Поръчките към момента се обработват и доставят без закъснения! Работим на пълен капацитет и връзката с нас е по-трудна от обикновено, за което молим да ни извините. Спазваме всички мерки за дезинфекция!/ Работно време: Понеделник - Петък 09:00 -16:00ч. / телефон за поръчки: 0878 198 448

За нас

  

Кои сме ние ?
Lensmarket.bg | Ленсмаркет БГ EOOД | е онлайн магазин за продажба и дистрибуция на контактни и цветни лещи за очи, разтвори за лещи и консумативи.  Осем години успешно се налагаме на пазара с коректност, точност и добро обслужване към нашите клиенти. При нас ще откриете, само продукти с утвърдено световно качество, за което ние гарантираме.
 
 
Какво ни отличава от другите ? 8 причини да ни изберете !!!
 
1. Проверен и сигурен сайт – ние сме ригистрирано търговско дружество в България и отговаряме на всички законови разпоредби за търговия с контактни лещи. Можете да проверите, тази информация на официалната страница на българския търговски регистър: http://www.brra.bg/


2. По- ниски цени - Същите лещи, които се предлагат в реномираните оптики. Разликата е ,че те са просто по-евтини и ще Ви бъдат доставени в офиса или във вкъщи.
 
3. Гаранция за годност на продуктите - всички продукти са ни предоставени директно от производителя или оторизиран негов представител за България.
 
4. Безплатна доставка - поръчката ще бъде доставена безплатно при поръчки над 30 лв. за цяла България. В останалите случаи тя е само 3.80 лв. независимо от коя част на България сте.
 
5. Бърза доставка – доставките траят от 1 до 2 работни дни, като ще се съобразим с удобен за Вас ден и място.
 
6. Поръчка без регистрация - при нас не е задължително да се регистрирате, за да изпълним вашата поръчка. Направете поръчка без пароли и лична информация като ЕГН. Регистрацията е единствено при желание от Ваша страна.
 
7. Поръчки по телефона - ние приемаме поръчки и по телефона ! Просто се обадете и поръчайте на нашите оператори на тел: 0878 198 448 от Понеделник до Петък 09:00 -17:00ч.
 
8. Компетентна помощ при избор на контактни лещи - при нас вие ще намерите отговорите на Вашите въпроси, за контактните лещи. Нашия екип с готовност ще отговори на въпросите Ви за последните тенденции, предимствата на нови продукти и полезни съвети за използването на контактните лещи.