Поръчките към момента се обработват и доставят без закъснения! Работим на пълен капацитет и връзката с нас е по-трудна от обикновено, за което молим да ни извините. Спазваме всички мерки за дезинфекция!/ Работно време: Понеделник - Петък 09:00 -16:00ч. / телефон за поръчки: 0878 198 448

Cantor+Nissel RGP

Cantor+Nissel RGP

Твърдите газопропускливи лещи Oxyflex се предлагат в четири варианта на кислородна пропусливост. Изработени са от материал, който позволява на очите да дишат.

Показване:
Подреждане по:
Keratoconus  са твърди контактни лещи за корекция на кератоконус, изработени от материали, които позволяват на очите да дишат. Изработени са от твърда пластмаса и трудно се надраскват. Напластяването на протеинови депозити е значително по-малко от това при меките контактни лещи.Keratoconus ..
85.00лв. без ДДС: 85.00лв.
text_reviews
При поръчка напишете Вашите Dk (кислородна пропускливост), радиус, диаметър и диоптър в секция Забележка (появява се при завършване на поръчката). Oxyflex 4F са твърди контактни лещи, изработени от материали, които позволяват на очите да дишат. Изработени са от твърда пластмаса и трудно се ..
80.00лв. без ДДС: 80.00лв.