Меню
Количка

Optic - Клокотница

Шестмесечните контактни лещи на "Eye Optic Клокотница" са чудесен вариант за пациентите, които предпочитат лещи за продължително носене. Предлагат се с водно съдържание 55% или 58%.

Eye Optic - Клокотница 55% (1 леща)
Доставка 3 дни
Марка: Eye Optic Клокотница Модел: Шестмесечни лещи
Удобни за манипулиране лещи. Изключително комфортни в резултат на тънкият им и прецизен ръб. Подходящи са за удължен режим на дневно носене,поради прецизността на изработване. Имат UV защита. За пациенти с чувствителни очи, изпитващи симптоми на сухота или напрежение в очите. Лесно поставяне и сваля..
19,80 лв.
Eye Optic - Клокотница 58% (1 леща)
Изчерпан
Марка: Eye Optic Клокотница Модел: Шестмесечни лещи
Лещите са произведени от полимер с високо водно съдържание и ниска степен на отлагане на протеини, което осигурява отличен комфорт и ясно зрение при удължен режим на носене.Имат UV защита. Подходящи за пациенти с чувствителни очи. Редуцират напрежението в очите при продължителна работа с компют..
20,00 лв.
Soflecon Color - шестмесечни (2 лещи) Soflecon Color - шестмесечни (2 лещи)
Изчерпан
Марка: Eye Optic Клокотница Модел: Цветни лещи
Първите български цветни лещи ! Новото поколение шестмесечни цветни лещи Soflecon Color придават нов цвят на очите Ви и комфортно носене през целия ден. Soflecon Color се предлагат с или без Диоптър. Разнообразието от 8 цвята включва светли и тъмни тонове на синьо, зелено и кафяво + сиво ..
50,00 лв.
Показани са от 1 до 3 от 3 резултата (1 страници)