекция
Разфасовка
Материал
Марка
Изчисти филтри
Избери по цена
Материал
Разфасовка
Тип корекция
Срок на носене
Марка

Sauflon

Британската компания Sauflon се занимава не само с производството на контактни лещи, но също така и с мултифункционални разтвори за лещи и капки за очи. Контактните лещи Sauflon заемат водещи позиции на европейския пазар. Избирайки Sauflon, Вие винаги можете да бъдете сигурни за високо качество на контактните лещи и ненадминат комфорт. Kонтактните лещи Sauflon могат да бъдат открити в САЩ, Италия, Германия и дори тук, в България. Необходимо е също така да се отбележи, че на пазара за разтвори за контактни лещи Sauflon също има водеща позиция. Повече от 50 страни са включени в дистрибуторската мрежа на компанията.

Показване:
Подреждане:
Подходящи за всички, които искат да са по-различни. При поръчка на 3D контейнер, ние ще се свържем допълнително с Вас за уточняване на вида на контейнера и неговата наличност. ..
11.00лв. без ДДС: 11.00лв.
Frequency Xcel Toric - едномесечна торична контактна леща на CooperVision, САЩ   Патентована UltraSync® технология за перфектен ръб, комфорт и отлично напасване. Подходящи за пациенти с астигматизъм, търсещи ежедневен комфорт или с напрежение в очите (при работа с компютър, изкуствено освет..
58.00лв. без ДДС: 58.00лв.
text_reviews
Xtensa са aсферични едномесечни контактни лещи, за всички аудитории и начин на живот. Произведени са по патентована микро-прецизна технология, която дава комфорт и ясно зрение.  Подходящи са за хора с динамичен начин на живот.По-гъвкав дизайн в сравнение със стандартните  хидрогелов..
18.00лв. без ДДС: 18.00лв.
text_reviews
Комплектите за съхранение и поддръжка на контактни лещи са в различни цветове и включват контейнер, кутийка с огледалце, пинсета и мини шишенце за разтвор. Комплекта е изключително подходящ и удобен при пътуване. Цветовете на снимката са само примерни" ..
6.00лв. без ДДС: 6.00лв.
Подходящи са за всички. При поръчка на кутия с контейнер за контактни лещи и огледалце, ние ще се свържем допълнително с Вас за уточняване на вида на контейнера и неговата наличност. ..
6.99лв. без ДДС: 6.99лв.