Sauflon

Британската компания Sauflon се занимава не само с производството на контактни лещи, но също така и с мултифункционални разтвори за лещи и капки за очи. Контактните лещи Sauflon заемат водещи позиции на европейския пазар. Избирайки Sauflon, Вие винаги можете да бъдете сигурни за високо качество на контактните лещи и ненадминат комфорт. Kонтактните лещи Sauflon могат да бъдат открити в САЩ, Италия, Германия и дори тук, в България. Необходимо е също така да се отбележи, че на пазара за разтвори за контактни лещи Sauflon също има водеща позиция. Повече от 50 страни са включени в дистрибуторската мрежа на компанията.

Показване:
Подреждане:
Подходящи за всички, които искат да са по-различни. При поръчка на 3D контейнер, ние ще се свържем допълнително с Вас за уточняване на вида на контейнера и неговата наличност. ..
11.00лв. без ДДС: 11.00лв.
All in One light 380ml Out Of Stock
Разтвор за лещи All in One lightПочиства, дезинфекцира, съхранява, овлажнява, изплаква, отстранява отлаганията Отговаря на стандарт ISO 14729 за самостоятелна дезинфекция Изключителна антимикробна активност Липса на странични реакции Повишава комфорта при носене на лещите Предп..
17.00лв. без ДДС: 17.00лв.
BioClear 1 Day (5 лещи) Out Of Stock
Bioclear 1 Day - идеални за пациенти, които имат усещане за сухота в очите или изпитват неудобство по време на носене на лещите си.Лещите Bioclear 1 Day са потопени в разтвор от Хиалуронова киселина, която е природна съставка с влагозадържащи и овлажняващи свойства. Лещите се възприемат благопри..
8.00лв. без ДДС: 8.00лв.
text_reviews
Clariti 1 day доставят над 3х повече кислород от всяка хидрогелна дневна леща и 100% от необходимия за роговицата кислород*. Всъщност те осигуряват повече от препоръчителната стойност при ежедневен период на подмяна;-Високият кислороден пренос е комбиниран с нисък мо..
49.90лв. без ДДС: 49.90лв.
Асферична оптика Подобрена зрителна острота в сравнение със сферичните контактни лещиAdvanced Edge Technology® - патентована технология на производство, чиито резултат е наличието на тънък и прецизен ръб Осигурява комфорт, отлично зрение и лесно ползване и сваляне на лещатаНаличност: На с..
12.80лв. без ДДС: 12.80лв.
text_reviews
 Едномесечните мултифокални лещи Clariti Multifocal 56% предоставят отлично зрение на далече и близо, както и плавно преливане между диоптрите за тези разстояния. Това ги прави идеални, ако имате нужда от корекция на пресбиопия и използвате месечни лещи. Асферичната задна повърхност прави л..
24.00лв. без ДДС: 24.00лв.
text_reviews
CLEAR COMFORT ASPHERIC (3 лещи) Out Of Stock
CLEAR COMFORT ASPHERIC СА СПРЯНИ ОТ ПРОИЗВОДСТВО! ИМА ОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО ОСТАНАЛИ БРОЙКИ. МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ АНАЛОГИЧЕН ПРОДУКТ >> XTENSA ASPHERIC (всички параметри на лещите са аналогични с тези на CLEAR COMFORT ASPHERIC  включително и цената )Clear Comfo..
18.00лв. без ДДС: 18.00лв.
text_reviews
CyClean 100ml Out Of Stock
Разтвора CyClean - гарантира изключително удобство по време на носене на лещите и води до повишаване броя на доволните клиенти и намаляване броя на пациентите, които се отказват от по-нататъшно носене на лещите.Идеален за чувствителни очи.CyClean постигате по голям комфорт и сигурн..
9.90лв. без ДДС: 9.90лв.
CyClean 380ml Out Of Stock
Разтворът CyClean гарантира изключително удобство по време на носене на лещите и води до повишаване броя на доволните клиенти и намаляване броя на пациентите, които се отказват от по-нататъшно носене на лещите.Идеален за чувствителни очи.CyClean постигате по голям комфорт и си..
17.99лв. без ДДС: 17.99лв.
Delta GP 60 + 10ml (за твърди лещи) Out Of Stock
DELTA GP - Система за поддръжка на твърди контактни лещиСистемата за поддръжка на твърди контактни лещи Delta GP се състои от почистващ разтвор Delta Cleaner, разтвор за съхранение Delta Plus и контейнер.Delta Cleaner почистващ разтворПочистващите качества на Delta Cleaner са гаранция за..
11.00лв. без ДДС: 11.00лв.
Frequency Xcel Toric - едномесечна торична контактна леща на CooperVision, САЩ   Патентована UltraSync® технология за перфектен ръб, комфорт и отлично напасване. Подходящи за пациенти с астигматизъм, търсещи ежедневен комфорт или с напрежение в очите (при работа с компютър, изкуствено освет..
58.00лв. без ДДС: 58.00лв.
text_reviews
Hy-Care 380ml (с хиалуронова киселина)+ ПОДАРЪК 120ml Out Of Stock
Hy - Care 380ml е мултифукционален разтвор за контактни лещи ново поколение, съдържащ хиалуронова киселина. Разтворът Hy - Care 380ml е ефективен разтвор, съвместим с всичко видове меки контактни лещи, включително тези от силиконов хидрогел. Добавените овлажняващи агенти осигуряват ком..
34.00лв. без ДДС: 34.00лв.
text_reviews
Synergi 380ml Out Of Stock
Synergi  380ml + контейнерSynergi е многофункционален разтвор за контактни лещи без консерванти с тройно действащ Oxipoltm  за почистване на всички видове меки контактни лещи. Oxipoltm е комбинация от почистващи, дезинфекциращи и лубрикиращи съставки. Дезинфекциращите елементи в Oxi..
19.80лв. без ДДС: 19.80лв.
Synergi 60ml (за меки лещи) Out Of Stock
Разтвор за лещи Synergi  60ml + контейнерSynergi е многофункционален разтвор за контактни лещи без консерванти с тройно действащ Oxipoltm  за почистване на всички видове меки контактни лещи. Oxipoltm е комбинация от почистващи, дезинфекциращи и лубрикиращи съставки. Дезинфекциращите..
9.00лв. без ДДС: 9.00лв.
Trizyme (ензимни таблетки 12 бр.) Out Of Stock
Ензимното почистване е важен елемент от грижата за контактните лещи. Ензимните таблетки Trizyme са много ефективни особено за контактни лещи със срок на употреба по-дълъг от 1 месец. Използвани веднъж седмично, те поддържат лещите и предпазват от усложнения.Trizyme съдържа три различ..
13.00лв. без ДДС: 13.00лв.
text_reviews
Xtensa са aсферични едномесечни контактни лещи, за всички аудитории и начин на живот. Произведени са по патентована микро-прецизна технология, която дава комфорт и ясно зрение.  Подходящи са за хора с динамичен начин на живот.По-гъвкав дизайн в сравнение със стандартните  хидрогелов..
18.00лв. без ДДС: 18.00лв.
text_reviews
Комплектите за сухранение и поддръжка на контактни лещи са в различни цветове и включват контейнер, кутийка с огледалце, пинсета и мини шишенце за разтвор. Комплекта е изключително подходящ и удобен при пътуване. Цветовете на снимката са само примерни" ..
6.00лв. без ДДС: 6.00лв.
Подходящи са за всички. При поръчка на кутия с контейнер за контактни лещи и огледалце, ние ще се свържем допълнително с Вас за уточняване на вида на контейнера и неговата наличност. ..
6.99лв. без ДДС: 6.99лв.