Изчисти филтри
Избери по цена
Избери по производител

Conflex Air

Conflex Air

Твърдите газопропускливи лещи на Zeiss са чудесна алтернатива на традиционните твърди лещи. Изключително качествени, те са подходящи при висок астигматизъм и във вариант за кератоконус.

Показване:
Подреждане по:
Conflex-air 100 UV Кератоконус – лещи с изключителна кислородна пропускливост и вграден UV филтър. Използват се за лечение на кератоконус.Аферичната задна повърхност помага лещите да паснат идеално върху роговицата. Благодарение на най-модерната технология в изработката на Conflex-air 100 UV, мо..
168.00лв. без ДДС: 168.00лв.
Conflex-Air 100 UV AS са едногодишни твърди контактни лещи с висока пропускливост на кислород. Имат асферична задна повърхност и блокират UV лъчите. За разлика от предшественика си Conglex-air, тези лещи са с подобрени характеристики.В материала на лещите са подобрени две неща. Материалът, от ко..
122.00лв. без ДДС: 122.00лв.
Conflex-air Keratoconus са твърди контактни лещи с висока кислородна пропускливост и едногодишен срок на ползване.Висок комфорт. Отлични овлажняващи качества, които гарантират бързото напасване. Дългосрочна съвемстимост с окото и дълготрайност на лещата. Висока устойчивост срещу наслагван..
215.00лв. без ДДС: 215.00лв.