Изчисти филтри
Избери по цена
Срок на носене
Тип корекция
Разфасовка
Материал
Марка
Съдържание
Изчисти филтри
Избери по цена
Материал
Разфасовка
Тип корекция
Срок на носене
Марка
Съдържание

Zeiss

Carl Zeiss  е немска компания за производство на микроскопи, телескопи, фото и видеотехнологии - вече 160 години иновациите на Carl Zeiss допринасят за развитието на оптичния свят. Много от тези разработки и технологии намират приложение днес в контактните лещи. Carl Zeiss са известни с високото качество на своите продукти, което фирмата е постигнала благодарение на дългогодишния си опит. Сред безспорните предимства на лещите за очи Carl Zeiss си струва да се отбележи материалът, който осигурява ненадминат комфорт, поради задържане на влага и високо оптично качество, UV защита. Не по-малко важно е, че те са изключително удобни за носене, което се постига с много тънък профил на ръба на лещата. Продуктите на компанията Carl Zeiss винаги са определяли развитието в областа на контактната корекция. Заслужава си да се отбележи, че компанията Carl Zeiss се развива постоянно. Тя винаги подкрепя научните изследвания в областта на оптиката, резултатите от които след това се въвеждат в производство на контактни лещи включително.

 

Показване:
Подреждане:
Zeiss All-in-one Advance 360ml e изключително съвместим и ефективен разтвор за перфектна грижа за всички видове меки контактни лещи, включително силиконови.Предназначен за почистване, съхранение и дезинфекция Съдържа активна съставка Actipro, подходяща за чувствителни очи В комплект с кон..
9.80лв. без ДДС: 9.80лв.
Zeiss All-in-one Advance  e изключително съвместим и ефективен разтвор за перфектна грижа за всички видове меки контактни лещи, включително силиконови.Предназначен за почистване, съхранение и дезинфекция Съдържа активна съставка Actipro, подходяща за чувствителни очи В комплект с кон..
19.90лв. без ДДС: 19.90лв.
Conflex-Air 100 UV AS (1 леща) промо
Conflex-Air 100 UV AS са едногодишни твърди контактни лещи с висока пропускливост на кислород. Имат асферична задна повърхност и блокират UV лъчите. За разлика от предшественика си Conflex-Air, тези лещи са с подобрени характеристики.В материала на лещите са подобрени две неща. Материалът, от ко..
198.00лв. 178.00лв. без ДДС: 178.00лв.
Conflex-air 100 UV Кератоконус (1 леща) промо
Conflex-air 100 UV Кератоконус – лещи с изключителна кислородна пропускливост и вграден UV филтър. Използват се за лечение на кератоконус.Аферичната задна повърхност помага лещите да паснат идеално върху роговицата. Благодарение на най-модерната технология в изработката на Conflex-air 100 UV, мо..
188.00лв. 168.00лв. без ДДС: 168.00лв.
CONFLEX-AIR Каратоконус 100 UV(1 леща) промо
Conflex-air Keratoconus са твърди контактни лещи с висока кислородна пропускливост и едногодишен срок на ползване.Висок комфорт. Отлични овлажняващи качества, които гарантират бързото напасване. Дългосрочна съвемстимост с окото и дълготрайност на лещата. Висока устойчивост срещу наслагван..
330.00лв. 215.00лв. без ДДС: 215.00лв.
Zeiss 1 Day EasyWear са сферични еднодневни лещи с UV защита.Те са напълно лесни за употреба. Тънкият им дизайн на ръба не създава усещане за наличие на чуждо тяло в окото, както при някои други еднодневни контактни лещи. Подходящи са за спортуване, ежедневни занимания и туризъм. Лесни са за упо..
49.90лв. без ДДС: 49.90лв.
text_reviews
Свържи се с Air силиконов хидрогел са двойноизвити едномесечни контактни лещи от силикон хидрогел с асферичен дизайн на периферията. Те притежават:Идеален БАЛАНС между влажност и кислородна преносимост за продължително носене Бърза адаптация поради иновативния дизайн на п..
13.50лв. без ДДС: 13.50лв.
text_reviews
Contact Plus са сферични тримесечни контактни лещи.  Характеризират се с това, че са изключително тънки контактни лещи притежаващи асферичен дизайн на периферията.Отличават се с:Високо водно съдържание за повече комфорт Дълготрайна поносимост благодарение на високата кислородна п..
14.50лв. без ДДС: 14.50лв.
text_reviews
Zeiss 30 Day Colours UV (2 лещи) Out Of Stock
Невероятно красив цвят на очите + немско качество на лещите = на Zeiss 30 Day Colours. Както при всеки продукт на тази световноизвестна марка, цветните контактни лещи Zeiss 30 Day Colours се отличават с комфорт и безопасност. Иновативният материал на контактните лещи Zeiss 30 Day Colours притежава н..
58.00лв. без ДДС: 58.00лв.
text_reviews
Zeiss 30 Day Compatic BIO Lens Toric са едномесечни меки торични контактни лещи със задна торична повърхнина. Отличват се с:Симетрична и динамична стабилизация Подходящи за сухи и чувствителни очи Иновативен биосъвместим материалTози продукт е със специална заявка !  (наш служ..
115.00лв. без ДДС: 115.00лв.
text_reviews
Zeiss 30 Days Spheric се характеризира с комфорт и отлична зрителна острота в продължение на 30 дни , от ранна сутрин до късна вечер.Zeiss 30 Days Spheric са едномесечни сферични контактни лещи с асферичен дизайн на периферията за кристално ясно зрение по цялата повърхност на лещата. Zeiss..
9.80лв. без ДДС: 9.80лв.
text_reviews
Двойноизвити сферични едномесечни контактни лещи с асферичен дизайн на периферията. Произведени от иновативен биосъвместим материал.Подходящи за чувствителни и сухи очи Изключително нисък коефициент на изсушаване на очите Йоногенно неутрален материал за минимално натрупване на протеинови ..
12.50лв. без ДДС: 12.50лв.