Оторизиран Доставчик за контактни лещи и разтвори; ЕИК: 204867508 /Понеделник - Петък 10:00 -17:00ч. / Tелефон за поръчки: 0878 198 448
Изчисти филтри
Избери по цена
Производител
Срок на носене
Тип корекция
Разфасовка
Материал

Шестмесечни контактни лещи

Шестмесечни контактни лещи

Шестмесечни контактни лещи. Този вид контактни лещи са подходящи за хора, които са с по-ограничени бюджети. Шестмесечните лещи са значително по-евтини от месечните, а дори и от тримесечните контактни лещи. В световен мащаб най-разпространените шестмесечни контактни лещи са на британската компания UltraVision- Omega 38%. Шестмесечните лещи се носят и свалят ежедневно. Направени са от материал, който е много устойчив и стабилен, осигуряващ перфектна яснота.

Показване:
Подреждане по:
Удобни за манипулиране лещи. Изключително комфортни в резултат на тънкият им и прецизен ръб. Подходящи са за удължен режим на дневно носене,поради прецизността на изработване. Имат UV защита. За пациенти с чувствителни очи, изпитващи симптоми на сухота или напрежение в очите. Лесно поставяне и сваля..
19.80лв. без ДДС: 19.80лв.
text_reviews
Лещите са произведени от полимер с високо водно съдържание и ниска степен на отлагане на протеини, което осигурява отличен комфорт и ясно зрение при удължен режим на носене.Имат UV защита. Подходящи за пациенти с чувствителни очи. Редуцират напрежението в очите при продължителна работа с компют..
20.00лв. без ДДС: 20.00лв.
text_reviews
OMEGA Vision 38% - шестмесечна контактна леща.Изработена е от изпитан нейонизиран материал, имащ способността да отблъсква всички протеинови отлагания и налепи по лещата.Този материал е много устойчив и стабилен и осигурява отлична яснота, добра подвижност и центриране върху окото. ..
25.00лв. без ДДС: 25.00лв.
text_reviews
Soflecon Color - шестмесечни (2 лещи) Out Of Stock
Първите български цветни лещи ! Новото поколение шестмесечни цветни лещи Soflecon Color придават нов цвят на очите Ви и комфортно носене през целия ден.Soflecon Color се предлагат с или без Диоптър.Разнообразието от 8 цвята включва светли и тъмни тонове на синьо, зелено и кафяво + сиво ..
50.00лв. без ДДС: 50.00лв.
text_reviews