Оторизиран Доставчик за контактни лещи и разтвори; ЕИК: 204867508 /Понеделник - Петък 10:00 -17:00ч. / Tелефон за поръчки: 0878 198 448
Изчисти филтри
Избери по цена
Производител
Срок на носене
Тип корекция
Разфасовка
Материал
Марка
Съдържание

Промоции

Промоции

Топ оферти и промоции на контактни лещи за очи, цветни лещи, разтвори за лещи, капки за очи и аксесоари. Намерете вашите лещи с до 50% по-ниски цени от големите оптики.  Ние от Ленсмаркет БГ гарантираме за качеството на продуктите. Въпреки, че има много места за закупуване на контактни лещи, тук ще намерите едни от най-добрите оферти на ниски цени. Количествата са ограничени. Възползвайте се и купете сега. 

*Картите за отстъпка и промо кодовете Не важат за продукти в промоция със знак ПРОМО! 

 

Показване:
Подреждане по:
AIR OPTIX AQUA  (1 кут. х 6 лещи) промо
AIR OPTIX® AQUA - дишащи контактни лещи направени от материал, който позволява до 5 пъти повече кислород в сравнение с традиционните меки контактни лещи - за здрав вид и здрави очите. Сърцевина е направена от силикон хидрогел.ПРЕДИМСТВА:     Изключителен комфорт на контактн..
53.00лв. 49.99лв. без ДДС: 49.99лв.
text_reviews
AIR OPTIX for ASTIGMATISM  (1 лещa) промо
AIR OPTIX ASTIGMATISM са вашите торични контактни лещи, предназначени за астигамтизъм!Само защото имате астигматизъм не означава, че трябва да понасяте сухотата, дискомфорта, зачервяването и замъгленото зрение. Можете да виждате ясно, удобно  с AIR OPTIX ASTIGMATISM.Целодневен к..
18.98лв. 14.98лв. без ДДС: 14.98лв.
text_reviews
Air Optix Plus HydraGlyde (1 леща) промо
С Air Optix Plus HydraGlyde е лесно е да ЗАБРАВИТЕ, че изобщо носите лещи!Дишащите контактни лещи Air Optix Plus HydraGlyde осигуряват дълготрайно овлажняване и предотвратяват от замърсявания през целия срок на носене, затова е лесно да забравите, че сте с контактни лещиХаракт..
14.99лв. 10.99лв. без ДДС: 10.99лв.
text_reviews
ALL CLEAN SOFT - разтвор за меки лещи 350 ml +60ml Подарък промо
ALL CLEAN SOFT е разтвор за всички видове  меки контактни лещи, включително и за новото поколение лещи, които са от силиконов хидрогел. Този разтвор е един от най- ефективните, той е многофункционален, тъй като предлага всичко в едно. Предлага ефикасна дезинфекция и почистване. Елимини..
20.98лв. 16.98лв. без ДДС: 16.98лв.
text_reviews
All in One light (разтвор 360 ml) + 100мл Пакет ново
All In One Light е Мултифункционален разтвор за чувствителни очи и меки контактни лещи. Аll In One Light се препоръчва изключително при силикон-хидрогелни лещи и потребители с чувствителни очи.Аll In One Light притежава отлични антимикробна и почистваща ефективност,&..
26.40лв. без ДДС: 26.40лв.
ALVERA Разтвор за Лещи с Алое Вера 350 мл + Подарък 60мл промо
Многофункционален разтвор с Алое Вера. Предназначен за лещи от силиконов хидрогел.Формулата му е направена така, че да защитава по най-естествен начин.ALVERA с Алое Вера е специално проектиран и тестван за употреба с лещи от силиконов хидрогел. Именно от този тип лещи са проведени всичките к..
22.99лв. 18.99лв. без ДДС: 18.99лв.
text_reviews
Avaira Vitality UV (1леща) промо
Контактните лещи Avaira Vitality ефективно решават проблема с дехидратацията в областа на роговицата, по време на носенето им. Производителят използва иновативен силиконов хидрогел, поради това лещата по-дълго време задържа влага и не изсъхва.Изберете контактните лещи Avaira Vitality, ако п..
11.97лв. 9.98лв. без ДДС: 9.98лв.
text_reviews
Avaira Vitality UV (6 лещи) промо
Контактните лещи Avaira Vitality ефективно решават проблема с дехидратацията в областа на роговицата, по време на носенето им. Производителят използва иновативен силиконов хидрогел, поради това лещата по-дълго време задържа влага и не изсъхва.Изберете контактните лещи Avaira Vitality, ако п..
72.00лв. 48.97лв. без ДДС: 48.97лв.
text_reviews
Bausch+Lomb ULTRA (1 леща) промо
Контактните лещи, които слагат край на дискомфорта при месечните контактни лещи.Последните изследвания показват, че носещите контактни лещи прекарват все повече време на цифрови устройства, което води до по-голям процент недоволн потребители на контактните лещи. Затова Bausch + Lomb създадоха ко..
