Изчисти филтри
Избери по цена
Производител

Шестмесечни контактни лещи

Шестмесечни контактни лещи

Шестмесечни контактни лещи. Този вид контактни лещи са подходящи за хора, които са с по-ограничени бюджети. Шестмесечните лещи са значително по-евтини от месечните, а дори и от тримесечните контактни лещи. В световен мащаб най-разпространените шестмесечни контактни лещи са на британската компания UltraVision- Omega 38%. Шестмесечните лещи се носят и свалят ежедневно. Направени са от материал, който е много устойчив и стабилен, осигуряващ перфектна яснота.

Показване:
Подреждане по:
Удобни за манипулиране лещи. Изключително комфортни в резултат на тънкият им и прецизен ръб. Подходящи са за удължен режим на дневно носене,поради прецизността на изработване. Имат UV защита. За пациенти с чувствителни очи, изпитващи симптоми на сухота или напрежение в очите. Лесно поставяне и сваля..
19.80лв. без ДДС: 19.80лв.
text_reviews
Лещите са произведени от полимер с високо водно съдържание и ниска степен на отлагане на протеини, което осигурява отличен комфорт и ясно зрение при удължен режим на носене.Имат UV защита. Подходящи за пациенти с чувствителни очи. Редуцират напрежението в очите при продължителна работа с компют..
20.00лв. без ДДС: 20.00лв.
text_reviews
OMEGA Vision 38% - шестмесечна контактна леща.Изработена е от изпитан нейонизиран материал, имащ способността да отблъсква всички протеинови отлагания и налепи по лещата.Този материал е много устойчив и стабилен и осигурява отлична яснота, добра подвижност и центриране върху окото. ..
23.00лв. без ДДС: 23.00лв.
text_reviews
Първите български цветни лещи ! Новото поколение шестмесечни цветни лещи Soflecon Color придават нов цвят на очите Ви и комфортно носене през целия ден.Soflecon Color се предлагат с или без Диоптър.Разнообразието от 8 цвята включва светли и тъмни тонове на синьо, зелено и кафяво + сиво ..
50.00лв. без ДДС: 50.00лв.
text_reviews