Zeiss

Carl Zeiss  е немска компания за производство на микроскопи, телескопи, фото и видеотехнологии - вече 160 години иновациите на Carl Zeiss допринасят за развитието на оптичния свят. Много от тези разработки и технологии намират приложение днес в контактните лещи. Carl Zeiss са известни с високото качество на своите продукти, което фирмата е постигнала благодарение на дългогодишния си опит. Сред безспорните предимства на лещите за очи Carl Zeiss си струва да се отбележи материалът, който осигурява ненадминат комфорт, поради задържане на влага и високо оптично качество, UV защита. Не по-малко важно е, че те са изключително удобни за носене, което се постига с много тънък профил на ръба на лещата. Продуктите на компанията Carl Zeiss винаги са определяли развитието в областа на контактната корекция. Заслужава си да се отбележи, че компанията Carl Zeiss се развива постоянно. Тя винаги подкрепя научните изследвания в областта на оптиката, резултатите от които след това се въвеждат в производство на контактни лещи включително.

 

Показване:
Подреждане:
Zeiss All-in-one Advance 360ml e изключително съвместим и ефективен разтвор за перфектна грижа за всички видове меки контактни лещи, включително силиконови.Предназначен за почистване, съхранение и дезинфекция Съдържа активна съставка Actipro, подходяща за чувствителни очи В комплект с кон..
9.80лв. без ДДС: 9.80лв.
Zeiss All-in-one Advance  e изключително съвместим и ефективен разтвор за перфектна грижа за всички видове меки контактни лещи, включително силиконови.Предназначен за почистване, съхранение и дезинфекция Съдържа активна съставка Actipro, подходяща за чувствителни очи В комплект с кон..
19.90лв. без ДДС: 19.90лв.
Conflex-air 100 UV Кератоконус – лещи с изключителна кислородна пропускливост и вграден UV филтър. Използват се за лечение на кератоконус.Аферичната задна повърхност помага лещите да паснат идеално върху роговицата. Благодарение на най-модерната технология в изработката на Conflex-air 100 UV, мо..
168.00лв. без ДДС: 168.00лв.
Conflex-Air 100 UV AS са едногодишни твърди контактни лещи с висока пропускливост на кислород. Имат асферична задна повърхност и блокират UV лъчите. За разлика от предшественика си Conglex-air, тези лещи са с подобрени характеристики.В материала на лещите са подобрени две неща. Материалът, от ко..
122.00лв. без ДДС: 122.00лв.
Conflex-air Keratoconus са твърди контактни лещи с висока кислородна пропускливост и едногодишен срок на ползване.Висок комфорт. Отлични овлажняващи качества, които гарантират бързото напасване. Дългосрочна съвемстимост с окото и дълготрайност на лещата. Висока устойчивост срещу наслагван..
215.00лв. без ДДС: 215.00лв.
Zeiss 1 Day EasyWear са сферични еднодневни лещи с UV защита.Те са напълно лесни за употреба. Тънкият им дизайн на ръба не създава усещане за наличие на чуждо тяло в окото, както при някои други еднодневни контактни лещи. Подходящи са за спортуване, ежедневни занимания и туризъм. Лесни са за упо..
49.90лв. без ДДС: 49.90лв.
text_reviews
Свържи се с Air силиконов хидрогел са двойноизвити едномесечни контактни лещи от силикон хидрогел с асферичен дизайн на периферията. Те притежават:Идеален БАЛАНС между влажност и кислородна преносимост за продължително носене Бърза адаптация поради иновативния дизайн на п..
13.50лв. без ДДС: 13.50лв.
text_reviews
Contact Plus са сферични тримесечни контактни лещи.  Характеризират се с това, че са изключително тънки контактни лещи притежаващи асферичен дизайн на периферията.Отличават се с:Високо водно съдържание за повече комфорт Дълготрайна поносимост благодарение на високата кислородна пропус..
14.50лв. без ДДС: 14.50лв.
text_reviews
Невероятно красив цвят на очите + немско качество на лещите = на Zeiss 30 Day Colours. Както при всеки продукт на тази световноизвестна марка, цветните контактни лещи Zeiss 30 Day Colours се отличават с комфорт и безопасност. Иновативният материал на контактните лещи Zeiss 30 Day Colours притежава н..
58.00лв. без ДДС: 58.00лв.
text_reviews
Zeiss 30 Day Compatic BIO Lens Toric са едномесечни меки торични контактни лещи със задна торична повърхнина. Отличват се с:Симетрична и динамична стабилизация Подходящи за сухи и чувствителни очи Иновативен биосъвместим материалTози продукт е със специална заявка !  (наш служ..
115.00лв. без ДДС: 115.00лв.
text_reviews
Zeiss 30 Days Spheric се характеризира с комфорт и отлична зрителна острота в продължение на 30 дни , от ранна сутрин до късна вечер.Zeiss 30 Days Spheric са едномесечни сферични контактни лещи с асферичен дизайн на периферията за кристално ясно зрение по цялата повърхност на лещата. Zeiss..
9.80лв. без ДДС: 9.80лв.
text_reviews
Двойноизвити сферични едномесечни контактни лещи с асферичен дизайн на периферията. Произведени от иновативен биосъвместим материал.Подходящи за чувствителни и сухи очи Изключително нисък коефициент на изсушаване на очите Йоногенно неутрален материал за минимално натрупване на протеинови ..
12.50лв. без ДДС: 12.50лв.