19.50лв. 14.97лв. без ДДС: 14.97лв.
text_reviews
BioAir 38FW -тримесечни (1 леща) ново промо
BioAir 38FW ™  са тримесечни лещи, които се отличават с  отличен комфорт. Притежават  ултратънък дизайн и покритие. Контактните лещи предпазват очите от вредното UV лъчение.BioAir 38FW  осигуряват изключителна острота на зрението от всяко разстояние и увеличена дълбочина на п..
12.50лв. 9.94лв. без ДДС: 9.94лв.
text_reviews
Biofinity  (1 кут. х 6 лещи) промо
BIOFINITY 48% - едномесечна асферична контактна леща от силиконов - хидрогел за непрекъснато носене на CooperVision, САЩИновативна Aquaform ™ технология - уникален силиконов "дишащ" мономер , позволяващ на кислорода да преминава по-ефективно през лещата Подходящи За пациенти, търсещи най-добрата..
63.50лв. 51.49лв. без ДДС: 51.49лв.
text_reviews
BioTrue 360ml + ПОДАРЪК 60 ml (за меки лещи) промо
Разтвора за лещи Biotrue™ е вдъхновен от физиологията на Вашите очи. Той не само почиства контактните лещи. Това е единственият разтвор, който съчетава в себе си новаторски достижения, вдъхновени от природата:Съдържа лубрикант, който присъства в естествена форма в окото Има ниво на pH, идентичн..
35.80лв. 24.99лв. без ДДС: 24.99лв.
text_reviews
Biotrue 60 ml (разтвор за меки лещи) промо
Разтвора за лещи Biotrue™ е вдъхновен от физиологията на Вашите очи. Той не само почиства контактните лещи.Това е единственият разтвор, който съчетава в себе си новаторски достижения, вдъхновени от природата:Съдържа лубрикант, който присъства в естествена форма в окото Има ниво на pH, и..
8.00лв. 6.40лв. без ДДС: 6.40лв.
Biotrue drops Монодози 0.5 мл. (30 бр.) + 10 Подарък промо
BIOTRUE DROPS 30 бр. в Опаковка - овлажняващи капки за очи. Капките ще ви помогнат да се отървете от сухота в очите, зачервяване или дразнене. BIOTRUE DROPS са уникални със своя напреднал състав. Те могат да се използват дори докато носите контактни лещи. Tези капки не съдържат никакви..
23.84лв. 17.84лв. без ДДС: 17.84лв.
Biotrue One Day UV (30 лещи) + 10 Подарък промо
Biotrue One Day е уникален продукт, произведен от Bausch+Lomb. Тези еднодневни контактни лещи са направени от иновативен материал, вдъхновен от физиологията на очите – HyperGel™. Той комбинира най-добрите функции на класическия хидрогелен материал и силикон-хидрогела.Biotrue One Day са създадени..
76.00лв. 52.00лв. без ДДС: 52.00лв.
text_reviews
Boston Conditioning Solution 120мл (за твърди лещи) промо
Boston Advance Comfort Formula е разтвор, разработен специално за твърди газопропускливи лещи (RGP) и твърди контактни лещи. Той съдържа патентована мултиполимерна система за повишен комфорт при носене, която се свързва с повърхността на лещата и създава своеобразна възглавничка около нея, която я з..
17.00лв. 14.74лв. без ДДС: 14.74лв.
text_reviews
DAILIES AquaComfort Plus (30 лещи) + 5 Подарък промо
Представяме ви DAILIES AquaComfort Plus - уникален продукт от Ciba Vision. Тези еднодневни контактни лещи са наистина безопасни и комфортни, те отговарят на изискванията дори на най-строгите и взискателни клиенти.С революционната технология за тройно овлажняване се осигурява комфот чрез поддържа..
60.00лв. 49.90лв. без ДДС: 49.90лв.
text_reviews
Dailies Total 1 (30 лещи) + 5 Подарък промо
Вашите очи биха обикнали тези контактни лещи.Dailies Total 1 са първите и единствени дневни контактни лещи с воден градиент, които носите без да ги усещате. Само след 5  дни ще се убедите, че тези еднодневни лещи са точно за Вас.Проектирани с повърхност от над 80% вода по подобие на пов..
78.00лв. 64.00лв. без ДДС: 64.00лв.
text_reviews
KILLVID Дезинфектант гел за ръце 110 ml промо
Killvid е Гел-дезинфектант за ръце с омекотяващ и хидратиращ компонентСПЕКТЪР НА ДЕЙСТВИЕ:Вирусоциден (BVDV, Vaccinia virus, HBV, HCV, HIV) бактерициден (вкл. туберкулоциден и MRSA) и фунгициден (C. albicans) .Killvid е готов за употреба4 ml от дезинфектанта ..
5.00лв. 2.97лв. без ДДС: 2.97лв.
Miru 1 month Menicon (1 леща) промо
