Biofinity Toric (1 леща)

Безплатна доставка над 30 лв

Производител: CooperVision
Модел: Торични лещи
Наличност: В наличност
23.00лв. без ДДС: 23.00лв.

Опции


* Брой:Количество Купи

Иновативна Aquafоrm™ технология - уникален силиконов дишащ мономер, позволяващ на кислорода да преминава по-ефективно през лещата. Единствените лещи в сваета, произведени от 3то поколение силиконов хидрогелен материал и възможност за непрекъснато носене до 30 дни.

Biofinity са произведени чрез технологията Aquaform, при която не се използва обработка на повърхността с овлажняващ агент, а лещите се произвеждат от естествено влажен материал. Подходящи за пациенти с астигматизъм, търсещи най-доброто качество, технологии и комфорт.

Уникалният торичен дизайн, с еднаква хоризонтална симетрична дебелина на лещата през целия й профил, придава устойчивост и стабилност, помагайки да редуцира ротацията на лещата по време на примигване.
 

  • Висока устойчивост на лещата, независимо от диоптрите, за изключителна стабилност.
  • Стабилизиращата зона напълно огражда оптичната зона за максимална стабилност и предоставяне на пълна съвместимост за правилно позициониране на всеки един цилиндър и градус на лещата
  • Лещите остават влажни и комфортни през целия период на носене. Оптимизиран дизайн на задната повърхност за оптимално напасване. По-ясно и здравословно зрение. Система за неутрализиране на аберациите.
  • Стабилен ръб - оптимизирана геометрия на ръбовете за по-голям зрителен комфорт Режим на носене, съобразен с начина на живот - ежедневно поставяне, удължено носене, продължително непрекъснато носене до 29 денонощия

 

Материал: Comfilcon A - AQUAFORM™
Водно съдържание: 48%
Технологичен процес: Чрез изливане (Fully cast moulded)
Дизайн: Оптимизиран торичен дизайн с призматично удебеляване
Ориентираща маркировка: 1 маркер на 6 часа
Кислородна преносимост: Dk/t 116
Кислородна проникваемост: Dk 128
Дебелина в центъра:0.11 мм
Оптична зона: 8.0 мм
Базисна кривина: 8.7 мм
Диаметър:14.5 мм
Период на подмяна: Едномесечна
Режим на носене: Ежедневен или удължен до 30 дни непрекъснато носене

Филтри
МаркаBiofinity
МатериалСиликон хидрогел
Разфасовкапо 1 брой
Срок на носенеедномесечни
Тип корекцияТорични (за астигматизъм)
-
5
Здравейте bobyico, този модел лещи са одобрени за носене до 29 дни без да се свалят, но според последни проучвания е по-добре да се свалят, за да може самото око да почине.
-
0
здравейте, правилно ли разбирам от описанието, че тези лещи е възможно да се носят 29 дни, без да се свалят ежедневно?
-
5
Здравейте Ванеса, на склад държим торични лещи с градуси: 10°, 90°, 170°, 180°, останалите ги правим по поръчка и се чака около 3 седмици, като за поръчковите е необходимо да се поръчат 3 броя, тоест 1 кут. х 3 бр. лещи.
-
4
Здравейте, извинявам се за може би глупавият ми въпрос, но какво представлява тази система за неутрализиране на аберациите?
-
5
Здравейте Петко, въпроса Ви никак не е глупав и спокойно можете да питате всичко, което Ви интересува относно лещите или разтворите, които предлагаме. Лещите, както и обективите имат оптичен недостатък, който се нарича сферична аберация, който създава един по размит образ. Това е заради разликата в степента на пречупване на светлината, която се получава в края и в средата на лещата. На кратко казано успореден сноп лъчи не може да бъде фокусиран в една точка. Контактните лещи BIOFINITY TORIC притежават точно такава система за неутрализиране на аберациите, която позволява по ясно и здравословно зрение.

Напишете мнение

Вашето име:


Вашият коментар:Забележка: HTML не се поддържа!

           
           
           


Въведете кода в полето отдолу: