Оторизиран Доставчик за контактни лещи и разтвори; ЕИК: 204867508 /Понеделник - Петък 10:00 -17:00ч. / Tелефон за поръчки: 0878 198 448

Optic Клокотница

Optic Клокотница

"Очна оптика и корекция" е утвърден производител на твърди контактни лещи. Предлагат се различни варианти от газопропускливи материали, както и газонепропусклив материал.

Показване:
Подреждане по:
Тези лещи осигуряват отличен комфорт при носене, благодарение на високата кислородопреносимост и наличие на предна хидрофилна повърхност на лещата. Имат много добра омокряемост, благодарение на която са устойчиви на липопротеинови отлагания. Подходящи са за продължително носене.*Важно За поръчк..
115.00лв. без ДДС: 115.00лв.
text_reviews
Газопроницаемите лещи CONTAPERM и CONTAPERM UV са по-еластични и имат висока пропускливост на кислород. Те могат да коригират няколко диоптъра роговичен астигматизъм. При необходимост могат да бъдат изработени лещи за пациенти с кератоконус  или след хирургическа интервенция на роговицата,..
54.00лв. без ДДС: 54.00лв.
text_reviews
Радикално нова разработка на материали за твърди газпропускливи лещи. Уникалната технология "Fluid surface" позволява хидратиране на граничната повърхност на лещата, като се образува граничен хидрофилм, който способства за повишаване на кислородопреносимостта и регулярното снабдяван..
118.00лв. без ДДС: 118.00лв.
Този тип лещи притежават висока степен на кислородна преносимост, което осигурява отличен комфорт при носене, благодарение на регулярното снабдяване на роговицата с кислород. Лещите се характеризират с добра омокряемост, устойчивост на липопротеинови отлагания, механична и оптична стабилност.  ..
110.00лв. без ДДС: 110.00лв.
MMA и PMMA UV са твърди газнепропускливите контактни лещи. При тях снабндяването на роговицата с кислород става основни чрез слъзообмена. Този тип контактни лещи имат отлични оптични качества, не са токсични, коригират висок астигматизъм. Предлагат се във вариант със или без UV защита.Цени:P..
38.00лв. без ДДС: 38.00лв.
text_reviews