Добре познатата Японска компания Menicon, пусна на пазара иновативни едномесечни контактни лещи от силиконов хидрогел, Miru 1 Month ! Те спомагат за поддържане на здравето на очите Ви, и осигуряват високо качество на виждане.Контактни лещи с едномесечен период ..
16.00лв. 12.84лв. без ДДС: 12.84лв.
text_reviews
OFTYLL Mono Green 360ml промо
Omisan е италианска компания. Успешно разработва и представя своите натурални продукти от края на осемдесетте години. С изключително внимание се прилагат изискванията към продуктите, предназначени за грижа за очите и контактните лещи, влагайки естествени, натурални съставки. Това отличава продуктите..
16.99лв. 14.74лв. без ДДС: 14.74лв.
text_reviews
Opti - free PureMoist 300ml + 60ml Подарък промо
Opti-free PureMoist е най-новото попълнение в разтворите Opti-free, осигуряващо овлажняване на лещите от  сутрин до вечер. Opti-free PureMoist е уникален разтвор за меки контактни лещи, тъй като съдържа патентования овлажняващ агент HydraGlyde  Moisture Matrix, който:•   &..
32.00лв. 24.99лв. без ДДС: 24.99лв.
text_reviews
PureVision 2 HD (Кут. х 6 лещи) промо
Вижте света с контактни лещи в High Definition.PureVision 2 HD са диоптрични контактни лещи с High Definition ™ Оптика. Лещи, които ви позволяват да виждате вашия свят с висока резолюция.Искате ли по-ясни визии, особено при слаба светлина? PureVision2 на HD контактни лещи са проект..
59.97лв. 54.97лв. без ДДС: 54.97лв.
text_reviews
ReNu MultiPlus 60 ml (за меки лещи) промо
Сега – в нова прозрачна бутилка с индикатор за презареждане! ReNu® MultiPlus е комбиниран разтвор за меки контактни лещи на Bausch & Lomb Ненадмината и категорично доказана във времето дезинфекционна активност, надвишаваща ISO / FDA критериите С вградена съставка за почистване на пр..
6.49лв. 4.50лв. без ДДС: 4.50лв.
text_reviews
SofLens Daily Disposable (30 лещи) +10 Подарък промо
Еднодневните контактни лещи SofLens Daily Disposable ви осигуряват:ЯСНО ЗРЕНИЕ И КОМФОРТ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ДЕНЛещите са с асферичен дизайн на материала. Материалът на контактните лещи и модерният им дизайн ви осигуряват дълготраен влажняващ ефект през целия ден.Вие ще се чувствате изключ..
68.00лв. 49.98лв. без ДДС: 49.98лв.
text_reviews
SOFLENS NATURAL COLORS NEW (2 лещи) + Подарък Renu 60ml промо
​Сега да смените цвета на очите си е толкова лесно, с цветните лещи SofLens Natural Colors.Десет цвята, сред които със сигурност ще намерите този, с който да се чувствате неотразими!Новото поколение цветни лещи SofLens Natural Colors са изработени по специална технология за влагане на цвета...
57.00лв. 45.00лв. без ДДС: 45.00лв.
text_reviews
UNICA SENSITIVE Разтвор с Хиалуронова Киселина 350мл.+ 60мл Подарък промо
Какво Ви дава този разтвор?Преди всичко удобство и чувствителност. Препоръчва се при по-чувствителни очи.Разтвора AVIZOR UNICA SENSITIVE е създаден по формула, която да дава допълнителен комфорт за чувствителни пациенти. Тук е направена отлична комбинация между хиалуроновата киселина, която ..
22.90лв. 18.90лв. без ДДС: 18.90лв.
text_reviews
Vision Comfort капки (Овлажняващи) 15мл. 2+1 Подарък ново промо
Vision Comfort са капки за очи, които предпазват, овлажняват и успокояват уморени и раздразнени очи.Vision Comfort съдържат натриев хиалуронат и екстракт от Очанка (Euphrasia officinalis), билка, известна с качествата си при лечение на очни проблеми.Екстрактът от Очанка има противовъзпалително д..
41.94лв. 27.96лв. без ДДС: 27.96лв.
Комплект за поддръжка на контактни лещи промо
Този луксозен комплект е професионално проектиран за съхранение и поддържане на контактни лещи. Той включва специално огледало, бутилка за разтвор, контейнер за лещи, пинсета и апликатор за контактни лещи, пълен комплект подходящ  да отговори на различните ви нужди..
12.94лв. 10.98лв. без ДДС: 10.98лв.
text_reviews
Комплект за поддръжка на контактни лещи промо
Луксозен комплект професионално проектиран за съхранение и поддържане на контактни лещи. Той включва: огледало, шишенце за разтвор, контейнерче за контактни лещи, пинсета и апликатор за лещи, пълен комплект създаден за да отговори на различните Ви нужди. ..
15.98лв. 12.98лв. без ДДС: 12.98лв.