Sauflon

Британската компания Sauflon се занимава не само с производството на контактни лещи, но също така и с мултифункционални разтвори за лещи и капки за очи. Контактните лещи Sauflon заемат водещи позиции на европейския пазар. Избирайки Sauflon, Вие винаги можете да бъдете сигурни за високо качество на контактните лещи и ненадминат комфорт. Kонтактните лещи Sauflon могат да бъдат открити в САЩ, Италия, Германия и дори тук, в България. Необходимо е също така да се отбележи, че на пазара за разтвори за контактни лещи Sauflon също има водеща позиция. Повече от 50 страни са включени в дистрибуторската мрежа на компанията.

Показване:
Подреждане:
Подходящи за всички, които искат да са по-различни. При поръчка на 3D контейнер, ние ще се свържем допълнително с Вас за уточняване на вида на контейнера и неговата наличност. ..
11.00лв. без ДДС: 11.00лв.
Clariti 1 day доставят над 3х повече кислород от всяка хидрогелна дневна леща и 100% от необходимия за роговицата кислород*. Всъщност те осигуряват повече от препоръчителната стойност при ежедневен период на подмяна;-Високият кислороден пренос е комбиниран с нисък мо..
49.90лв. без ДДС: 49.90лв.
Асферична оптика Подобрена зрителна острота в сравнение със сферичните контактни лещиAdvanced Edge Technology® - патентована технология на производство, чиито резултат е наличието на тънък и прецизен ръб Осигурява комфорт, отлично зрение и лесно ползване и сваляне на лещатаНаличност: На с..
12.80лв. без ДДС: 12.80лв.
text_reviews
 Едномесечните мултифокални лещи Clariti Multifocal 56% предоставят отлично зрение на далече и близо, както и плавно преливане между диоптрите за тези разстояния. Това ги прави идеални, ако имате нужда от корекция на пресбиопия и използвате месечни лещи. Асферичната задна повърхност прави л..
24.00лв. без ДДС: 24.00лв.
text_reviews
Frequency Xcel Toric - едномесечна торична контактна леща на CooperVision, САЩ   Патентована UltraSync® технология за перфектен ръб, комфорт и отлично напасване. Подходящи за пациенти с астигматизъм, търсещи ежедневен комфорт или с напрежение в очите (при работа с компютър, изкуствено освет..
58.00лв. без ДДС: 58.00лв.
text_reviews
Xtensa са aсферични едномесечни контактни лещи, за всички аудитории и начин на живот. Произведени са по патентована микро-прецизна технология, която дава комфорт и ясно зрение.  Подходящи са за хора с динамичен начин на живот.По-гъвкав дизайн в сравнение със стандартните  хидрогелов..
18.00лв. без ДДС: 18.00лв.
text_reviews
Комплектите за сухранение и поддръжка на контактни лещи са в различни цветове и включват контейнер, кутийка с огледалце, пинсета и мини шишенце за разтвор. Комплекта е изключително подходящ и удобен при пътуване. Цветовете на снимката са само примерни" ..
6.00лв. без ДДС: 6.00лв.
Подходящи са за всички. При поръчка на кутия с контейнер за контактни лещи и огледалце, ние ще се свържем допълнително с Вас за уточняване на вида на контейнера и неговата наличност. ..
6.99лв. без ДДС: 6.99лв.