СЪВЕТИ ПРИ ИЗБОР НА ЦВЕТНИ ЛЕЩИ ЗА ЗИМАТА.

Публикувана от lensmarket kabakchiev 19/01/2016 0 Коментари

Съчетание от студ, мразовито време и снеговалеж, съчетано с топлината и радостта да празнуваме Коледните празници със семейството. Това е, което прави зимата толкова прекрасен сезон за всички – както за децата, така и за възрастните.

Не Ви ли се иска да сте също толкова „прекрасна“ като Коледа? Е, може да бъдете. Въпросът е да знаете как да се поддържате. Не бъдете сурови към себе си, но се старайте да обръщате внимание какво носите. Можете да сте модерни и в същото време да Ви е топло. Но по какъв друг начин, освен чрез дрехи и аксесоари? Всъщност, един чифт цветни лещи може да промени вида Ви коренно. 
Но как? Ето някои съвети, как да се  разкрасите с цветни контактни лещи.
 
Синьото и лилавото са добри цветове за зимата. Освен че отговарят на  „настроението“ на сезона, те перфектно се съчетават с различни палта, якета и шапки.
 
Виолетови лещи (Soflens Natural Colors на Bausch&Lomb, цвят Indigo)Тези лещи ще направят очите Ви да изглеждат дълбоки и мистериозни. Цветът изглежда величествено, привличайки всеки, който Ви погледне. Може да съчетаете застрашителен, силен поглед със сияйна елегантност, като комбинирате тези лещи с черно кожено яке и ботуши.
 
Сапфирено синьо (Freshlook ColorBlends на CibaVision, цвят True Sapphire) Който е казал “диамантите са завинаги“, очевидно е забравил скъпоценните камъни, чието сияние омагьосва и всеки иска да се докосне до тях. Сложете същото това очарование на Сапфира в чифт контактни лещи и ще получите True Sapphire. Наслагването на сините цветове, съчетано с периферен пръстен на лещите, ще накарат очите Ви да заблестят. Съчетайте ги с бяло облекло и нищо чудно да Ви объркат за Снежната кралица!
 
Не забравяйте също, че очите Ви може да станат по-сухи през зимата. За да го предотвратите, сменяйте лещите редовно(което означава повече шансове да освежите вида си!) и носете със себе си капки за аочи.С тези съвети ще Ви е топло и в същото време ще сте модерни! 

Текст на коментара